אהה

יתרוֹ

New member
אהה

כעת גיליתי את הפורום הזה. יפה ונעים ונחמד, אפשר להיות פה.

יתרוֹ

New member
אני מניח שהסגנון שלי לא מתאים

כל כך לפורום שלכם. פרסמתי כבר שני שירים שלא זכו לשום תגובה. ועבורי, פרסום שירים,בפרט שהם קרועים ממני, ויש בהם סוג של חשיפה, דורשים מעט אומץ, וההרגשה של להיתלות באוויר ללא שום תגובה, היא לא נעימה. אז אני אפרוש לי לדרכי, ללא שום תרעומת או קפידא על אחד מכם, חלילה. נעמתם לי מאוד.

קסנדרה*

New member
יתרו, האם אני אף אחד ?? מעניין

ואני חושבת שאתה ממהר להסיק מסקנות, מפני שאולי לא מגיבים לך מספיק מפני שגם אתה לא ממש לוקח חלק פעיל ?? כן, יש בפורום שמירה על הדדיות ויחסי גומלין, כי זה חשוב לקיום הפורום. לא מספיק כפי שצריך להיות, אבל בכל זאת מגיבים. ואני משתדלת להגיב לך ולאחרים לכל היצירות, וגם הפעם, קראתי שאלתי אותה שאלה, כדי להתייחס נכון ולהגיב נכון ובהתאם. וחוץ מזה אני זקוקה לקריאות נוספות, אז למה למהר ולהסיק מסקנות ?? קסנדרה

יתרוֹ

New member
אני כמובן לא בא בטענה

כפי שכתבתי, אין לי שום תרעומת עליכם, רק ככה יותר נוח לי (לעניין התגובות, קשה לי לכתוב משהו על שיר שלא התחבר אליי בכלל, אז אני מעדיף להישתק.) בכל מקרה, אני כאן בסביבה עדיין. תודה

קסנדרה*

New member
אשמח אם תמשיך ותכתוב ועוד משהו

אני מכנה את זה "חבלי קליטה" הרבה כותבים התחילו ולכולם הייתה טענה דומה. ואגב, לא מגיבים רק לשיר שלא או כן "מתיברים אליו" מגיבים לגבי הרעיון, גם אם לא אהבת אותו זה לגטימי, מגיבים לאופן ההבעה, הכתיבה, העריכה, העימוד, משלב הלשון ועוד. קסנדרה

מסכימה עם קס

מהות פורום שכזה מתבטלת במידה וכולם חשבו כמוך ! כפי שאתה מצפה לתגובות כך גם אחרים , ולא תמיד הם "מתחברים " ליצירה שלך מגיבים על איפיונים שונים של השיר . הענין בפורום הוא ללמוד ולתקן מה שלא נכון או ניסיון להשתפר לולא כולם היו מגיבים רק אם היו מתחברים מי היה לומד ?

למעלה