אהה...

שלגון3

New member
אהה...

שאלה מעניינת- אילו להקות \ אמנים אתם שומעים מלבד רדיוהד? לועזי ועברי .

זו שאלה מאוד כללית....

אחרי הכל אני בטוח שכולם שומעים פה עוד עשרות אם לא מאות אמנים.... אולי נצמצם? 5 האמנים האהובים? 10 ? 33? 9999? אחרת אפשר להאבד בזה...וגם למי יש כוח לקרוא רשימות באורך הגלות. מה אומר?

שלגון3

New member
מסיבת עיתונאים חגיגית.

ערב טוב . לאחר שמלאך שחור עין האיר את עיניי החלטתי לקחת אחריות ולשנות את החוקים. זה לא קל, זה לא פשוט, אבל אני מאמין שיש לי את הכוח לעשות את זה. ובכן, רישמו להלן את חמשת הלהקות\אמנים שאתם שומעים, או מספר מצומצמם של המועדפים עליכם .

טוב...אז חמישה...ונקווה שיוקפץ מעלה

1. the beatles - כי מעולם לא הייתה ולא תהייה להקה טובה מהם... 2. pink floyd - אין מה לעשות, החיים היו בלתי נסבלים ללא פינק פלויד. 3. jeff buckley- זכרונו לברכה, קול שמימי ושירים מדהימים. 4. bjork - זה מתחיל להיות מסובך, אבל מבחינתי היא מלכת הפופ הבלתי מעורערת (אוכלת את מדונה בכפית לארוחת בוקר). 5. brad mehldau - אם רוצים לשמוע ג'אז, פסנתר, זה הבן אדם היחידי שאני יכול להקשיב לו שעות.... 7. porcupine tree - כי סטיבן כזה חמוד!! סתם, אחלה מוסיקה. 8. tom waits - הקול, ההלחנה, הבן אדם גאון.. 9. king crimson - העוגן הפרוגרסיבי...פריפ הזה מוזר.. 10. david bowie - עוד אושיה של עולם הרוק...איפה יינו בלעדיו? אז זהו, בחרתי 10....ויש עוד מלא שלא הכנסתי וזה אכן קשה..אולי בהזדמנות אחרת. כמובן שלא הזכרתי את רדיוהד למרות שהם בשלישייה הפותחת.

שלגון3

New member
אתה אדם גדול ../images/Emo23.gif

להלן הרשימה שלי ביטלס מוניקה סקס ברי סחרוף רמי פורטיס קרח 9 רייג' אג'ינסט דה משין פיקסיז חיבה לפסקולים של סרטים כמובן שיש עוד מלא סינגלים וסתם שירים אבל אלו הלהקות שאני מעריך ויש לי אלבומים וכו'

שלגון3

New member
אתה אדם גדול ../images/Emo23.gif

להלן הרשימה שלי ביטלס מוניקה סקס ברי סחרוף רמי פורטיס אואזיס קרח 9רייג' אג'ינסט דה משין פיקסיז חיבה לפסקולים של סרטים כמובן שיש עוד מלא סינגלים וסתם שיריםאבל אלו הלהקות שאני מעריך ויש לי אלבומים וכו'

שלגון3

New member
וועדת חקירה

מדוע הנושא לא מוקפץ למעלה? האם מישהו בחלונות הגבוהים מתנכל לי? אני דורש לחקור את העניין.

vegetable man

New member
חס וכרפס

אף אחד לא מתנכל לך, שלגון

Latisia

New member
שלי

מופע הארנבות של דר קספר muse the pixies red hot chili peppers pink floyd led zeppelin melissa auf der maur coldplay אלה העיקריים

אני חושב שזו אחת הרשימות היותר

אקלקטיות שראיתי:) דג'אנגו ריינהארט...גיטריסט דגול...אפילו מצאתי אוסף שלו של 10 דיסקים שמכילים פחות או יותר כל מה שהוא ניגן איי פעם ...אבל עדיין זו בחירה מוזרה:)

aviGODFATHER

New member
אכן אכן אקלקטית...

אגב, לקח לי איזה 2 דקות של גוגליות בשביל למצוא את הפירוש של המילה "אקלקטיות". אני בן אדם ששומע הכל למעט מזרחית ופופ מוגזם.

למעלה