אהובה א.: אני חוזרת לנושא הנמלים

DizzyMissLizzy

New member
אהובה א.: אני חוזרת לנושא הנמלים

ראיתי את החומר שהמלצת עליו: k1101 של סנו. על האריזה כתוב שזהו פתיון למקקים. נמלים לא הוזכרו שם כלל. לכן, אני שואלת אותך: מי אמר שנמלים נמשכות לאוכל של מקקים? אני חוזרת שוב לנושא הזה, כי אני חסרת אונים. הנמלים אינן מתחסלות, אלא מתפשטת לאזורים נוספים בבית.

אהובה.א

New member
מיס דיזי

כל מי שקנה ממני את K 1101 מרוצה מאוד מהתוצאות. אולם ישנה גם "תרופת סבתא".. נפט. לשטוף את הבית עם נפט - חיסול כל החיות למיניהם באופן טוטאלי. אין לך מה לדאוג לגבי הריח. הוא מתנדף. שימי מעט נפט ונסי גם סנו דוחה חרקים , בד בבד. אני ממש לא מנסה לסחור בחברת סנו , אבל אין מה לעשות. יש להם חומרים מעולים. מצטערת על התיסכול שאת חשה. זה קורה לי הרבה בחורף. בגלל הקור בחוץ כל הנמלים נכנסים אליי הביתה. ובתקופה האחרונה זה נחשי צפע , עכברים וכל מיני שלא כדאי לך לדעת. בהצלחה לך

DizzyMissLizzy

New member
אהובה, בנימה אישית, אם תרשי לי

היכן את מוכרת את חומרי ההדברה? יש לך חנות? ושוב תודה על הסבלנות שאת מגלה כלפי הנמלים שלי, הסבלנות שלי כבר פקעה מזמן.

אהובה.א

New member
ליזי יקרה

ראשית , אני מנהלת את הכל בו בקיבוצי... דבר שני וחשוב יותר... היום פנתה אליי אחת הלקוחות והמליצה בחום רב על סנו K 500 יש ב K 500 חומר לבן (קצף) , יש להתיזו על מוקד הנמלים. לא לשטוף את הבית יומיים בכדי שהחומר הפעיל ייספג. (מסוגלת לא לנקות ת´בית יומיים?).... לאחר השטיפה , גם הנמלים שחשבו שיחיו בביתך מעבר למצופה - יחשבו פעמיים אם כדאי להם. כל הנמלים מתים. חוץ מזה , סבלנות תמיד יש לי. אגב , ליזי , נימה אישית לא מורדיה מערכנו. שבת שלום לך

odedg

New member
אהובה שלום!

היי גילית לנו טפח, נא גלי טפחיים, מהי מנהלת כלבו קיבוצי? כמו ה"אקונומית" שמופיעה בסיפורי העם? בכל מקרה אני ממש מתרשם מהבקיאות שלך בדברים המעשיים שהרבה מאתנו לא ממש חזקים! תמשיכי כך גם הלאה!

אהובה.א

New member
עודד , בוקר טוב לך

מנהלת כל בו בקיבוץ החדש שונה לגמרי מהקיבוץ הישן. פעם , לפני ההפרטות ,הכל בו והמרכולית היו בנפרד. ומה זה אומר? כל בו - המקום שבו כל המוצרים מסובסדים או חינם אין כסף לחברים. מרכולית - המקום שבו החבר משלם מחיר למוצר ללא רווח. היום , כל המוצרים עולים כסף. החבר משלם % מסויים שאותו החליטו בישיבת מזכירות או באסיפה. אצלנו , למשל , הקהילה מממנת את עלות משכורתי , ולכן המחירים הם יחסית זולים מהמחירים מחוץ לקיבוץ. ה % שאני גובה מהחברים אמור לכסות על בלאי , שקיות אריזה ונייר קופה , וכן חשמל. האקומום שלנו , משתמש באותם מוצרים שנמצאים בכל בו. הוא קונה את אותם מוצרים שלהם הוא זקוק מהספקים שלי. יש בינינו שיתוף פעולה , למרות שזה קשה לעיתים. אין תחרות בינינו. לכל אחד תפקיד משלו. אגב , רוב המנהלים בכל בואים בקיבוצים הן נשים. כשקיבוץ מחליט להכניס גבר כמנהל - מתבררת הטעות מיידית. אם תרצה לשמוע עוד סיפורים על הקיבוץ.....אז שלח לי מסר. שמחה שדבריי מועילים לכולם. אני אוהבת את היעוץ וההכוונה. נראה שנועדתי לכך , לא? יום נעים לך

DizzyMissLizzy

New member
גם לי (עירונית שכמותי) זה בהחלט

מעניין לקרוא על צורת חיים אחרת המתקיימת מתחת לאפי

למעלה