אהובה לוי אמרה-מפעל התנחלויות..

pilovich shahaf

New member
אהובה לוי אמרה-מפעל התנחלויות..../images/Emo104.gif

כל אחד והבמה שלו...:- דבר ראשון מאוד חבל לי שאתם קונים את ההצהרות של כל מיני פוליטיקאים מנותקים מהמציאות שטוענים שאם מחר נפנה את ההתנחלויות ונקים גדר אז יפסיקו להיהרג ישראלים - זה הרי בולשיט כי אם הגדר המהוללת תהיה על קווי 67 אז הפלשטינים עדיין יוכלו לפגוע בנו מתי שירצו באמצעות מרגמות וטילים כמו "קסאם" (ואל תשכחו שאם לא נשלוט ביהודה ושומרון אז יוכלו להעביר בקלות כמויות של הטילים האלה לכל הערים שקרובות לגדר והם ישתכללו במהירות ויהפכו להרסניים הרבה יותר ובעלי טווח גדול יותר) שיוכלו לפגוע בכל איזור השרון ובהמשך גם בתל אביב ובערים נוספות. כמו כן מהלך שכזה יאיץ את ההתחמשות ברשות הפלסטינאית שתכלול גם טילי קרקע אויר (כמו שנתפסו על האוניה קארין A ) שיוכלו לפגוע במטוסים שממריאים ונוחתים בנתב"ג וזה כידוע בעל פוטנציאל הרג גדול בהרבה מאשר הפיגועים הנוראים של היום. ואני שואל אותכם- מה נעשה אז האם אז...
"ניכנס בהם" בכל הכח, נכבוש מחדש את השטחים ונאבד חיילים רבים...
בנוסף לאיומים הבטחוניים האלה שכרוכים בחזרה לגבולות 67 ישנם לגבולות 67 עוד כמה חסרונות מרכזיים...: -איזור המרכז של ישראל יהפוך לרצועת חוף צרה ביותר שמהווה נקודת תורפה רצינית בהגנה על בטחון המדינה בשעת מלחמה (המרחק בין קלקיליה לים הוא פחות מ 10 ק"מ). להזכירכם- חכמים ממני כינו את גבולות אלה- "גבולות אושוויץ" - חלק נכבד ממאגרי מי התהום של ישראל נמצא בשטחי יהודה ושומרון וכידוע לכולנו ישראל לא יכולה להרשות לעצמה לוותר על מקור מים חשוב שכזה...
כעת בנוגע לפינוי ההתנחלויות...:- אני מבקש מכם להיות כנים עם עצמכם ולקרוא לילד בשמו- הביטוי "פינוי ההתנחלויות" משמעותו בעצם ט-ר-נ-ס-פ-ר...
אבל כולכם גיבורים גדולים כשאתם מסתתרים מאחורי מילים יפות ואידיאלים גדולים- אתם סתם צבועים אגואיסטים שדואגים לעצמם ולבית שלהם בלבד, אתם מגדפים כל מי שקורא לטרנספר לאוכלוסיה הפלסטינאית בעוד שההצעה שלכם ( או לפחות של הפוליטיקאים ששבו אותכם ברעיונות בזויים אלה ) גרועה בהרבה - אתם דוגלים בטרנספר ל 200,000 יהודים...
לפחות עכשיו כולנו מסכימים שהפתרון הוא טרנספר וגדר בהבדל קטן : אתם מציעים טרנספר ליהודים ונסיגה לקווי גבול שמעמידים את ישראל בסכנות חמורות הרבה יותר מאשר כיום ואילו אני מציע טרנספר לפלסטינאים (ולהזכירכם - המחבלים יוצאים מהאוכלוסיה הפלסטינאית ולא מההתנחלויות) וקביעת קו גבול טוב יותר לישראל מכל הבחינות שיעמוד על המכשול הפיזי הטוב ביותר- נהר הירדן...
ותאמינו לי - אני לא אוהב את הפתרון הזה מבחינה מוסרית, אני לא שונא את הפלסטינאים, אבל יותר מכל אני רוצה שיפסק ההרג ( בשני הצדדים ) וזאת נראית לי הדרך היחידה להשיג זאת...
אם אתם מסכימים איתי אז בבקשה תפיצו את המסרים שהעלתי כאן ותדאגו לחשוף ברבים את האמת שמסתתרת מאחורי ההצעות "המתונות" של השמאל הראדיקאלי הקיצוני...

pilovich shahaf

New member
טרמיטים עליך ישראל ובתוכך ירושלים

עסקים של יפי נפש...
באותו זמן עצמו שפה, בבית, נרצחים ונטבחים יום יום אזרחים וחיילים ישראלים, נודדים ברחבי העולם כשני תריסרי סרטים ישראליים המוציאים דיבת הארץ רעה....המשך כתבתו של אהרון מגד מהשמאל הציוני
מעניין למי הסופר/עיתונאי התכוון....

למעלה