אהובה לוי מועמדת של פינס ...

insight

New member
אהובה לוי מועמדת של פינס ...

חברותיי סיפרו לי כי שמעו את אהובה לוי בתוכנית של יופה מיד אחרי מר איבגי אומרת שפינס גם פנה אליה להתמודד, כנראה שפינס פונה לכל מי שהוא רואה, אולי הוא פנה לפ"ש או אולי למר איבגי

pilovich shahaf

New member
אהובה לוי = גולדה מאיר...../images/Emo78.gif

אכן נכון אמרה גם אמרה, ואהובה לוי בין כל יתר השטויות שדיברה, מה לא יצאו לה מהגרון...."יוסי ביילין, יוסי שריד" מפלגות חדשות, ועוד. אהובה לוי אומרת שאת כל עשייתה הציבורית היא עושה מאחורי הכיור, וואלה זה הזכיר לי מיד את "מטבח גולדה", שם בושלו/הוחלטו כל החלטותיה הגורליות של מדינת ישראל בכלל ומילחמת יום הכיפורים בפרט...
אז מה קיבלנו...:-
מטבח גולדה: של שנות ה-50, 60 ו-70....
מטבח אהובה: של שנות ה - 2000...
=========================================================
חסמבה של קום המדינה...
חסמבה של שנות ה-90 ועד שנת 2002...
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
מיהו דוברה של אהובה לוי !!

בין יתר הדברים אותם אמרה, כמובן על פי חברותיי, ציינה על פי מה שהבנתיכי עומדים לרשותה אנשים כמו.. יועץ ... מנהל ... ודובר.. ובכן מיהו הדובר אליו התכוונה גב´ לוי הנכבדה, או שמה דיבורים אלו נכללו בתוך עיקריה דבריה אותם, תיארת בקפידה כשטויות... מיהו הדובר הנעלם או שמה או אינו נעלם וכבר עובד בעבורה .... ??? בכל אופן חברותיי אומרות לי כי גב´ לוי, היא בכלל בעלת מספרה אותה פתחה בביתה ולא עקרת בית.. לא שאני לא מכבדת עקרות בית ... אך אני בהחלט חושבת כי שם אופיר פינס פנה אליה על מנת שתמודד כנציגת מפלגת העבודה אזי צריך לשמוע ממנה מה דעתה בנושא... ימים ולילות יספרו את סיפורה של גב´ לוי ...

pilovich shahaf

New member
לדעתי יועץ מספר אחד של אהובה לוי../images/Emo128.gif

זה ד"ר יחיעם שלזינגר, עובד עיריה- מנהל היחידה של המחלקה לאיכות הסביבה בעירית אילת...
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
יועץ ?? שאלתי על דובר ????

יועצים זה נהדר, השאלה מיהו המנהל ומיהו הדובר ...??

insight

New member
דובר, וואלה דובר - חידת הדובר ...

סוקרטס פעם אמר - " האדם יודע בכל העת מהו מספר הכבשים שברשותו, אך לעולם אינו יודע מהו מספר ידידיו" בחדרי המספרות בהם אני יושבת בטוח יותר ממך, כבר מדברים על דובר אשר דואג להריץ את גב´ מטבח, סינור ומר"צ... שלך INSIGHT

אהובה צריכה דובר? הצחקתם אותי.

אני לא מכירה אשה בעלת כושר רטורי יותר טוב ממנה באילת. היא לפחות יודעת על מה היא מדברת ונאמנה לדרכה. בניגוד לזאת שאת מנסה לדברר שחוץ מלעשות תואר ראשון ולספר לכל העולם על זה (כאילו היא עשתה פרופסורה...) וקצת לבכות בישיבות מועצה היא לא עשתה כלום למען נשים כל הקדנציה שלה. אתן מבינות, אשה סגנית וממלאת מקום ראש עיר - ולא עשתה כלום למען נשים. תראו איך ארגוני הנשים בעיר נראים (יש בכלל דבר כזה?!) הגברת תואר ראשון ממגדל העמק אפילו לא מנעה קיצוץ בתמיכת העירייה בארגוני הנשים בישיבה האחרונה של מועצת העיר. אז שתמשיך לשבת במספרות, לעשות פן, לשמוע רכילויות ולשלוח את הפודל שלה שיכתוב את זה בפורום. באמת מתאים לה.

poza

New member
לכלכתם בגדול

מה קרה פרצה מלחמה. תעצרו, תנו לרדת. יש בעיר הקטנה הזו מקום לכולןןןןןןןןן. כן, הגיע הזמן שהנשים יתפסו פה "פוזה" וישחקו את המשחק של הפוליטיקה, גם היא מלוכלכת. יש לכם מועמדות אחרות טובות יותר. למה סימה נמיר לא יכולה לרוץ יחד עם אהובה לוי. שתיהן נשים גדולות וחכמות שיכולות להסתדר ביחד ולחוד. לא חסרות מפלגות. ואיפה זו ממרץ, נו פסיה ארוך, בתמונה? עוד רגע ותהיה פה התאבקות בבוץ. כל הכבוד לסימה נמיר, עשתה תואר ראשון ובדרך תואר שני ואני מורידה בפנייה את הכובע. מספרים שהיא הכי חכמה ועם הכי הרבה שנות לימוד במועצה. זה נכון? דרך אגב. לסימה נמיר יש כלב פודל? סתם, דווקא אין לו תלתלים!!!!!

אהובה בטח לא צריכה דובר היא צריכה

גבררררררררררררר זה מה שחסר לה מה שיש לה בבית זה סמרטוט רצפה עוד מימי עברו הצבאי. הרמיזה שלך יא בינתי אודות סימה נמיר והפודל שלה שפירא סער היא ממש מגיעלה וחסרת תוכן כי אם אתה משחק אותה אבא תדבר כמו אבא ולא כמו צהובון מהאנדרגרואנד של ניו יורק. אני לא בעד סימה או כל אחד ואחת אחר ואחרת אבל תהיה פייר ובלי רמיזות שים הכל על השולחן פוליטיקאים נבחרי ציבור וכדומה על השולחן כולם מושחתים.

poza

New member
אתם ממש שפלים

שפליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא להאמין לאיזו רמה יורדים פה. תתביישו לכם!!!!!!!!!!!!!!! אתם יותר גרועים מהפוליטקאים

poza

New member
התחלתי פוליטיקה אבל לא משחק בחרא

מודה ומתוודה, התחלתי לדבר על פוליטיקה, אבל יש גבול לרמה. אפשר כמו שאני תמיד אומרת להעביר ביקורת בונה ואפילו קצת הורסת, אבל לא מלחמת גוג ומגוג. האבקות בבוץ. זה לא משרת אף אחד. זה לא לעניין. ולמען האמת זה מוציא את כל החשק. תארי לך שהייתי מפרטת פה את כל הרומנים והשחיתויות שמנת חלקם של הפוליטיקאים. מה היה קורה. חם, חם ובסוף נשרף. הירידות הפרטיות האלו הן משחק בחרא. ואל תשכחי, הבחירות עוד רחוקות והרבה זבל עוד יעבור בנהר. לא כדאי להסריח אותו מעכשיו.

הצחקתני מר פוזה הסירחון התחיל מזמן../images/Emo93.gif

רק לקרוא את ההודעות שלך לא צריך להשקיע בהן מחשבה ומלאכת מחשבת בשביל להוכח עד כמה סירחון יש בהן לך להתאורר ויפה שעה אחת קודם.

תשאלו אותי...

אהובה לוי לא צריכה דובר. היא מפעילה את כל עוצמת מיתרי הגרון וציפורניה הארוכות, על מנת להשמיע את קולה, גם במקומות בהם היא לא רצויה...

למעלה