אהובות שלי מה הסוד שלכן

bilitis

New member
אהובות שלי מה הסוד שלכן../images/Emo35.gif

אניקורא את מסרייך עם הפנים לשמש ואת כל כך טובה ומבינה תומכת ומעודדת עד כדי דמע בזווית העין יונה לבנה שופעת רכות ואיכפתיות מרעיפה אמונה בוזקת כוחות אלין הו אלין כמה אור כמה אהבה וגם פרח בר סונטת עוקצנית וניפלאה. אז מה אתן יודעות שאני איני יודע? מה הסוד הספון בינות למלים אותן אתן כותבות היכן האור הגנוז שאני אמור לחפש בקרבי ואני דומה לסומא המחפש בחדר חשוך חתול שחור שכלל אינו שם.............................. מהיכן האמונה התקווה האהבה? מחבק בתפילה חרישית

בילי יקר

אין כאן שום סוד. אתה צריך להאמין בעצמך. להעסיק את עצמך המון בדברים שמעניינים אותך ואולי גם לכתוב כדי לפרק מתחים. אתה צריך להיות אופטימי ולהאמין שתצא מזה. זו הדרך היחידה. אל תתייאש, בילי. זה אפשרי. קח יד וירטואלית וצא החוצה, הרם ראש, זקוף את הגב ותרגיש את האוויר והחמצן הנקי שנכנס לריאות. בילי, צא לטיול קצר. אלה ימים נעימים ויש הרבה אנרגיה חיובית באוויר, אם רק תנסה לחוש אותה, תראה שהיא שם. הנה שיעורי הבית שלך להיום, בילי. צא לסיבוב לא הרחק מהבית, כדי שתרגיש בטוח. צא לסיבוב, ותכתוב לנו כאן כשתחזור איך אתה מרגיש ואם מצב הרוח שלך השתפר, בסדר? לך לפחות 15-20 דקות, אוקיי? מצפה לשמוע ממך כאן, בפורום, וכולנו נמחא לך כפיים, מבטיחה. בהצלחה, מיכל

ב י ל י היקר שלנו../images/Emo39.gif

הסוד שלי? אני לא יודעת . רק יודעת שלכל בן אדם יש סודות בטוחני שגם כן לך. וזה לא סודות קשים או גדולים, ככה סודות של החיים כאלו. מכיר את זה? שיש לך משהו שהוא ממש לא גדול ולא נורא אבל בכל זאת אתה לא יכול לספר את לאף אחד. תודה על המחמאות זה עושה לי טוב כל פעם אח יקר שלי. תודה רבהההההה.

ערב טוב

אני פשוט בחרתי להתמודד ע"י עזרה לזולת,פשוט מעבירה את הפנים החוצה ותוך כדי כתיבתי אני מפנימה ועוזרת גם לעצמי.

yaeltal

New member
"מה הסוד הספון בינות למלים.." -

שואל מי שעושה בהן שימוש יפה כלכך.. וגם במילים שלך יש כוח ויש יופי שגרמו לי לשאול שאלה דומה לזו ששאלת את חברות הפורום שפנית אליהן.. אותו אור שאתה מחפש בקרבך הוא לא גנוז.. אני רואה אותו היטב. הוא קורן החוצה במלים שלך ואולי רק אתה עוד לא כלכך רואה אותו..? אני יודעת שהעובדה שאני מצביעה על כך עכשיו, לא תוכל להאיר את עיניך פתאום, ולאפשר לך לראות את אותו אור שחבוי רק ממך.. כי לא מדובר, לצערי, בפקיחת עיניים פתאומית שתשנה את התמונה, אלא בתהליך איטי קצת, שגם דורש מאמץ, אבל הוא משתלם.. נהניתי לקרוא אותך ואשמח לקרוא עוד.. יעל..

למעלה