אהוביי

אהוביי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרבה זמן לא פקדתי את הפורום הזה היקר לי. הרבה זמן לא העליתי ברשתי יצירה ראויה לשמה ולא כתבתי כלל... ונוספת לכך הסיבה שאין לי גישה כ"כ לאינטרנט מהיכן שאני לומד בו. צפת עיר הקודש נשארה כנערה תמימה בימי פארה מלפני חמש-מאות שנה... אני בבית לחופשת "בין הזמנים" כעת... רציתי להזכיר לכם שאני אוהב אתכם ברוב מאודי ומתגעגע ממש לקרוא אתכם, אבל המרחק (הפעם כן) מפריד ביננו. תסלחו לי בבקשה שאני נופל פהבכל פעם לאחר חודש של היעלמות ואל תכעסו, אני מחפש נקודת אינטרנט אי שם בצפון. ואם אתם מגיעים, במקרה, לעיר שלי לטייל בין הסמטאות הקסומות תגידו לִפְנֵי. [מי שבאמת מתכנן שישלח לי מסרישי ואתן לו את המספר שלי] ואני אתן לכם סיור קסום "על חשבון הבית" בעיר העתיקה. אולי כך אני אוכל לכפר על העלמותי. שלכם,
ליפי...

קסנדרה*

New member
סליפ יקירי, קבל ../images/Emo24.gif

אמנם עבר חודש הסליחות, אבל בכל אני חושבת שראוי שנסלח לך, כי הרי בלימודי קודש אתה עוסק, וזה מבורך. לגבי הביקור, שמע, אולי עוד אפתיע אותך, אני כ"כ אוהבת את העיר העתיקה בצפת ופחות מצוייה בנבכי סמטאותיה. שיהיה לך רק טוב ותמשיך לבקר בכל הזדמנות. קסנדרה

בתור אחת שנולדה בצפת....

ומכירה את כל סימטאותיה ונבכיה לפני ולפנים יודעת אני שאין צפת של היום כצפת של פעם, אבל ממליצה בחום לצאת ולבקשר בה שוב ושוב... אני כבר מזמן לא בעיר, אבל תמיד מנדבת אנשים לצאת ולשאוב ממנה השראה, יש להזהר רק בדבר אחד... חפשו היטב בפינות, בבתים של פעם, באנשים של פעם.... ולא במרכז העיר ובאלה שהביאו אל העיר מידה לא מבוטלת של יוהרה וחבל שכך... קסי, הרימי את הכפפה וצאי לסיור , אני מקווה שסליפ יודע על מה הוא מדבר....העיר מהלכת עליו קםם כישופה תופס גם את הרחוקים ממנה....כמוני. בחיוך, אסתרליין

ועוד משהו להוסיף

אם נפלתם בצפת ואתם רוצים לראות אותי, גשו לישיבת ההסדר שם שנמצאת ברחוב "מגיני צפת" ליד כיכר המגינים המפורסמת וחפשו את חובב לנדוי שם. יש שם רק אחד כזה... בשמחה אני אבוא... ותתיחסו לזה בתור הזמנה אישית, כן?

למעלה