אהובים שלי

inbarIL

New member
אהובים שלי../images/Emo23.gif

אאל"ט [וואי, זה יהיה ממש מצחיק אם אני כן טועהXD] היום אני שנה בפורום הזה.
זה נראה לי הרבה הרבה יותר, והפורום הזה חלק מאוד משמעותי בחיים שלי, וכמובן שזה בא מתוך זה שאתם וכפיר והעולם הזה חלק מאוד משמעותי בחיי. קשה לי להסביר כמה הענקתם לי בשנה הזו..כמה רגעים מאושרים, וכמה יותר קשים שעיצבו מאוד חלק מסויים בי. כמה תגובה יכולה לעשות את היום, כמה אירוח יכול להיות הדבר הכי מקסים ומצחיק בעולם, כמה כיף עם כל הבדיחות הפרטיות ושירשורים שלמים של צחוק ושל סטלה..ממש להיכנס לכאן ולדעת שאני בבית. באמת באמת הכי בבית.
זה התחיל מהדבר הכי תמים, מהמוזיקה המדהימה הזו של כפיר שבגללה כולנו הגענו לכאן, ונמשך לכ"כ הרבה יותר. ואין, פשוט אין על העולם הזה, וההרגשה הזו, והמקום הזה, והאווירה הזו. והאמת שאני חוששת להרוס ביותר מידי חפירה, אז אני פשוט אסיים כאן ואגיד תודה. תודה לכם על השנה הזו. לכם ולכפיר. על המוזיקה, על השמחה, על הבית, על האהבה, על המשפחה שלנו. כי אנחנו באמת ה-משפחה.
אוהבת את כולכם המון!
ענבר

../images/Emo126.gifענברי יפהפיה שלי, פיה שלי! ../images/Emo23.gif

לפני שנה וקצת, בסוף ינואר כזה, התחלנו לדבר, התחלנו את הדרך המשותפת שלנו
ואז גם הגעת לכאן, ואני חושבת שזה רק תרם ועזר וחיזק את מה שכבר היה שם. קשה לי לחשוב מה הייתי עושה בלעדייך בהופעות, בטלפונים, ובחיים שלי בכלל.
את באמת כלכך חשובה לי ובן אדם כלכך משמעותי בחיים שלי. גם אם בתקופות שאנחנו מדברות יותר, או פחות את הפיה שלי, ואני אוהבת אותך כלכך.
אז תודה לך, על שנה פלוס שהייתה מדהימה והרבה בזכותך. ולחיי עוד המון זמן ביחד
מחבקת הכי חזק שיש,
מנטוס.

inbarIL

New member
אהעאה יפה שלי!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

וואי, באמת שהכי ריגשת אותי בעולם.. עוד נזכה להרבה שנים, ביליב מי
תודה לך על הכל הכל הכל הכל. אין עלייך. אוהבת כ"כ

../images/Emo214.gifעדיין לא מוצאת את המילים..

את משמעותית כל כך, מוסיפה כל כך, מיוחדת כל כך... לא יכולה לדמיין את הפורום הזה בלעדייך, את חלק מכל הלב הגדול הזה... שנזכה לעוד המון שנים

inbarIL

New member
תודה רבה רבה../images/Emo23.gif..

באמת שמאוד מאוד ריגשת אותי.

למעלה