אהובים שלי

אהובים שלי

"את הירח שם גבוה כדי שלא נוכל לנגוע ויש כמה שעדין מנסים"(ירח,אביב גפן) יקרים שלי,בימים אלו מלאו לפורום שנה וזו הדרך שלי לבטא כמה שאני אוהבת אתכם,כמה שאני מעריכה אתכם וכמה שאני מעריצה אתכם בחזרה. שחקן ללא קהל הוא לא שחקן ובזכותכם יש לי את היכולת לבטא את האהבה הכי גדולה שלי,המשחק. תודה רבה לכם. תודה על הפרגון,תודה על הנוכחות בהופעות, תודה על הפוסטרים,המדבקות,השירים,המכתבים,תודה על המתנות הקטנות ובעיקר תודה על האהבה שאתם מרעיפים עלי ללא התחשבנות. כי אני יודעת שלפעמים זה נראה שאני מתיחסת לאחד יותר ולאחד פחות ואני יודעת שלפעמים זה מרגיש כאילו אני לא "מחבקת ואוהבת" בחזרה, אבל זו ההזדמנות שלי לומר לכם שגם בשניה אחת אם יש לכם מחשבה כזאת בראש מוטעית ולא נכונה בכלל, כי אתם יקרים שלי,חלק ממני,חלק מההצלחה שלי מהקריירה שלי ומהיכולת שלי לבטא את מה שאני הכי אוהבת לעשות.אני אוהב אתכם ומוקירה לכם על כך. אני מקווה שיהיו לנו עוד הרבה שנים של פורומים נעימים וגם כשאהיה בניו יורק בעזרת ה' אוכל לעדכן אתכם מה קורה איתי,במה אני לומדת ומה אני חווה בדרך קבע. בימים אלו אני מופיעה עדיין ב"שלגיה"(שתרוץ אגב בחנוכה),מצטלמת לסדרה השיר שלנו, והולכת לצלם סרט נעורים מצחיק עם שלישית פרוזק ואני אעדכן אתכם בהמשך בקשר לפרויקט זה. ב 14 בפברואר זה התאריך המדויק שאני משתחררת ואני מאוד מקווה שתהיו איתי בבקום,תעודדו אותי ותהיו איתי כמו שאתם יודעים לעשות הכי טוב והכי נעים בעולם. בקרוב מאוד יהיו עדכונים מהשטח ואני ממש הולכת להשקיע בענין האינטרנט בצורה משמעותית. פרטים נוספים אביחי יעביר לכם בקרוב קרוב. נשיקות וחיבוק עוטף לכל אחד ואחת שלכם, אגם

היפה5

New member
אגמי יפה שלי...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיהיה לך שיחרור מהיר ככל האפשר מהצבא ושיהיה לך בהצלחה בלימודים שלך כשתילמדי בחו"ל ושיהיה לך רק טוב מאמי שלי ואני אוהב אותך ואני מקווה שתחזירי לי את המכתב שכתבתי לך בחזרה
וזהו שיהיה לך רק טוב ולילה טוב וכל הכבוד שאת מוצאת את הזמן להיכנס לירשום לנו ולעדכן אותנו
בי מאמוש!

היפה5

New member
ושחכתי להוסיף שאני........

כבר מת ליראות אותך בשיר שלנו ושיהיה לך בהצלחה

אגמייי../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

יפפשלייייי כממההההההה אניי אוהבתותך אי אפשר לתאררררר אפילווו !!!!!! תודהה שנכנססת באמתת שעשית לי שמח ועשית אותי מאושרת למרות כל היום הזהה
בהצלחה בכל מה שתעשי בע"ה ותמיד תדעי שאנחנו איתך בכלל מקום
מחבבקים ואוהבים
בע"ה נבוא ב14 בפברואר
אאאאאניי אוהבתותךך המווןןןןן לכל התאממיידדד נשיקות וחיבוקים
ומקווה שבע"ה נפגש בקרוב אמןן
-זיו-

אגמ'וששששששש../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

ואיי, אין לך מושג איזה חיוך העלת לי על הפרצוף
אני ממש מעריכה את זה שאת אוהבת אותנו ואני אוהבת אותך מלא:] בהצלחה בהכל:) אני בטוחה שתצליחי בע"ה כי אין כמוך
אוהבת מלא
רעות

אייללוש

New member
אגמושלמת../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo25.gif

אממ כמו שזיוו..
אי אפשר לתאר את אהבתי אלייך
אממ חח עלא דבר
אנחנו עושים זאת באהבה
בהצלחה בשלגיה
וכמובן שב"שיר שלנו 4"
בהצלחה בסרט
זה לא הסרט של מלכת הכיתה שהיה אמור להיות נכון
ובעז"ה אנחנו מקווים שנגיע לבקום
הכי ענקי בעולםםםםםםםםםםםם
איילושלוש

אגמושששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מדהימה שליייייייי
אני כל כך אוהבת אותךךךך
תודה עלהכל באמתתתת!!! בהצלחה בכל הדברים שאת עושהה... אני מקווה שתצליחי ואני יראה את הכל בעזרה ה'. בהצלחה בניו יורק ואני רוצה לבוא לשחרור שלךךךךך אני באה
תודה

oorlyy1

New member
אגםםםםםםם שליייייייייי../images/Emo24.gif

איזה בוקר גם אני מתחילה ב9:30 וגם ליקרוא הודעה ממך!! אוף פספסתי אותך
אני אוהבת אותך הכי בעולם!!!!!!!!! בהצלחה בהצגות ותמיד רק שיהיה לך סיבה לחייך! אי לאב יו תמידדדדדדדד

אגם ../images/Emo23.gif...

שמחה שנכנסת לכתוב.. תמיד כיף לשמוע ממך
שיהיה המון בהצלחה בהמשך הקריירה.. הסרטים וכו'.. שיהיה מזל טוב לפורום.. :) ותמשיכי לעשות את מה שאת עושה בדרך הטובה ביותר.. אוהבים אותך

אגגגגגגגגגגגגגגגםםם!#../images/Emo99.gif

אני ממש שממחהה שעדכנתת אותנוו!# וב14 לפבואר אני יהיה שםם עם עוד כמה מהפורום זה בטטוח!#
אנני אווהבת אוותתך ממלאא!# ותוודה על הטלפוון שלשום[ב19
] בהצלחהה בהכלל!# אווהבתת מלאןן!#
+
+
פפטטטררייי:]]

אגמוששש

אני כ"כ מאושרת שאת נכנסת לפורום.. עכשיו תהיה לי הזדמנות להכיר אותך יותר לעומק.. אוהבת אותך ומעריצה אותך.. עדי

יפה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo14.gif

וואי את כזו מדהימה, אני אוהבת אותך ומקווה שיצא לי לראות אותך כשתשתחררי מהצבא (בבקום)...

למעלה