אהובי שלי, חבר שלי,

ימית31

New member
אהובי שלי, חבר שלי,

לפני ארבע שנים פרצת לחיי כמו רוח סערה, הייתהכל כך שונה מבעלי כל כך אחר כל כך רגיש ואמיתי. אני עדיין זוכרת את הפגישה הראשונה שלנו, מאחורי ההר ההוא ליד הים, נסענו על הגיפ וכל כך פחדתי שמישהו יראה אותנו, ואז נישקת אותי, וזה היה כל כך טוב כל כך במקום, אמרת לי " אני מאוהב בך" ובאותו רגע רציתי לעטוף אותך בנייר ולשמור אותך שאף אחד לא יקח אותך ממני, אבל אתה לא הלכת אתה נשארת אוהב , תומך, מקשיב, תמיד איתי תמיד יודע להגיד את מה שאני צריכה, היו גם פעמיים שכל כך כעסתי כמו באותו חודש שהבת שלך הייתה מאושפזת במצב קשה כעסתי על הרופאים שלא מרפאים אותה מהר כדי שתחזור אלי, אפילו שלחתי ממוחה בלי שתדע כי כל כך כאב לי שכאב לך ורציתי לעזור לך אהובי שלי. ביום הולדת האחרון שלי קנית לי טבעת ידעת בדיוק מה לקנות לי, אמרת לי " זו תהיה הטבעת נישואיין שלנו". אהוב שלי אני כל כך מתגעגעת אליך, אני כל כך אוהבת אותך, כבר חודש אתה רחוק ממני, הכאב גדול, החלטנו לקחת הפסקה החלטנו לראות מה קורה איתנו לבד, אני לא יכולה לבד, אני צריכה אותך, אני חייבת אותך כדי להמשיך לנשום את החיים שלי, אני מסתכלת על הילדים שלי אני כל כך אוהבת אותם, הם החיים שלי, אבל למה צרחיך למוותר על חיים בשביל חיים? רצית את כולי בואי נעזוב , בואי נחייה יחד, קשה חבר שלי, קשה להכאיב לילדים שלי, אני כל כך אוהבת אותך, אבל אותם אני אוהבת יותר מעצמי, יותר מהכל. אהוב שלי חזור אלי אני כל כך רוצה אותך............ שלך לנצח נצחים ימית

מיקי 35

New member
אני כל כך שם !!!

היי ימית, אני ממש מזדהה עם הסיפור שלך. אני ממש נמצא באותו סיפור. יש בו חלקים שאני ממש חווה... מאחל לכם מכל הלב שיצליח לכם, שהוא יחזור אלייך, ושתמצאו את הדרך לממש את האהבה הגדולה הזאת.

ימית31

New member
מיקי איך אפשר??????../images/Emo35.gif

איך אפשר למצוא אושר, הרי אתה ועוד כמוני וכמוך ידענו מהתחלה למה אנחנו נכנסים,וידעו, שאףפעם אין לזה סוף שמח, לי בכל מקרה לא יהיה סוף שמח, הוא קרה את המכתב התקשר אליואמר לי שהוא כל כך אוהב אותי וביקש שוב בואי נעזוב ונחייה ביחד, אמרתי לו, לא יכולה, אין לי אומץ, וזהו זה נגמר רישמית עכשיו, הוא אומר שאין לו כח שכואב לו מידי להיות איתי ולדעת שבלילה אני לא איתו, שאני שוכבת ליד בעלי, שהוא יודע שעושה הכל כדי למרר לי את החיים, אז זהו אני טיפשה בלי אומץ. ימית

אפשר גם אפשר ימית יקרה

אם את יודעת שמשהו מסויים נותן לך אושר, אז למה להתרחק ממנו, ולא להתקרב. אני מכירה את הנושא הזה מקרוב, (לא אישית אבל קרובה) והילדים , הילדים, את יודעת שלילדים טוב , ברגע שלהורים טוב? אלוהים נתן לך במתנה, דבר גדול , דבר נפלא. אלוהים נתן לך במתנה, את החיים על פני האדמה. ורק את , את יכולה לעשות אותם הכי הכי טובים ומאושרים,. אני לא יודעת מה קרה בזוגיות שלך, ומה קורה. אך דבר אחד אני יודעת , ויודעת טוב, איפה שלא טוב לא נשארים. החיים קצרים מידי בשביל להיות שאננים. מקווה שהאושר יציף אותך , ותבחרי בדרך האושר. חוקרת

חיה 35

New member
חוקרת נפלאה../images/Emo24.gif

לפעמים החיים הם מערבולת שאת לא יודעת, איך בדיוק את יכולה לצאת מהם. לפעמים את רואה את האור אבל את דיין בסיבוב הקשה , שממש קשה לצאת ממינה. ישנם דברים מסוימים בחיים שכל עוד לא עברנו על בשרנו אז אנחנו לא יכולים לדעת ולהרגיש את אותו בן אדם שנמצא שם. אלוהים נתן לימית מתנה נפלאה, אבל הוא גם צריך לתת לה מתנה אומץ, לצערי הרב לנו הנשים שאין אומץ לתפוס את הרגלים וללכת אז שום מתנה אחרת לא יכולה לעזור. אמן שיהיה לכולנו יהיה טוב.

SHIRA2811

New member
ימית..

ימית, אני אומנם עוד ילדה קטנה, אבל טעמה לא מזמן מהסתכול בחיים. ובמכתב שלך יש לא רק תסכול, אלא גם תקווה ושמחה, והרבה אהבה- משהו שגם אני חוויתי. אהבה לא מובנת כזו, כמו שאת מתארת. והיא הייתה אהבה טובה. אהבה אמיתית...

למעלה