אהובי,

הדרומית

New member
אהובי,

שנה... שנה שאני אוהבת אותך. כולם אמרו לי שזה בסוף יקרה, שאנחנו נהייה יחד. כולם הטיפו לי ואמרו לי שאני אוהבת אותך בתת מודע שלי. שאני פשוט מדחיקה את הרגשות שלי. הם צדקו נדב, הם צדקו. אהבתי אותך, ואני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך כ"כ עד שבא לי לבכות. אני מתגעגעת נדב. אני מפחדת לאבד אותך. אני רוצה אותך תמיד איתי, כל הזמן. זאת הרגשה מופלאה לחוש מאוהבת... אבל משהו מציק לי. אולי זה המשולש הפראי הזה, אני אתה ואודליה. אני קשורה לשניכם. אני לא יכולה לנתק עם אחד מכם קשר. אני לא אהייה אני בלעדיכם. אבל אני יודעת שזה קשר מסוכן ולא בריא. ואמרו לי את זה גם גורמים חיצוניים. אני חושבת עלייך ואני מרגישה רעד, צמרמורת עדינה כזו עוברת בכל גופי... זה כיף לחוש מאוהבת. אבל אני מרגישה מאויימת... אוהבת מכל הנשמה. אני.

הדרומית

New member
את לא מבינה!!!

זה לא שאת מפריעה לי. זה לא שאני מאויימת ממך. פשוט הרבה אמרו לי שהמשולש שלנו אולי לא בריא... שלא תעזי לרגע שאני רוצה לנתק איתך קשר. אודליה, אני אוהבת אותך
וכן, לפעמים אני מרגישה מאויימת בגללך... אבל זה לא בגלל משהו רע שעשית, זה בגלל האופי הדפוק שלי. את חייבת להבין. לא רציתי לפגוע

בלבלה

New member
../images/Emo4.gif

שיהיה לך המון בהצלחה איתו, הלוואי שתזכי לכל האושר והאהבה איתו, ושבחיים... בחיים זה לא יהרס ולא יגמר, אוהבת מכל הלב

למעלה