אהובי....

אהובי....

לכול האנשים היום הוא יום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה- גם לי...אבל לא בגלל זה אני בוכה. אהובי , היום בדיוק עברו 11 חודשים מאז לכתך מאיתנו. היום שוב לא הלכנו לראות קברך-במפתיע כול הבנות היום נקראות טמאות(אני מקווה שרשמתי נכון) מכדי להכנס לבית העלמין. מרום שלי...אהוב שלי...נשמתי- אין מילים בפי לספר לך עד כמה אתה חסר....עד כמה אנחנו מתגעגעים ואוהבים מצאתי את עצמי היום...מחבקת את נעמה וסיוון ובת חן כשהן בוכות את נשמתן ואני-אני לא הזלתי דמעה....הרגשתי כאב חד כזה בלב-והפעם זה לא היה בגלל הבעיות הבריאותיות....זה היה כי אתה פשוט חסר לי. לא בכיתי...לא הזלתי דמעה....עד שהגעתי לחדרי השומם.... בראשי מתרוצצות עכשיו תמונות מהרגעים היפים שהיו לנו יחד.... רק אני ואתה וגם עם כול החבר'ה..... השינה בצהריים יחד...מחובקים אני ואיתה במיטה הענקית שלך..... שומדבר מיני...רק אהבה ענקית ידיד לידידה...כשהיית נוגע בי בחיבוק באהבה.....הרגשתי הכי בטוחה בעולם...הרגשתי הכי אהובה בעולם...כאילו לא יכול לקרות לנו כלום ואני ואתה תמיד נשאר ככה חבוקים. המון תמונות רצות לי כרגע אבל אף אחת מהן לא תשתווה לתמונה שלך בשק לבן.....קר ואטום....מובל באלונקה אל תוך בור של חול. מרומוש....רציתי להגיד לך בשם נעמה...שהיא מצטערת אני לא יודעת על מה אבל היא ממש הייתה צריכה לבקש ממך סליחה...אני מקווה שאתה יודע שהיא אוהבת אותך...וגם אנחנו. לא יודעת מה עוד להגיד.... אני אוהבת אותך תמיד נשמה שלי....אהוב שלי.... אחי. מרום אליהו ז"ל ת.נ.צ.ב.ה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

אני מדליקה נר לזכרו ולזכר כל חללי צה"ל שכך באכזריות שלקחו מאיתנו
יהי זכרם ברוך
ולדנדונה- שלא תדעי עוד צער

דנדונה.. משתתפת בצערך

אני ממש מבינה אותך.. אח שלי הגדול נהרג בתאונת דרכים לפני שלוש שנים.. כשעוד היה חייל... קשה להתמודד עם אבל ושכול אבל חייבים למצוא את הדרך לפיתרון.. חשוב לא לשכוח ותמיד לזכור

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif לאור פינקי ../images/Emo26.gif

לתשומת לבך כנסי לפה, ותקבלי הסבר מפורט על תורת השירשורים, על מנת להימנע מאי נוחיות

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

הדליקו נר לזכר כל חייל שנפל במערכות ישראל..
יהיה זכרם ברוך.. דנה- באמת שלא תדעי עוד צער..
יש לך כישרון ענק לדעתי, את בהחלט משוררת..

למעלה