אהובתי

שון33

New member
אהובתי

יודע אני לכתוב לך שירים את יגוני לספר במילים להביט בך מלמעלה - לתוך העיניים לנשק לחבק למצוא ולזנוח אך לעולם לא לשכוח את אשר לא אוכל להשיג... ק.ב.

זוכר אותי....

אני מאד מקווה שאתה לא תקוע עדיין באותה אהובה... לפעמים יש להרפות... ולא לתת לכוחות אחרים להתערב... באהבה מתוק שלי.

שון33

New member
תגובה

זה שיר שנכתב לפני שנים... אהבה היחידה בה אני ``תקוע`` (מילה מכוערת ``תקוע``) לא זקוקה לשירים שלי... איך אתה מסתכל בעניים ולא רואה באמת?... ק.ב.

FireAngel

New member
לא מבין את עצמי

אני בדרך כלל ממש לא אוהב את הסיגנון הזה של מילה שתיים בשורה אבל זה פשוט מדהים

saharur

New member
אהובתי

אהובתי נמצאת שם, מעבר להרי החושך, שם נגע קולה במיתרי לבי, שם עבדו מחשבותיי. בואי ואמרי לי, כי גם על שפתותי המבקשות סליחה, עוד תקום וציבנה אהבתינו.

סהרורון יקר :)

למה שיר בתגובה לשיר ? אני חושבת כי ראוי שכולם יקראו יצירות שלך :) הוא יפיפה :) ענבל

שון33

New member
דווקא אהבתי...

מצא חן בעיני תגובתו כי משורר מדבר בשירים ..``עין תחת עין``... ..``שן תחת שן``... ``שיר תחת שיר`` וכולם?... שיהיו מעורבים בפורום... כמוך... ק.ב.

שון, שירך מדהים !!!

סיום שירך נגע לי בנקודה רגישה בפנים ``אך לעולם לא לשכוח את אשר לא אוכל להשיג...`` זוהי זעקה חרישית שתישאר עומדת באוויר... מאוד אהבתי את דרך הבעת הרגש מספיק מילה, לא צריך משפט שלם :) ואתה משתמש במילים אלו בצורה נפלאה ! תודה לך שון על החוויה ענבל

למעלה