אהוב יקר שלי ..

אהוב יקר שלי ..

נדמה שהכרתי אותך לפני נצח נצחים אבל עברו בסה"כ 6 שנים מאז.. כלומר, הכרנו קודם, אבל ברמת השלום-שלום. ויום אחד יצא לנו לפטפט קצת, ויום אחר עוד קצת. ובלילה, כשהתארחנו שנינו באותו מקום קר, ונכנסתי לחדר שלכם, אמרתי שיש עוד מקום אצלנו בחדר, ליד החימום, דווקא אתה שפחות הכרתי באת. דווקא אתה מכולם. ובבוקר, כשכולם התעוררו משינה- אנחנו עוד ישבנו ודיברנו. שם זה התחיל. את זה שנינו ידענו. אבל לי היה חבר כבר כמעט שנה ולך היתה חברה שנתיים. אבל הקשר התהדק, הפכת להיות החבר הכי טוב שלי. כשהבנתי שאני אוהבת אותך- עזבתי את החבר שלי, זה לא היה פייר כלפיו. ולך, החבר הכי טוב שלי לא סיפרתי למה- לא רציתי שתדע. לא הרבה זמן אחר כך , אתה עזבת אותה, והאהבה הגדולה הזו הגיעה למימוש.אהבנו, וצחקנו, ושרנו, ובילינו, ושכבנו ואהבנו ואהבנו ואהבנו. לא סיפרת לחברה לשעבר והחלטנו להתחיל את זה על אש קטנה, כדאי לא לפגוע בה " שלא תדע שאני אוהב אותך כבר זמן כה רב" אמרת ואני הבנתי, לא רציתי להיות במקומה, ואחרי הכל הסתובבנו באותה חברת אנשים כמוה. אז שמרנו את אהבתנו לנו ולקומץ חברים טובים. באותו לילה הייתי בתל אביב עם חברה. אחד החברים הכי טובים שלנו התקשר. הוא ביקש ישר לדבר עם החברה, ולא הבנתי למה. היא התחילה לצעוק " לא , לא, לא יכול להיות" ואני ישר הבנתי. אני לא יודעת איך ידעתי עוד לפני שסיפרו לי אולי זו ההרגשה המעיקה הזו שהיתה לי בבטן כל הבוקר.. אולי זה המילים האחרונות שאמרת לי, שנשמעו כל כך אוהבות אך גם כל כך נפרדות. אמרת לי תמיד לזכור את הטוב, ואני לא הבנתי למה אתה מתפלסף לך באמצע היום. שעה אחרי שיחת הטלפון כבר היינו בדרך להורים שלך, ברכב של אותו חבר שהודיע.כשהגענו לבית הוריך - ראיתי אותה שם, שכל כך אהבה אותך. באותו רגע ביקשתי מכל מי שידע עלינו בקשה אחת- שהיא לא תדע עלינו לעולם, שתמיד ישאר לך הזיכרון המתוק ממך ושלא תדע שהספקת כבר לאהוב אחרת. להלוויות שלך אני תמיד מגיעה במשקפי שמש כהות.שלא תראה עד כמה מותך נוגע לי, עד כמה אני מתגעגעת. כשאני מגיעה אל הקבר שלך, יושבת לצדך שעות , מדברת אליך, בוכה אליך,אני תמיד חוששת שהיא תבוא גם... 30 יום בכיתי את עצמי החוצה. ביום השלושים שלך היתה הפעם האחרונה בה בכיתי , מאז עוד היו לי מערכות יחסים. אפילו אחת רצינית ואוהבת. אבל זו היתה אהבה מטורפת, לא שפויה, אהבה שעשתה אותי חולה. ואז הכרתי אותו, הוא לימד אותי לבכות, להרגיש, לחבק. הוא לימד אותי לדבר מבפנים. כשהכרנו בדרך כל כך לא דרך- כולם אמרו לי שאתה שלחת לי אותו, שנמאס לך מלמעלה לראות אותי עצובה ובוכה את מותך, שלא רצית לראות אותי עוד מתכרבלת תחת השמיכות לבדי, קוראת לך לחזור. מצחיק, אני לא ילדה שאינה מבינה מהו מוות ובכל זאת, כל כך הרבה פעמים קראתי לך לחזור. אפילו כעסתי שהלכת. כאילו זו היתה בחירה שלך. וכולם אמרו שאתה שלחת לי אותו, ואני אמרתי שקיבלתי מתנה. והסתובבתי מחויכת.כשהוא עבר לגור איתי, הרגשתי לרגע אחד קטן שהוא תופס את מקומך, כמעט אשמה. אחר כך כבר עברנו דירה ביחד, למקום משלנו. בלי כל הזכרונות. יצרנו זכרונות משותפים. אבל עכשיו, אני שוב בוכה, שוב עצובה, בוכה אל תוך הכרית. ישנה בלילה עם גב, לא עם חבר, לא עם אהוב, ובטח שלא עם מתנה. אם אתה באמת שלחת לי אותו, למה אתה גומר את הקשר הזה כל כך רע? לא כאבתי מספיק? אתה זה שיודע כמה בכיתי, כמה כאבתי, כמה עברתי בחיי. על מה הסבל מגיע לי ,אהוב שלי? ואולי זה בכלל לא אתה שלחת אותו? באמת האמנתי שמצאתי את הנחלה שלי, המנוחה לנפש הכל כך עייפה שלי. אתה כועס עלי? אתה יודע שמעולם לא שכחתי אותך, שלא עבר יום בלי שחשבתי עליך, שאני מתגעגעת אליך. האם בגלל שהמחשבות אילולא היית מת , והמחשבות על בנית עתיד אחר, הם אלו אשר גורמות לך ולאלוהים שאיתך שם ( רק אלוהים היה יכול לקחת איש מדהים כמוך אליו) לקחת אותו ממני? לגרום לי לכאוב שוב? אני אוהבת אותך אהוב שלי. אני תמיד אוהב. תגיד לאלוהים שלך שם למעלה, שייתן לי לאהוב, תעשה את השליחות הזו בשבילי? תגיד לו שאני קצתי בלכאוב. שעברתי מה שאדם לא עובר בכל גלגוליו. תגיד לו שמה למעלה, שמגיע לי קצת אושר? בחודש הבא היית צריך להיות בן 28 . אני אחגוג לך יום הולדת כמו בכל שנה, הרי ביננו, שנינו יודעים שאני לעולם לא באמת אפרד ממך.. אבל תן לי אותו, תן לי את האושר, החזר את השלווה לביתי. חושבת עליך תמיד ואוהבת תמיד.. אני. נ.ב שתי אהבות גדולות התבלבלו לי פה.. המת והחי-מת שאיתו אני חיה. הלוואי ואני אחזור לעצמי, לחיי שלי, אחזור לחיות בקרוב. כל שנשאר לי, כך נדמה לפעמים- הוא הנוגות. תודה למי שקרא עד כאן.

../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

אחח כמה שסבלת.. כמה קשה לקרוא את הכול... אבל מצד אחד..אני רואה תקווה.. אני רואה שיהיה לך טוב.. הוא נתן לך אהבה..ואולי הוא לקח לך אותה בגלל שהוא מצא לך אהבה יותר טובה? אהבה שתעשה אותך מאושרת כמו שלא ידעת אף פעם? ובאמת שתי אהבות התערבבו לך כאן...ונראה לי...אולי אני טועה.. שאת קושרת את עצמך להוא שמת..ולא רוצה לנתק..וזה תוקע אותך.. זה מכאיב לך..תנסי להשתחרר...את חייבת..תשמרי עליו..אבל תשמרי גם על מרחק בין ההווה לעבר..אל תתני לעבר לחזור ולפגוע בך ולהפיל אותך שוב.. ואני יודעת שכואב...והלוואי שלא היה..אבל ככה תמיד.. אבל אל תשכחי שתמיד אחרי הרע בא משהו טוב..אחרי הכאב העמוק בא האושר.. אל תשכחי! תהיי חזקה! מאחלת לך שהכאב יגמר מהר.. ותמצאי אהבה חדשה ויפה יותר מכולם

טיירון הביא למומלצים ואני בדמעות

מנסה להקליד לכאן את השיר המפורסם של רונית שחר שיושב לי תמיד בראש ועכשיו מתאים לדמעות שלי לכאן. אהוב יקר. לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת אפילו זיכרון שיהיה לי. בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר זה לא אתה שמשתנה לי. אווווווו אהוב יקר. לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת אפילו זיכרון שיהיה לי. בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר אתה רואה את השלכת וזה זמן ללכת.. זמן ללכת.. זמן ללכת. אווווו אוווו אווו… הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר אתה רואה את השלכת וזה זמן ללכת זמן ללכת זמן ללכת. אהוב יקר אווו אווו אווו. הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב אהוב יקר אה אה אההה אה אה אההה אוווו אוו … אהוב יקר.

ה מוזה

New member
../images/Emo7.gifנותרתי חסרת מילים .....

אולי..משב הרוח הבא שינגב את דמעותייך הוא כף ידו המלטפת אולי..טיפות הגשם היורדות הן דמעותיו הנושרות ממרומים אולי..קרן האור הבוקעת מבעד לשברי עננים אפורים היא תקוותו אולי..הברקים והרעמים בלילות סערה הן אהבתו שסוערת בנשמתו אולי..המשפט שהותיר בלכתו הוא החשוב מכל ...... "אמרת לי תמיד לזכור את הטוב" מוקדש לאהבה שלא מומשה ..לך ולמלאך ששומר אותך ממרומים ברחובות כיבו מזמן את הניאון את נראית לי עייפה נלך לישון האור דולק בחדר השני אבל מישהו בוכה וזה לא אני אני רוצה לשמור עלייך ועלי היום עבר עלינו יום קשה מדי בחוץ יורדים עכשיו גשמי ברכה ואת בוכה, ואת בוכה ספרי לי מה כבד עליך את כל מה שחבוי בך ונרדם אני אמחה את דמעותייך ורק שלא תבכי עוד לעולם או... אין מקום לדאגה היי שקטה אני איתך, את לא לבד לעת עתה עכשיו הכל זורם כאן במנוחה ואת בוכה, ואת בוכה ספרי לי מה כבד עליך את כל מה שחבוי בך ונרדם אני אמחה את דמעותייך ורק שלא תבכי עוד לעולם או...

תמר ת ת

New member
לנוגת עיניים שיש בה כ"כ תוגה...

יקירה, אני יודעת שכואב. כל כך כואב... אני לא איבדתי אף פעם בן זוג אבל איבדתי חבר טוב. ידיד נפש ואיש סוד. זה פשוט בכלל... מישהו שהייתי רגילה לצחוק, לבלות ולהתייעץ איתו בכל. עד היום, יותר משנתיים אחרי, אני מוצאת את עצמי לפעמים מדברת איתו בלילה או במהלך היום ופשוט מתייעצת איתו. אני שואלת שאלות וחושבת מה היה אומר, איך היה מייעץ ומדי פעם אני אפילו צוחקת כי אני יודעת שכאן או שם היה מכניס את אחת הבדיחות שלו, שתמיד גרמו לי לצחוק...ואז אני מוחה עוד דמעה. אני מבינה אותך, אני כואבת איתך.. אם זאת, בנקודה מסויימת, הבנתי שאני עדיין חיה. בחיים האלו. הרבה בעזרת ההורים שלו גם הבנתי את זה. וחברים קרובים. זה לא אומר ששכחתי אותו !! אני מתגעגעת אליו הרבה, אני חושבת עליו המון... אבל אני לא מרגישה רגשות אשמה על כך שאני בחיים. ו...חשוב ביותר...אני מאמינה באמונה שלמה שטוב לו. וזה עוזר המון. כשיש שמחות של אנשים שהוא הכיר ואהב , אני מתארת לעצמי אותו מקפץ משמחה בין העננים... אני יודעת שזה לא קל.. אבל תחשבי על זה. אם הוא היה יכול למסור לך משהו אני כמעט בטוחה שכל אחד היה מוסר: אני אוהב אותך. ובגלל שאני אוהב אותך אני רוצה שתחיי. תחיי באמת. ואת החיבוק שלי אני מוסרת לך כאן, שתתחזקי, שתאהבי, שתחיי. תמר.

מור ד

New member
מדהים וכל כך עצוב

סליחה שלא עברתי בעיון אבל אני ממש הוקסמתי

נתי (בת)

New member
נוגת .....

אין לך מושג איך ריגשת אותי ... אני מקווה שתמצאי את אהבת חייך בסופו של דבר !!! נתי

alon59925992

New member
עצוב

המכתב שלך מאוד עצוב והרבה אין מה לומר אני מתאר לעצמי שאף פעם לא תשכחי אותו וכל מערכת יחסים שתהיה לך, ולו הטובה ביותר, את תמיד תזכרי אותו ותחשבי עליו , אולי אפילו כל יום והעצב ילווה אותך תמיד לצערי, אלו החיים ואין לנו שליטה עליהם ולא תמיד מה שחלמנו מתגשם לבסוף רבי קרליבך אמר שבכל שיר יש דמעה... אולי נחמה קטנה (שבטח לא מנחמת) בהמשך לזה שתזכרי רק את הטוב.... זכית למשהו שרוב האנשים לא זוכים לו כל חייהם ולדעתי עדיף אהבת חיים של מספר חודשים אפילו על פני אהבה בינונית של עשרות שנים זהו, מקווה שתמצאי עם הזמן נחמה כלשהיא ותבני חיים סבירים מחזיק לך אצבעות

mrq

New member
אחלה סיפור../images/Emo70.gif

" אהוב יקר שלי "
זהו אחלה סיפור.

לבנת23

New member
מצמרר...

קראתי את שכתבת וצמרמורת אחזה בגופי... אין מילים לתאר אבדן של אהוב צעיר... מקווה בכל ליבי שאלוהים יפסיק להעמיד אותך במבחנים ויתן לך את כל אשר חשקה נפשך בו! רק טוב, לבנת

איתך...מחזיק יד

יש המון מה לומר....ולכן בעצם אין כלום..מה לומר.. עוד לא אבדה התקווה, נוגת עיניים...הדרך עוד ארוכה.. בהצלחה...ילדה...

דמעות מציפות את עיני...

עצוב לי לקרוא את מכתבך מכירה ויודעת את כאבך למעשה אין הרבה מילים לומר רק תהיי חזקה, תחיי ו... תזכרי רק את הטוב שולחת לך חיבוק ענק

תגובה../images/Emo42.gif

נוגת עיניים יקרה ריגשת אותי כל כך, בעושר הביטויים שמבטאים את רגשותיך. אכן, עברת אהבות כואבות, דבר והיפוכו, אהבה צריכה להיות שמחה, מאושרת אך אצלך היתה מלוווה בכאב. צר לי בשבילך. נוגת עיניים יקרה, שימרי את הזכרון אך אל תתמקדי בו. אהוהבך החדש אולי הרגיש מאויים מזה שמת? וגם עבורך, כל אהבה פותח שער חדש- עברי דרכו זכה ונכונה לקבלה ללא עכבות. מאחלת לך רק טוב ומקווה שבקרוב האהבה האמיתית תאיר עיניה אליך. אמא

ורד71

New member
מרגש ...

מרגש עד דמעות, אבל - מה שלא הורג אותנו - מחשל אותנו, כמה נדוש שזה נשמע. זהו, אין מה לומר יותר, הסיפור מרגש כל-כך שנגמרות המילים ...

יודעת.

יודעת. כמה קשה לאבד אהוב ועוד בחטף, כשאין זמן " להתכונן". גם אני עברתי זאת. שנה וחצי היינו חברים, גרנו יחד, חלמנו תוכניות לעתיד, והחיים טרפו הכל, ובבת אחת. תאונת דרכים מטופשת, ואין יותר, וריק, ואין אויר וכואב לנשום ורע, רע, רע, וסוגר ומאיים. ואחרי שנה וחצי אימי נפטרה, מלוקמיה, אחרי סבל נוראי. (ואני רק ילדה, רק בת 19) קשה לראות את אמא שלך נמוגה מבין האצבעות ואין דרך להושיע, וחוסר האונים מוחלט. 2 אנשים שהיו לי הכי קרובים בחיי "עזבו" אותי, בזמן קצר כל כך. ככה חשבתי אז: "עזבו אותי"... היום אני יודעת: הם לא עשו לי בכוונה, הם בטח היו בוחרים אחרת, אם זה היה תלוי בהם. אז נתתי לעצמי המון זמן לעבד את האבל, זו הייתה זכותי המלאה, לחלוטין. לא הקשבתי אלא לעצמי. גם במחיר של עימותים עם המודאגים שכמובן לא הקשו עלי. וחצי שנה לא עשיתי כלום. הייתי באבדון מוחלט. ברחתי. מהלבד, ברחתי מהאין, נכנסתי למצב בועתי. והסביבה הקרובה/רחוקה דאגה להגיד לי כמה אני צעירה, וכל החיים עוד לפני... ואני חשבתי לעצמי: מה הם מבלבלים ת´מוח, על מה הם מדברים בכלל, מה הם מבינים... והקלישאה המעצבנת הזו: "הזמן עושה את שלו" באמת עובדת. מסתבר. ולאט לאט, כמו תינוק הלומד ללכת צעדתי את צעדי הראשונים בדרך לחיים. לא, זה לא היה קל. זה היה קשה, אבל בחרתי בחיים! לא בחרתי בעצב, באובדן, עשיתי מאמצים עיליים לא לתת לזה תפקיד מרכזי בחיי, (למרות שזה היה הדבר הכי משמעותי שעברתי בחיים). השתדלתי לחייך גם כשהדמעות חנקו את הגרון. (אף אחד לא אוהב אנשים עצובים סביבו. זה בדוק!), חישבי עליו, אבל הניחי לו, הפרדי ממנו, תני לו מקום בחייך אבל לא במקום לחיות את החיים! אל תרגישי אשמה על חיוך המתגנב לזווית הפה. ציחקי בקול רם, כי מגיע לך!, מגיע לך לצחוק! עברנו ניסיון חיים עצוב, נוראי, טראגי, אומרים שדברים לא קורים סתם. זו ההזדמנות שלך להכיר כמה המון כוח יש בחיים, בתוכך. כוח שכרגע את אפילו לא יודעת או לא מסוגלת להבין שקיים בך. חייכי אל החיים, אני יודעת שהחיים מחייכים בחזרה!!! מחבקת אותך חזק.

alon59925992

New member
כל כך נכון

אין מה להוסיף, הדברים שלך הם בדיוק מה שניתן לומר וכל מי שעבר טראומה קשה בחייו מזדהה ומבין אותם לחלוטין בהצלחה לכולנו בהמשך דרכנו בחיים

למעלה