אהוב יקר

tsipi35

New member
אהוב יקר

חיכיתי לרגע המתאים לכתוב לך את המכתב הזה. ומכיוון שהיום ערב חג מה יותר מתאים מהיום. רציתי לומר לך תודה שהגעת אליי כמתנת שמיים כאילו שאלוהים שלח אותך אליי בתור האור שבקצה המנהרה לאחר תקופה ארוכה של חושך בחיי. כבר 17 שנים שאתה דואג לטפח אותי, לפנק אותי לאהוב אותי ללא שום עכבות. ילדנו יחד 3 בנות מקסימות. בנינו יחד בית נפלא ופתוח וחם ואוהב, גדלנו יחד ואימצנו אחד את השני ללב. אנחנו יחד יכולים לכבוש את כל העולם היה המוטו שלנו ובחיי הצלחנו. אנחנו באמצע החיים והצלחנו לכבוש יחד את כל העולם. תמשיך לאהוב אותי בדרכך המיוחדת כפי שאני אוהבת אותך בדרכי המיוחדת. אוהבת אותך, ונושמת אותך אל קירבי.

tsipi35

New member
ראה כבר את המכתב ../images/Emo77.gif

אנו נוהגים מידי פעם לתת אחד לשניה מתנות קטנות שעושות לנו טוב. לפעמים זה רק מכתב. ראה את המכתב ואהב את מה שראה.

אופה3

New member
טוב מאוד יקירתי, רק שימשיך ככה

גם אנחנו נוהגים לעשות את זה, וזה הדברים הכי יפים, יותר מכל דבר חומרי אחר שיהיה חג שמח האופה

ציפי אחותי-איך אפשר שלא לאהוב אותך../images/Emo39.gif

ציפי שלי-את אישה מיוחדת כל כך , שניתנה לך זכות להיות מלאה באהבה לכולם מרעיפה על כולם אהבה, עלי על נשים זרים בפורו םאפילו אימצת אותנו כאחים וילדים שלך, אז איך אפשר שלא לאהוב אתך רק תגידי איך אפשר????? אני כל כך שמחה לקרוא כמה וכמה פעמים את ה מיכתב שלך לגיסי (בעלך) היקר שקיבל אותך ממש במתנה, כמו שאת קיבלת אותו במתנה, הכל הדדי, והעיקר הכל מלא אהבה, ולך גיסי- א...- שמור עליה כי היא אוצר , מי יתן ותמשיכו רק לדעת ימים של אהבה ואושר- אמן! אוהבת את כולכם שם ,את הבית שלכם הבנות אותכם שניכם כי רק שם יש אהבה. רק אהבה תנצח- תמשיכו ככה, ישנם אנשים שהיו רוצים רק חצי או רבע מאהבתכם. יגעתם ומצאתם- תאמינו בה. אוהבת תמיד אחותכם הקטנה. |הדגש>>>>>>> ילדה שהים אוהב<<<< אלין

ה מוזה

New member
ציפי ../images/Emo39.gif ועל זה נאמר..

הלוואי על כולם , כייף לקרוא שידעתם גם לאחר 17 שנה לשמר את האהבה את הכבוד הדדי וצמחתם ופרחתם וגידלתם פרחים משלכם . ואת כנראה הוכחה חיה שתמיד יש אור בקצה המנהרה .. שיהיו לכם שנות אין קץ מאושרות יחדיו .
מוזה.

למעלה