אהוב יקר

ליזי38

New member
אהוב יקר

אהובי המתוק, הגעת הבייתה רק בשבילי רק בגללי ביקשת חופש. היו לי 5 ימים של אושר מוחלט, אומנם היית רחוק אבל בליבי היית בתוך גופי, התינוק שלך היה בי והייתי מאושרת רחפתי על העננים הכי ורודים שיש, דיברנו טלפונית אמרת לי תשמרי על עצמך תשמרי עליו ואני בלילות התפללתי לשלומך ולשלום העובר הקטנטן שלנו ואז אמרת אני בדרך הבייתה לחופש קטן שנהיה ביחד אנחנו צריכים לדבר ברצינות נשמעת כל כך מאושר ואני? פשוט התמוססתי מהאושר שלך, שאלתי למה אתה כל כך מאושר? וענית לי: יהיה לי תינוק ועומדת להיות לי אישה, ואני.............. ואז כשאתה אי שם בדרכך הבייתה קיבלתי את הבשורה הנוראית העובר הקטנטן שלנו, אהבתינו הזעירה איננה, ההריון הזה אבד. הרגשתי שאני מתרסקת, נופלת, איך אמשיך הלאה? איך אגיד לך? אני עדיין רואה מול עיני את המבט שלך כשהגעת ועמדת מולי והאושר שלך נעלם מהפנים מהעיניים היינו יחד בבית 3 ימים, היינו ולא היינו אני הסתגרתי במיטה ללא רצון ללא יכולת להביט בעינייך או אפילו להביט בעיניי במראה וראיתי מזוית העין את המבטים שלך, איך ניסית לתפוס את מבטיי בעיניך ולנחם אותי. ניסית לגעת בנפשי הכואבת ניסית לנחם את הלב השבור שלי ואני כלום, שוכבת לי שם מנותקת מהכל לא רוצה לראות לשמוע להבין אמרת שאין דבר יהיה אחר, אמרת שאתה אוהב, אמרת שזה לא משנה את הרצון שלך לשאת אותי ואני לא שם. הבוקר אהובי נסעת חזרה ורק עכשיו אני מבינה: אתה היית שם עבורי ואני לא הייתי עבורך. אני מתנצלת יקירי, הכאב היה לא רק שלי הוא היה שלך עמוק יותר משלי ואני לא הייתי שם לנחם אותך, אז עכשיו כשאתה שם, שומר עלי עלינו על כולנו, אני רוצה לומר לך את כל מה שהייתי צריכה לומר לך כשהיית בבית: אני אוהבת אותך עד מוות, ואני אהיה גאה להיות אישתך ובעתיד אם ילדיך סלח לי אהובי על האטימות.

joyjoy

New member
כמה כואב...

איזו בשורה קשה ונוראה להתמודד איתה... כמה כואב ,אני עוד זוכרת את ההתרגשות והציפיה שאחזה בך כשרצית לבשר לו על ההריון, וזה כואב כל כך לקבל בשורות כאלו אחרי הציפיות וההתרגשות... אל תשפטי את עצמך כל כך בחומרה.. אומרים תמיד אל תשפוט אדם בצערו וזה תקף גם לך, כאב לך וכשכואב לפעמים אנחנו נסגרים בתוך הכאב הזה ולא מצליחים למצוא נחמה בייחוד לא ברגעים הראשונים של התמודדות.... אז אל תחמירי עם עצמך היית אכולת כאב וצער.....וזה כמעט בלתי אפשרי לצפות ממך להתנהג בדרך מסוימת מלבד הדרך שאת נוהגת בה כשכואב לך.. אל תביטי לאחור תביטי קדימה ואת הדברים הכל כך נכונים שאמרת לגבי אהובך תזכרי כי זה באמת הכאב של שניכם והוא רוצה להיות שם בשבילך בדיוק כמו שאת רוצה להיות שם בשבילו, וכך תוכלו לעבור את הזמן הזה ולהתמודד ביחד ולהיות שם זה עבור זאת בשעה כל כך קשה....תעזרו זה לזו להחזיק מעמד ולהמשיך הלאה. שלא תדעו עוד צער והלוואי שתהיה לך משפחה מלאת חיים ואור בקרוב... מחבקת אותך בשעה קשה זאת joy

ה מוזה

New member
מותר לפעמים להתכנס ..ולשתוק

אומרים ...שלאהבה אין מילים ... אומרים..שלכאב אין מילים... אומרים...שלרגש אין מילים... יש שפה אחרת ...כשאוהבים . יש הבנה גם בשתיקה .. יש אהבה גם בכאב .. יש מילים ..שנאמרות בלי הגה .. ומותר ..כשכואב לא לדבר ..במילים ואין לי ספק .. שהוא הרגיש את כל מה שלא אמרת לו.. כי הוא אוהב . אני רוצה לאחל לשניכם ...עוד המון רגעים של אהבה במילים בשתיקות ובכל מה שבינהם ... ויותר מכל מאחלת לכם .. פרח אהבה בגינתכם המשותפת ..

למעלה