אהוב יקר

may may

New member
אהוב יקר

לפעמים יש בי צורך מוזר לצעוק ``א נ י א ו ה ב ת א ו ת ך`` שכל העולם ישמע... כי אף פעם לא הרגשתי כך. כשזה התחיל לנו... נבהלתי... רציתי לסגת... אף פעם לא הרגשתי כך וחשבתי לעצמי... איך זה קורה לי? אני שאף פעם לא חוויתי אהבה כזו חזקה... זה קורה לי. זה קורה לנו. ואי אפשר להתנגד לזה... ניסיתי... אי אפשר !!! ואז חשבתי לעצמי... למה להתנגד... למה לא לחוות את זה?... מגיע לי גם להיות מאושרת פעם בחיים. נכון? אתה האושר שלי. האור בחיי. אויר לנשימה. אין לי מילים לתאר את האהבה הזו... כי אף פעם לא חוויתי. אני בטוחה שאתה מבין אותי... את מה שאני מנסה לתאר במלים. אהוב יקר - אני אוהבת אותך. וכמו שהבטחתי לך אהיה שלך לעולמים.

yours

New member
אהובתי שלי

כשאני קורא שורות אלה אני מתפוגג כל פעם מחדש הבנתי דבר אחד אתך שלעולם לא נמאס לשמוע ``אני אוהבת אותך`` אני אוהב אותך ואין מילים חזקות מספיק כדי להעביר את התחושה כי מילים בכל זאת הן רק מילים אך הצמרמורות אשר עוברות בי כאשר מדבר איתך הן הגורם לאושר אני אוהב אותך אהובתי ומי יתן כולם יזכו לאהבה כזאת שלך המאושר באדם

קרני

New member
מאי מאי וקסם...

מזה זמן מה אני קוראת את הכיסופים, הערגה, הבערה, הלהט, התשוקה, האהבה... איך? איך אתם מצליחים לשרוד את ה``מהומה``??? כואב בלב רק מלחשוב על זה... ואמא שלי הייתה אומרת על זה - לכי לישון, מחר בבוקר הכל יעבור ;-))

למעלה