אהוד ברק התפטר

אלוני.

New member
אהוד ברק התפטר

שימו לב לדברים, הוא מאפשר לכנסת להחליט שנתניהו יהיה רשאי להתמודד.

אלוני.

New member
עוד שישים יום

תהיינה בחירות בישראל, האבסורד בהתגלמותו, תאר לך שהכנסת תאשר את השינוי בחוק וגם נתניהו יוכל להתמודד, ראש ממשלת ישראל לא יהיה חבר כנסת.... חוצ`מזה, נשתדל- אנחנו חבורת האידיוטים לדאוג שברק יושבע בעוד שישים יום לראש הממשלה. אתה יודע, מים שקטים חודרים עמוק.

amor

New member
השאלה היא מי יתמודד

ברק הבטיח שיתמוך בהצעה לשנות את החוק כדי שכל אזרח יוכל להתמודד ולכן ביבי יוכל להיות ראש ממשלה שאינו חבר כנסת . להערכתי במצב כזה הוא יחוייב להצהיר על מחויבותו להחלטות הכנסת למרות שאינו חבר בה ובכך תפתר הבעיה החוקית. האם התפטרות ברק משבנעת אותך שגם הוא מודה שכשל בדרכו? אני אגב מעריך את אומץ לבו .

אלוני.

New member
כמה דברים

להערכתי הכנסת, ובכלל זה חברי הליכוד, תארגן הצבעה חשאית לעניין שינוי החוק והחוק לא ישונה. נתניהו לא יתמודד בכל מקרה. שרון מול ברק , להערכתי ברק זוכה. אני מעריך את אומץ ליבו, אבל אני מניח שאין אזרח בישראל שלא חושב שחסר לאיש אומץ לב, אלא שבאומץ לב לא מנהלים מדינה- צריך עוד דברים. בזה כפי הנראה אנחנו חלוקים. ברק הודה בטעות שהוא עשה, הוסיף כמה מילות בחירות כפי שנהוג בעת מעמד מסוג כזה, אבל, הוא מבקש מנדט מחודש מהעם כפי שרצית, אגב - רק לצורך הדיון, נניח שהוא יזכה שנית , האם ייפסקו הקריאות שאין לו מנדט ?

למעלה