אהוד ברק

אלוני.

New member
אהוד ברק

לכל הטוענים כנגד האיש על תרגיל, ברק הצביע בעד החוק של הביבי

nirkabalo

New member
ניראה אותו גבר כשיצביע על פיזור הכנסת

נו אז אולי תסביר לי מה היה טוב בכל התרגיל המסריח הזה??? מר ברוג רוצה כנראה לשריין לעצמו מקום בממשלת חירום שלא תקום. הרי מה שבטוח שהוא לא ינצח בהתמודדות לראשות הממשלה. מה שעושה כאן אהוד ברוג זוהי חבלה חמורה בדמוקרטיה והליכה בדרך לא נקייה. כן חברים, האיש שטען שהוא לא פוליטיקאי מתגלה לנו לאט לאט כפוליטיקאי מהסוג הנמוך והגרוע ביותר. ובכך הרס אהוד ברוג את הדבר הכי טוב שטען שיש לו: הוא הרס את היושר הציבורי ואת האמינות שלו.

אלוני.

New member
למה בחירות ?

נראה אותו גבר נותן את המפתחות לביבי... ברק התחייב שהוא יצביע בעד תיקון לחוק שיאפשר לאזרחים מודאגים , אפילו כאלה שאינם חיים במדינה בדרך כלל , להתמודד וכך עשה. וכל זמן שבן ניתאי הוא ראש ממשלת הסקרים הכל בסדר.

nirkabalo

New member
אהוד ברוג -לך הביתה!

בתור אחד ש``לא נוהג לחיות במדינה בדרך כלל`` הוא ידע לנהל את המדינה הרבה יותר טוב מאהוד ברוג. עוד לא שמעתי למה הוא לא פיזר את הכנסת כפי שרצה מלכתחילה... אבל יש לי השערות: אהוד שוב ברח!!! הוא רוצה לכס``תח על העובדה שאם המפלגה שלו תילך לבחירות הם יתבזו (אפילו יותר משהליכוד התבזה ב99). ומה עם העיניין עם העמותות שהולך ומסתעף גם לעבר גורמים מחו``ל ,שאהוד ברוג רוצה להחביא באמצעות הבחירות?

אלוני.

New member
ניתאי מול ברוג

אמרתי לך, ההבדל בין שינויי השם של ברוג=ברק לנתניהו=ניתאי בנימין=בן הוא ההבדל של מי שלא רוצה לחיות כאן למי שקושר את גורלו עם המקום. מר ניתאי הינו הבדיחה העצובה ביותר בחמישים ושתיים שנות קיום המדינה הזו. האיש, המצאה תקשורתית, אוסף מילים מהלך. יתנו יקבלו, למי הוא התכוון ? יתנו בראון יקבלו חברון ?

amor

New member
קשה להאמין. אלוני כמנהל הפורום תן דוגמה לרצינות ולא לקשקשנות .

a - s -inv

New member
אני לא מאמין פשוט לא מאמין!!!

חשבתי שאתה מבין ברזי הפוליטיקה כנראה שטעיתי הנאביות שלך פשוט מדהימה או שמא לא נשאר לחסידי ברק מה לטעון לומר ולסנגר מתחילים לדבר על השיער האפור של ביבי? אני באמת מבקש שתחשוב לבד למה ברק הצביע בעד החוק

אלוני.

New member
השיער של בן ניתאי

אינו הדיון, וגם לא כל חלק אחר בגופו. איך אמר הרב עובדיה : כאשר רוגז הרועה על הצאן.... ואת זה הוא אמר על הביבי. הרי טענתם שהוא (ברק) פחדן ויעשה כל תרגיל כדי לא להתמודד מול האזרח המודאג שחי לו בדרך כלל בחו``ל. אז עכשיו כשברק מצביע בעד התיקון לאיש הזה אז אתה מחפש תרוצים... חברון לאבותינו, ולנו??? תזכיר לי למה בני בגין התפטר.

a - s -inv

New member
אני מתחיל להרגיש שאני מדבר עם אורי ז וזאב זאב,,,

הותיקים רוצה בקטנות? אני ממש לא תתחיל לענות לעניין ולקרוא טוב את מה שכותבים לך תגיד למטומטמת קרי איציק שתעזוב את השיער של ביבי ותתעסק עם בעלה שבטח לא מגרד אותו במצליחנות תפסיק עם שמות ``גנאי`` מלווים בקנאות אין לי בעיה להרביץ מורדות גנאי על ראש השמאל נטול הראש אז יללה תכתוב לעניין ותענה על ההשוואה בין רבין לביבי שכתבתי לך

אלוני.

New member
בן ניתאי

עצוב שבעיניך זה שם גנאי. זה השם שהאיש בחר לעצמו כדי לא ליות כאן. האיש בעיקרון אינו חי כאן אלא אם יש לו מה להרוויח. ועכשיו הוא מריח ריח כזה וישר יצא מהנפטלין. אין לי כוונה לערוך את ההשוואה שביקשת הואיל והאנשים אינם ברי השוואה, אני לא מערבב בין קודש לחול . אתה יכול להוריד מה שנוח לך על הראש של מי שאתה רוצה , זה לא יהפוך את הדברים לאמת. כאשר אין לך על מה לענות אתה מתכסק בשטויות ובמה שנראה בעיניך רציני וזה רחוק מזה. אתה מוזמן להיות רציני וענייני , בעלה של איציק שאין לי מושג מיהו לא העמיד עצמו לבחירה ולא יצא לפוליטיקה, לא כתב ספרים ולא הפך עצמו למומחה לענייני שום דבר מטעם עצמו. על ביבי לא צריך לחפש, מספיק לבדוק מה אמרו עליו חבריו: לוי, מרידור, מילא, ארנס, שמיר, לבנת, מרדכי, בני בגין, הרב עובדיה ומי לא בעצם. אבל מה איכפת לכם, אתם רוצים מלך. אמרתי כבר, אם נתניהו מועמד טוב אז אני מעדיף את דודו מ``הום סנטר`` , הוא אמין, כולם שואלים אותו ואין לך מה לחפש במקום אחר. ראיתי היום בידיעות שגם לירון לונדון יש מועמד ראוי. תקרא את הלינק, מיוחד עבורך

assafbr

New member
נאיביות או טמטום?

אני רוצה להאמין שאלוני בתור מנהל פורום האקטאוליה של תפוז מבין בפוליטיקה אבל לפי הודעתו האחרונה הוא לא מבין דבר!! אני מניח שלא צריך להסביר יותר מדי מדוע ברק עשה את התרגיל של ההתפטרות האישית שלו הרי זה ברור מאליו ברק עשה את זה כדי לחסום את נתניהו מלרמוס אותו בבחירות ושנית כדי שגוש השמאל לא יקטן. בהחלטה זו ברק מנסה למנוע מהעם לומר את דברו הכל למען השרדות אישית שלו. גם בנימין נתניהו עשה טעויות והרבה אבל אל תשווה בבקשה בין המצב בו ברק דרדר את המדינה לטעויות של נתניהו.

אלוני.

New member
טמטום!

למה להאשים אותי בנאיביות, יותר נוח בטמטום. עכשיו אחרי שסיכמנו מה אני בא נתקדם, למה ברק הצביע היום בעד הצעת החוק?

assafbr

New member
לא הייתה לו ברירה

מה לעשות אפילו ברק לא האמין שהחוק הזה ירוץ כ``כ מהר הוא היה בטוח שאין סיכוי שחוק כזה יוגש ולכן הוא הבטיח כבר כשהתפטר שיתמוך בחוק ומכיוון שהבטיח בריש גלי לא יכל להיראות לא אמין ולהתחרט. מעניין למה מקורבי ברק ניסו בכל כוחם למנוע מהחוק להגיע להצבעה ולאחר מכן לעבור האם יכול להיות שהם ממרים את פיו של אדונם ברק????

אלוני.

New member
בוחן לב וכליות

עכשיו הפכת למשגיח הכשרות של ברק? העלו החוק והוא הצביע בעדו. האמין או לא זה רק הוא יודע, אני מקווה. אגב, אתה מפספס- כמו גם השאר- את הנקודה החשובה.

אלוני.

New member
ריאלי!

אז בא נראה את המציאות, ברק התפטר במוצ``ש והבטיח לתמוך בחוק. היום יום רביעי וברק הצביע כפי שהבטיח.

למעלה