אהוד כהן

אהוד המורה מבאר שבע

לכל המעונינים ללמוד אצל המורה אהוד כהן שהוא המורה הכי טוב שמלמד עם מכשירים והוא גם המורה היחיד שלא גובה סתם כסף אצל אהוד אפשר ללמוד על כל סוגי האופנועים ואפשר ללמוד אצלו כמה שיעורים שרוצים עד שמוכנים לטסט(הוא לא לוחץ) וכל זה במחיר עלות של 400 שקל (500 לאופנועים כבדים) אז אם אתם מעונינים ללמוד על אופנוע סעו לבאר שבע (זה רק נראה רחוק) המספר של אהוד הוא:אפס חמש אפס שתיים אפס אפס אפס אפס אחד! מספר קל מאוד ומורה טוב מאוד ואני מציע לכולם ללמוד אצלו כי הוא מורה טוב וחברותי וישר וגם נעשה לו עוול! אז לכו ותלמדו נהיגה אצל אהוד מורה אם מוניטין בכל הארץ!

אף אחד לא טוען שהוא לא מורה טוב

טוענים שהוא עושה קומבינות .ומקצר את זמן הלימוד . אולי ביגלל שהנוער יודע לירכב על אופנוע לפני שהוא מתחיל לילמוד . התלמיד כבר חציא מוכן ליפני תחילת הלימודים . כי הוא רכב על אופנוע בלי רשיון ולמד לבד שנה טובה לכל בית ישראל

ליאורדד

New member
אהוד כהן

אהוד כוהן הכול עניין של צרות עין אל תתרגש שים פס אחד גדול חזק ואמץ כל רוכבי האופנועים בארץ מאחוריך. אם לא הייתה מורה טוב ולא גובה כסף עבור שיעורים מיותרים אזי לא היו באים אליך תלמידים מכול הארץ. ואתה אמנון לוי תימצא נושאים יותר מעניינים ורלבנטים לזמנים קשים אלו אני אומנם אוהב את תוכניותיך אך אל תגזים אם אין לך נושא יותר רציני קח חופשה.

ליאורדד

New member
אהוד

אמנון לוי איש יקר תוכניתך אומנם טובה אך הפעם פישלתה בגדול ותקעתה גול עצמי כמו במקרה של מר רמי שקלים (שאגב זכה בתביעה נגדך) אני במקומו של אהוד תובע אותך באופן אישי ולא את התוכנית שלך (אבל אתה יכול לשלוח הודעה לצד ג) ולך אהוד לא אתה זה שצריך עורך דין אלה מר אמנון לוי.

אל תדאג, דיברתי איתו, הוא כבר לא

דואג, אלא מתכנן את החופשה הבאה מכספי הפיצויים שהוא יקרע מאמנון לוי. שומר מסך הפעם ממש נסחפו ברדיפת הרייטינג...

למעלה