אהוד מנור ז"ל 1941- 2005

Moor 87

New member
אהוד מנור ז"ל 1941- 2005 ../images/Emo16.gif

חברים יקרים, היום איבדנו את אחד היוצרים הגדולים שמדינת ישראל זכתה בהם - אהוד מנור פזמונאי דגול, השבוע היה אמור לקבל תואר דוקטור של כבוד מאוני' בר אילן ולא מכבר זכה בפרס חתן ישראל. המון כבוד מגיע לאדם היקר הזה. בן 64 במותו והשאיר אחריו כאלפי שירים ישראלים שתמיד ישארו איתנו ויחד עמם ינציחו את זכרו. בתקופה האחרונה אנחנו מאבדים את האמנים הישראלים שדגלו במיוחדות שלהם, האהבה שלהם לארץ ישראל הכתיבה הרהוטה והשנינות המויסקלית כמו נעמי שמר ועוזי חיטמן. בהחלט שנה קשה לזמר העברי. כולם מוזמנים להגיב כאן על מותו של אהוד מנור, ולהוסיף שיר של אהוד שהוא הכי אוהב . כאן תוכלו לראות רק חלק מיצירותיו של אהוד: http://www.shiron.net/homepage.aspx?id=58&name=אהוד_מנור&type=1&tab=0 כשתמות, משהו ממך בי, משהו ממך בי ימות איתך, ימות איתך. (ציטוט מתוך שירו של מוטי אמר - רקמה אנושית"

0mroosh

New member
../images/Emo16.gif

כל חשובי התרבות הישראלית מתים, כולם! [פסימי מצדי אני חושב]. אביתר בנאי היה מלך אתמול ושר שיר של אהוד.

Moor 87

New member
איזה שיר של אהוד..?

ואני אציין שהשיר שאני אישית הכי אוהב מהשלל של אהוד זה אין לי ארץ אחרת.

0mroosh

New member
את "ברוש"

ואני ראיתי ברוש שניצב בתוך שדה מול פני השמש בחמסין, בקרה אל מול פני הסערה. על צידו נטה הברוש לא נשבר את צמרתו הרכין עד עשב. והנה, מול הים קם הברוש ירוק ורם. הנה ברוש, לבדו מול אש ומים. הנה ברוש, לבדו עד השמיים. ברוש, לבדו איתן. לו רק ניתן ואלמד את דרכו של עץ אחד. ואני כמו תינוק שנשבר ולא יכול מול פני השמש. בחמסין, בקרה ומול פני הסערה הנה ברוש, לבדו... [זה היה מדהים!!].

abarak88

New member
זה היה ממש ממש מדהים...

כי אביתר שר אותו בקול כזה מדהים...ובכלל היה מרגש....

0mroosh

New member
בהחלט!

אביתר עם הקול החודר והנוגע והקהל שיש לידי קרוב.. היה מושלם!

למעלה