אהוד פון-אולמרט

NorthernStar

New member
אהוד פון-אולמרט

מאמר מבריק של אורי אבנרי. עוד לפני שקראתי אותו, כבר אמרתי שההרגשה מזכירה לי אישית את כל מה שאני יודעת וקראתי על גרמניה של 1933. שמו של פון-פאפן הולך אחריו מפני שהוא האיש שסלל את הדרך לעליית הנאצים לשלטון. הוא שייעץ לנשיא-המדינה, גנרל כמעט סנילי, להטיל את תפקיד ראש-הממשלה על אדולף היטלר. הוא אמר לנשיא שהיטלר הוא בסך הכול דמגוג בעל פה גדול. כשיהיה בשלטון, הוא יתמתן. ליתר בטחון נדאג לכך שבעלי התפקידים החשובים - שר-הביטחון, שר-החוץ ועוד - לא יהיו נאצים. היטלר יהיה אמנם ראש-הממשלה, אבל לא יוכל לזוז... ההמשך ידוע. אחרי שהכניס את רגלו בדלת, בעזרת פון-פאפן, התפרץ היטלר פנימה, השליט משטר של טרור, זרק את יריביו (ובכללם עוזריו של פון-פאפן עצמו) למחנות-ריכוז, שינה את החוקים והקים דיקטטורה, שהובילה את גרמניה לאסון. עכשיו קיימת הסכנה שאהוד אולמרט יהיה פון-פאפן הישראלי. למאמר השלם כאן.

NorthernStar

New member
ההכנסה של ליברמן והיטלר

כסוסים טרויאניים לתוך ממשלות שנבחרו באופן דמוקרטי, כאשר הסוס הטרויאני במקרה הגרמני חיסל את הדמוקרטיה בגרמניה והביא כזכור לאסון. מבחינה אידיאולוגית - אין הבדל רב בין היטלר לליברמן.

את בטוחה?

"מבחינה אידיאולוגית - אין הבדל רב בין היטלר לליברמן" מילים כדורבנות, בואי נבדוק (שוב) את אמינות דברייך. היטלר גרס שבני האדם אינם שווים,הם שונים במראם ותכונותיהם הנפשיות והדברים עוברים בדמם כך שאינם יכולים להשתנות.הוא גם האמין שהעולם מחולק לגזעים בעלי רמות שונות,בראש עומדים "הארים" (הגרמנים, הסקנדינבים, ההולנדים וכו'...בסוף רוסים ופולנים אותם יש לשעבד לטובת הארים. מחוץ לסולם נמצאים היהודים והצוענים שלהם אין מקום בחברה שתיווצר בעתיד. עוד הוא האמין שקיים מאבק מתמיד בין הגזעים כמו בטבע ,המלחמה תגרום להישרדות הטוב ולהרס הרע.מרכיב מרכזי בתורה הנאצית - היהודים הם שורש הרע בעולם. הם שורדים זמן רב ומנוונים את הגזע הארי, משבשים את הסדר העולמי ומתארגנים יחדיו לשלוט על העולם ולהשמיד אותו, היהודי הוא הרע המוחלט, מפלצת, טפיל ודמות שטנית,הוא גם האמין שלגזע הארי הנאבק במלחמה נגד הגזעים הנחותים יש צורך להתפשט ולהתרחב. לגרמנים יש צורך במרחב מחיה בה תוכל גרמניה לחזור לגדולתה על חשבון שכנותיה ממערב ובעיקר במזרח אירופה. באמצעות ההתרחבות תוכל גרמניה לשלוט על העולם ולממש את תורת הגזע, באירופה ובעולם. עכשיו תור ליברמן.. אינני יודע מה מתרחש בנבכי נשמתו, אך לפחות כלפי חוץ, הוא מציע הסדר שהדגש המרכזי בו הוא חילופי שטחים: ישראל תשמור בידה את גושי ההתנחלויות ובתמורה הפלסטינים יקבלו ערים ערביות ישראליות גדולות כגון אום אל-פאחם שתושביהן יאבדו את האזרחות הישראלית ויקבלו אזרחות פלסטינית במקום. גובל בגזענות ? אולי.. אידאולוגיה זהה לזו של היטלר ? בערך כמו שהמשטר בישראל לא פחות חשוך מזה שבאיראן .. מצאי לבד את ההבדלים יקירתי...את מסוגלת לזה. אפרופו אידיאולוגיות והיטלר, בוודאי ידוע לך שהיטלר האמין שהיהודים הם עם לא אחיד מבחינה גזעית. לא דת ולא גזע, הם רמאים, ערמומים ובגלל שאין להם אדמה הם מנצלים עמים אחרים ושואפים להשתלט בעזרת הכסף והתעמולה על העולם. מזכיר לך מישהו? ובגלל שאני בחור כל כך נחמד, אחסוך לך תגובה.. northernstar: ( הזמן: בערך דקה לאחר שנכתבה ההודעתי) אתה פאשיסט, ימני, גזען, שונא ערבים, מקלל ללא הרף, לא מתייחס לדבריהם של אחרים, ממציא דברים ותוקף בכל פעם שאין לך תשובה עניינית. יום טוב

REMBRANT

New member
את מגזימה בענין של ליברמן

וכאן אני רוצה להצהיר שליברמן הוא הרע במיעוטו שלי בתנאים הנוכחיים, תנאי האי ודאות הפוליטיים הפנימיים, והגיאופוליטיים, ובו אני יבחר. מפתיע הה... ליברמן הוא לאומן וזה מה שבאופנה עכשיו בעולם. מנאין ניראה לך שהאסלם העולמי צובר את הכוח שלו אם לא מהליברליזם הבלתי מוגדר הזה של המערב הצבוע. עוד לא קראת את החומר שאליו הפנתי אותך?

למעלה