אהללללללן לכולם

gal33

New member
אהללללללן לכולם ../images/Emo25.gif

שלום וברכה לכם, אנשים מקסימים,
תודה רבה לכל המברכים, הדואגים וכמובן למבקרים! תודה על החזקת האצבעות, האהבה ואיחולי ההחלמה. ישבתי עכשיו שעתיים וקראתי את השתלשלות הפורום בהיעדרי. שוב תודה על ההתעניינות, וברכות לכל המצטרפים החדשים והישנים. זהו, הגעתי ה-
, וטוב לי ושמח לי
כמובן שאני גם קצת בהלם
, אך בעיקר טוב לי. אין לי מילים ותקצר היריעה לשבח את פרופ´ חרוזי (הגדול מכולם), ד"ר סוסמליאן (המקסים מכולם), מלי (המתוקה מכולם) וכל צוות כירורגית ב´ בוולפסון. אני רק יכולה להודות שהגעתי אליהם ועברתי את הניתוח הקשה הזה שם. יאללה ביי בינתיים, גל

שלגיה**

New member
אז אני הראשונה לומר לך: ברוכה השבה

אייייייייייייייזה כייייייייייייייייייייף את בבית ואת גם כאן בפורום. התגעגעתי אלייך בפורום ! לגבי החזייה...מממממ....עם פטנטים לחולצות כמו שמצאת ....אני בטוחה שתמצאי פתרון עד יום שישי... אז עכשיו את בבית,תזמיני לך שיפודים על האש מהסטקייה הקרובה
(הומור שלקחתי מרוני ואיתך הסליחה רוני),תזמיני גם משהו מאבולעפייה ואם את רוצה אני יכולה להמליץ לך על קונדיטוריה טובה בת"א שפעם פעם הייתי "מנויה" שם במיוחד על העוגות סברינה.... טוב נו אם את לא רוצה כלום מהנ"ל אז יש מבצע בפיצה האט
(אחד פלוס אחד)... שמחה באמת שמחה שהכל בסדר ואת בבית !
עכשיו כל שנותר לך לעשות זה לקנות קטלוג בגדי ים קולקציית 2002,ואם תרצי אני אבוא באביב למדוד איתך.... גל,
שיהיה לך המון בהצלחה ושבפעם הבאה כשתבואי לוולפסון פרופ´ חרוזי ידגים עלייך שאת מישהי שהיתה פעם שמנה !
מחזיקה לך אצבעות !
ונתראה בשישי ! להשתמע,שלגיה.

gal33

New member
שילגוש ../images/Emo105.gif

תודה!! אני עדיין דבקה בקיץ 2003, לעניין בגד הים, אבל באביב הקרוב, אני בעד מסע קניות, it´s a date honey גל

פנינוש

New member
ברוכה השבה יקירתי ../images/Emo24.gif

כעת אני מבינה למה לא חזרת אלי מתוקה . בכייף העיקר שאת בבית ואי"ה נפגש ביום שישי עם החזייה ובלעדייה . מאחלת לך בריאות טובה וכל טוב

RomiVais

New member
גל יקרה - ברוכה החוזרת!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה שאת כבר בבית!!!
מקווה שההתאוששות תהיה הכי מהירה שרק אפשר, ושכל הקילוגרמים שאת כבר לא רוצה - יעזבו אותך לנפשך.....
המון המון המון
מכל ה-
רומי

רוייקו

New member
אהלן גלי, ברוכה השבה. החלמה מהירה

שתהיה לך. אני שמח שהכל מאחורייך. אני מבין שהשתחררת היום ?! איך היה הוצאת ההמוואק, אחרי שהפחדתי אותך כל כך ?? מה שנישאר מכל האינסטלציה זה רק הפידינג ג´ג´אונוסטומי לעוד שלושה שבועות בתקווה שהכל יהיה בסדר. החלמה מהירה, יקירתי. את יפהפיה אמיתית. אם הייתי גבוה הייתי מחכה לך
בחיי ..

gal33

New member
רוייקוש, בונבון שכמוך!! ../images/Emo9.gif

אם תשמין עוד 20 קילו, אז יהיה לנו על מה לדבר...
אני אוהבת אותם
מה לעשות, אני שמנה בנשמה! אצלי הכל בגדול! תודה מותק, זה כיף לשמוע. אבל בחייך עם איך שאתה נראה אתה יכול לתפוס
אחרי שהפחדת אותי
+ הכושר הדרמטי המוכח שלי, זה כאב!!! הם גם הפחידו אותי מראש ואמרו לי ששמו לי צינור מאוד עבה. נשמות שכמוהם. הספקתי לצעוק איי, איי, shit, ותאק דמעות בעיניים, תפסתי את המקום, בקושי נתתי להם לשים לי פלסתר על הגזה, דחפו לי זריקה נגד כאבים, ורק אחרי 45 דקות, זה התחיל להשפיע. איזה כאבים. לא יכולתי לקום, הרגשתי את כל האיברים הפנימיים משקשקים להם
. רק אחרי שעה חזרתי לעצמי. אני והצינורית הקטנה שלי, מקיימות מערכת יחסים אינטימית וחביבה, אנו מתקלחות יחד, ישנות יחד, ואפילו אוכלות יחד. טפו טפו, זה הולך בסדר גמור. גל

היי גל

כמה דברים יפים וטובים שמעתי עלייך מאנשים שפגשו אותך בנוסף להתרשמות הטבעית שלי מהפורום שאת מקסימה. בטח כייף לך לחזור הבייתה. מחזיק לך אצבעות להמשך הדרך ובטוח שתצליחי לדבוק במטרה ולהגשים את ציפיותיך. תהיי חזקה ותרגישי טוב. לילה טוב

מירי,

New member
ברוכה השבה!!!! ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום! עוד יותר שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב!

mikie

New member
היי גל ../images/Emo39.gif

ברוכה השבה וטוב לשמוע שאת אחרי. איחולי החלמה מהירה והסתגלות מהירה למצב החדש (ולקיבה החדשה, מבחינת הגודל). זה ממש כיף רציני לאדם שמן שמרגיש שהוא שבע מכמות כל כך מזערית של אוכל. בהצלחה בהמשך. מיקי

gal33

New member
הי מיקי

מצטערת, אך לא הצלחתי להבין אם את/ה
/
מבחינת הגודל, אני כבר שנה עם קיצור קיבה כך שההסתגלות פחות טראומטית כי אני כבר יודעת מה זה כמויות קטנות. אך ללא ספק, עדיין יש הבדל משמעותי. תודה

mikie

New member
היי גל ../images/Emo42.gif

אני
ואני יחסית חדשה בפורום (3 חודשים) ולא ידעתי שזה ניתוח חוזר. בכל מקרה ואף על פי כן החלמה מהירה וחזרה עוד יותר מהירה לשגרה. מיקי

הדרומי*

New member
לגל מברוק לאחרי שהכול יהיה לך רק

טוב וקל יותר מתמיד
ומכון שאני כזה
ואת אוהבת כאלו
אני שולח לך
לשים באגרטל ממני
הדרומי

למעלה