אהללללן לכולם!!!

אהללללן לכולם!!!

הרבה זמן לא הייתי כאן... כמובן בגלל בעיות במחשב המזויין ראיתי שנוספו עוד עוד הודעות חדשות וואלה לפחות הפורום מתחיל לחזור לחיים לאלה שלומדים בתיכון מקיף יהוד אני מזדהה איתכם אלא מה אני לומדת שם גם אמרו לי שהכינו רשימה מי דיבר והפריע הוא יקבל עונש ומי לא אז לא אז לצערי אני דיברתי קצת לא יודעת אם אקבל עונש אך אילחם בכל אופן שיבטלו לי את העונש גילי, עד מתי כבר תרשמי הודעות קיצונייות מה הטעם להמשיך כך את רוצה לרכוש אויבים או מה? יאללה נדבר כבר אוהבת אותתתתתתכם לירן פולק

שלום!!!!!

שלום..מה קורה אצלכם? אצלי הכל כרגיל. גם הרבה זמן לא הייתי כאן.. אגב,ללירנושקה-ברוכה הבאה לכאן
ותהני כאן לאללה יודעים מי אני??? זאת אני ליטלל(נ.ב:לא מחיפה :)) נדבר כבר ((:) ממני ליטלו´שש

אחותי זו את?!?!?!?../images/Emo23.gif

יווו הרבה זמן לא דיברנו כאן הא??? מזל שעכשיו אנחנו מתחילות לדבר במסן חחחח רק צריכה לחכות לך (((:) אוהבת אותך נ.ב. אל תמחקו את ההודעה הזו משום שזה מסר אישיייייי

כןכןכןכן ((((:)

נכון שהרבה זמן לא דיברנו,וכעת סופסוף ההזמנדות שנדבר אך יש בעיה גדולה היא שיש לי בעיות במחשבי,ואני לא מצליחה להיכנס למסןןן המחשבי היום כבר השתגע ואני לא יודעת מה יש לו חחח מזל נותן עין רע...לעזאזל עם המחשב שלי,כמה צרות איתו. אגב,מה שלומך כולם??? מכירים אותי?? נדבר כבר... ממני ליטלו´ששש

גילתו´ש...

תודה רבה לך!!! (:) סופסוף חזרתי לכאן אחרי הרבה זמן חחח :) נדבר כבר יאללה מליטלו´ששש

קודם כל ברוכות הבאות..

שנית (וכאן איאלץ לשמש בתפקיד מנהל הפורום הקשוח..) אנא הימנעו משליחות מסרים אישיים מעל גבי הפורום, לשם כך חשבו, עמלו ובנו את אפשרות המסרים האישיים.. נא להשתמש בהם... תודה..
אגב זו בהחלט ההודעה האחרונה שאכתוב לגבי הודעות פרטיות מעל גבי הפורום, לפעם הבאה לא תהיה שום הסבר, וההודעות האלו יישלחו אחרי כבוד לפורום הודעות מחוקות ועימכם מראש הסליחה..

למעלה