לב ארית המקורית
New member
אהלןןןןןןןןןן אנשים..
אתמול הכתי שידרוג לפלוב הבוכרי המקורי המדהים.. מצטערת שלא צילמתי.. להבא אתן גם לכם להתענג על התמונות.. מטגנים בצל גדול עם 5-6 גזרים מגורדים בפומפייה.. נותנים לבצל להשתק בשמן, מוסיפים עוף מפורק(יש המעדיפים בשר טלה יאמייייייי) מוסיפים 4 כוסות מיים רותחים עם מרק עו פלפל שחור וכמון(למתנגדי המרק העו יש להוסיף מלח גס) נותנים לזה להתבשל כחצי שעה על אש גבוהה, ולאחר מכן מוסיפים כוס אורז מלא מאורך מנמיכים את האששוטפים טוב טוב 2 ראשי שום שלמיםםם ושמים מעל כל התבשיל הפצצתי הזה ונותנים לזה לההתבשל כ-50 דקות לאר שמכבים, משאירים מכוסה כש דקות מה שאני עשיתי אתמול זה ניסיתי פרט לאורז, להוסי גם כוס בורגול ויצא סוף הדרךךךךךך.. בון אפטיט!
אתמול הכתי שידרוג לפלוב הבוכרי המקורי המדהים.. מצטערת שלא צילמתי.. להבא אתן גם לכם להתענג על התמונות.. מטגנים בצל גדול עם 5-6 גזרים מגורדים בפומפייה.. נותנים לבצל להשתק בשמן, מוסיפים עוף מפורק(יש המעדיפים בשר טלה יאמייייייי) מוסיפים 4 כוסות מיים רותחים עם מרק עו פלפל שחור וכמון(למתנגדי המרק העו יש להוסיף מלח גס) נותנים לזה להתבשל כחצי שעה על אש גבוהה, ולאחר מכן מוסיפים כוס אורז מלא מאורך מנמיכים את האששוטפים טוב טוב 2 ראשי שום שלמיםםם ושמים מעל כל התבשיל הפצצתי הזה ונותנים לזה לההתבשל כ-50 דקות לאר שמכבים, משאירים מכוסה כש דקות מה שאני עשיתי אתמול זה ניסיתי פרט לאורז, להוסי גם כוס בורגול ויצא סוף הדרךךךךךך.. בון אפטיט!