אהלןןןןןןן + סקר קטן

SpecialNight

New member
אהלןןןןןןן + סקר קטן ../images/Emo13.gif

באיזה רחוב בראשון הייתם הכי רוצים לגור? או באיזה שכונה? אני הייתי רוצה לגור בנאות אשלים,המקום שם ממש יפה. אבל מצד אחד הייתי רוצה להשאר איפה שאני (אברמוביץ) כי זה קרוב לעיר.

בסוף רחוב גלוסקין

וילות ישנות . החלק הזה של הרחוב ממש שקט אך אם זאת שייך לגן נחום שקרובה לעיר . וגם יש שם ריח טוב מהפרחים על העצים . קרוב לפרץ קרלן רק מואר יותר .

חןשסק

New member
אני../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

אני גרה במישור הנוף (סוף העולם ימינה)... אבל אני לא רוצה לגור בשומקום אחר... כי בקרוב יפתחו לידינו את הרכבת

דווקא בגלל שזה ליד הרכבת לא הייתי

רוצה לגור שם! יהיה לך מלא רעש...אז תהני בכל אופן

REAL boy

New member
אני הייתי רוצה לעבור

למשולש ג'בוטינסקי(כרגע אני בתוך אברמוביץ) יכול להיות אנחנו עוברים למשולש כי יש לנו מגרש אבל רק צריכים להחליט אם לבנות או לא...האאאאא ני כ"כ רוצה לגור בבית פרטיייייי

BaS†ErD

New member
../images/Emo24.gif היי כולם../images/Emo70.gif

אני מראשון הכל סבבה... הההיתי רוצה לגור באחת הוילות הנחמדות בנווה הילל

space1

New member
האזור הכי טוב בראשל"צ....

לדעתי בשכונת "אחוזת דוד" (ליד גן נחום) יש ווילות מדהימות! גם פרס נובל שכונה מושקעת ביותר. אבל החיסרון היחידי בשתי השכונות הנ"ל וברוב מערב ראשל"צ זה שכל הבתים נראים אותו דבר. אין אפשרות לבעל הבית לבטא את עצמו (בנווה דקלים גם בוחרים עבורך את צבע הבית!!). בשיכון המזרח (כן, בשיכון!!) אפשר לראות ווילות מפוארות (כמו ברח' שבטי ישראל) לצד בתים שנראים אחרי הפגזה בעזה.

אחוזת דוד?

מקום יפה אבל ממש מגעיל לגור שם זה רחוק מהכל אני גרה באזור הקישון הכי שווה לגור בברניצקי ככה...

אגוזי17

New member
רמת אליהו - כבוד! או שלא:\

שכונה פיכסית רוצה לעבור למערב החדש לא כפת לי לאן העיקר לעוף מפה....

משתתפת בצערך

אני לא אוהבת את המערב . נכון שנורא מושקע אבל הכל מלאכותי . העצים , המדשאות . הכל בנוי לפי תבניות . נורא מסודר כזה . עם זאת הנוף מהמרפסות של הבנינים הגבוהים , בנאות שקמה למשל , מהמם . מהמם יחסית לראשון . בשיכון ובנחלת יש אחלה אנשים . בכלל כל הצריפים והמחסנים והמרתפים בשיכון שמושכרים בד"כ לחבר'ה צעירים. ואם תרשו לי לצאת קצת מגבולות ראשון אז עדיין לא הייתי הולכת יותר מידי רחוק . בעיקרון השאיפה שלי היא לסיים את חיי בפלמחים עם איזו וילה על החוף .

אלעד.ג.

New member
בדיוק, מה זה המערב החדש ?

בת-ימים שהלכו שמאלה בערך 2 ק"מ ואז פתאום נהיו ראשונים , היהפוך נמר חברבורתיו ??!!

space1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברניצקי שולט!

הבית האולטימטיבי:) אין לנו מים, והמזגנים מקולקלים אבל שוין! האנשים עושים את המקום מ-ד-ה-י-ם!

למעלה