אהלןןןן

אהלןןןן

אני מנסה לפרסם כמה שיותר את העסק שחבר שלי פתח לא מזמן,
שיפוצים ועיצוב פנים....
מקצוע עם המון תחרות וצריך דרך טובה לפרסם אותו... איך ניתן???

סחתיין על העזרה יופי ועכשיו גם תשובה...

לפני שמתחילים לרוץ לפרסם ולהוציא כסף צריך להגדיר כמה דברים בסיסיים:
1. מה המוצר? האם שיפוצים ועיצוב פנים כעסקת חבילה? רק אחד מהם?
2. מה יעדי המכירה/הכנסה לחודש/שנה?
3. כמה שעות הוא יוכל להקדיש לעסק ביום?
4. האם הוא קבע מחירון? מחירון יכול להיות פנימי. כיוון שסוג העסק שלו הוא כזה שאין "מוצר מדף" אלא כל עבודה מתומחרת באופן שונה (כמו אצלי - כיועץ כלכלי ועסקי)מומלץ לקבוע טווחי מחיר לעבודות שונות. את המחירים קובעים לאחר שמביאים בחשבון את ההוצאות צפויות בגין ביצוע העבודה והרווח הרצוי.
5. לאחר שעברתם על כל המצויין לעיל (יש עוד אבל זה הבסיס) וגיבשתם מה אתם רוצים, ניתן להתחיל לפרסם.
6. איך מפרסמים:
פותחים דף עסקי בפייסבוק ומתחילים לכתוב טיפים וכל חומר מקצועי אחר
אפשר להקים אתר אינטרנט ובו להציג עבודות שבוצעו, המלצות, מאמרים מקצועיים ועוד. אפשר להתחיל במיניסייט (כלומר אתר קטן) זה לא אמור לעלות הרבה (אם יש ידע סביר+ במחשבים אפשר גם לבנות לבד).
משתתפים בפורומים מקצועיים ונותנים ערך מוסף למשתתפים.
הולכים לקבוצות נטוורקינג, ומציגים שם את העסק יש מספיק אירגונים (biz make biz, bni, ibc)
מבקשים המלצה מכל לקוח ומפרסמים אותה באתר, פייסבוק, קבוצות נטוורקינג.
מגייסים שגרירים לעסק (את למעשה אחת מהם) הם יכולים להיות חברים, בני משפחה, לקוחות עבר ועוד ועוד. שיווק פה לאוזן הוא מאוד איכותי.

והעיקר - מתאזרים בהרבה סבלנות ואורך רוח. להניע עסק חדש לוקח זמן.

אם ישנן שאלות נוספות אשמח לסייע.

Alexsushi

New member
קודם כל לענות על: למי,מה ולמה

היי.
על מנת שניתן יהיה לפרסם בצורה נכונה אתם חייבים לענות לעצמיכם על השאלות הבאות:

למי - למי אתם רוצים לפרסם (אנשים פרטיים? מנהלי אחזקה של מבנים? מפקחי בנייה....)? איפה האנשים האלו נמצאים (אזור גיאוגרפי) איפה האנשים/גופים האלו אמורים לראות את הפרסומות?( בבית/בעבודה/בזמנ הפנוי) מתי אתם רוצים שהם יראו את הפרסומת ועוד.
מה - מה המסר שאתם רוצים שיעבור?איך אתם רוצים שהשרות ייתפש? הכי מקצועי/הכי זול?/הכי אמין?/ מהיר ומדויק?/ עבודה נקייה....ועוד..., חשוב מאוד שיהיה מסר אחיד וחד, ולא כל הערכם שציינתי.
למה - מה המטרה של הפרסום? האם אתם רוצים לפרסם מבצע ( עיצוב חדר ילדים ב 500 ש"ח...) שיביא מכירות ? או להתחיל לייצר מודעות ושיכירו את חבר שלך.

אחרי שתענו על שלושת שאלו אלו, יהיה ממש קל להגיד לך מה לעשת..
.

זה אומנם נשמע נדוש, אבל זה תהליך שיעשה לכם הרבה שכל והוא מאוד חשוב.
מקווה שעזרתי

אז ככה...

הלוחות שנה שעשינו "לא רצנו והוצאנו כסף על פרסום", התקשרנו כדי לבדוק כמה זה עולה בכללי לבית דפוס כזה... והוא אמר מה העסק אמרנו שיפוצים והוא אמר שהוא בדיוק צריך,
אז הוא עשה לו את השיפוץ תמורת הלוחות שנה והפרסום,
דבר שני, אני רוצה לפרסם לכל אחד בכל מיקום כמעט חוץ מיותר מדיי צפון או יותר מדיי דרום (אשדוד והסביבה ותל אביב והסביבה ואיזור המרכז)
דבר שלישי אני מנסה להעביר שהבנאדם שעושה את העבודה הוא לא סתם אחד שבא לעבוד על אנשים בעיניים (כמו הרבה שיפוצניקים)
הוא באמת בא מכל הלב ורוצה שהעבודה תצא הכי טוב בעולם והמחירים באמת לא יקרים מדיי,
אין מחירון כי זה תלוי בעבודה, הוא פנוי תמיד לעבודות כל עבודה שנכנסת הוא הולך אליה... לפניכן מגיע לראות את העבודה ונותן הצעת מחיר...
פתחתי פייסבוק אבל לא מצליחה להביא אליו הרבה אנשים אני לא יודעת איך עושים את זה (כן אני בת ד"א)...

ובכללי זהו...
תודה

פייסבוק

אם תעבירי לי את כתובת הדף שפתחת אוכל לתת לך טיפים.
בגל מקרה דף פייסבוק לא מתחילים להפיץ לפני שיש בו תוכן.
המינימום זה 20-25 פוסטים בדף.
לאחר שיש תוכן:
1. בכל דף עסקי יש "כפתור" שנקרא "בנה קהל". לוחצים עליו וניתן להזמין חברים, אנשי קשר מהמייל ועוד.
2. משנים את כתובת הדף למשהוא קצר יחסית זה צריך להראות:
facebook.com/businessname
כשבמקום businessname כותבים את שם העסק. חשוב שהוא יהיה זהה לשם הדומיין של האתר.
אצלי לדוגמה זה facebook.com/amircons
והדומיין של האתר הוא www.amircons.com
3.את כתובת הדף מפרסמים בכל מקום אפשרי - בחתימה במייל, בכרטיס הביקור ועוד ועוד

לבנות מאגר של אוהדים לדף לוקח זמן אז לא להתייאש.

doron700

New member
איך לפרסם שיפוצים

40000 לקוחות פוטנציאלים מחפשים את המילה שיפוצים בגוגל
אתר אינפורמטיבי - מותאם למנוע החיפוש של גוגל- אם כתבות יעודיות לאזור הפעילות שלו יכול להביא עבודה לחבר
בנוסף-עדין לא עבר הקלח על פליירים נכונים-כאלה שמשדרים חדש ועניין
דורון עמית
www.doronamit.co.il

david 1820

New member
דורון צודק!

הפלטפורמה הכי יעילה לך תהייה אתר אינטרנט...(לא צריך יותר מ3000 ש"ח).
אבל רק אם אתה יכול להשקיע ... קצת כסף לא מעט עבודה...
אתר עם כתבות שיתנו תוכן לגולשים - בתחום שלך אין סוף למה שאפשר לכתוב...
תמיד רצוי שמקדם מקצועי יקדם אותך (2000ש"ח לחודש+-) אבל אפשר לבד / במידה שעשית נכון ולאחר שנה אתה כבר בעמוד הראשון,אתה על הסוס.
הדרך השנייה היא לעשות (כשהאתר בנוי) פרסום ppc (תשלום פר קליק) ובדרך זו תוכל להביא עבודה מיידית בהתאם לתקציב שלך....

סתם לידיעה - יחס המרה של פלייר טוב יעמוד על 0.1% ועד 1% (+-) יחסי המרה באינטרנט לקמפיין טוב (ההשקעה יותר גדולה) - 2% וצפונה.
בהצלחה

מוסיקה1

New member
ולפני שרצים להקים אתר

אפשר ורצוי להקים בלוג בחינם על אחד מהפלטפורמות הקיימות.
ואז להתחיל להפיץ את הכתבות שיש בתוך הבלוג בכל מקום.
הבלוג יצבור מנויים שיקבלו עידכון כל פעם כשיוצא משהו חדש וככה תוכלו להתחיל לפרסם וגם לתת ערך.
שיווק זו תורה שלמה ולוקח זמן ללמוד הכל, תתחילו בקטן תחשבו יצירתי איך לפרסם ולשווק ללא עלות.
וכשתגדלו אפשר תמיד להוציא עוד כסף על פירסום ושיווק.

למעלה