אהלןן חבר'ה!!

ShpigelmaN

New member
אהלןן חבר'ה!!

קודם כל מזל טוב ענקי על הרעיון הגאוני הזה לפתוח פורום לאקסטרים ולקייט... האמת אני מת כבר די הרבה זמן להתחיל לגלוש רוח... תחום שמאוווווד מעניין אותי. עד עכשיו שחיתי בנבחרת ביאליק בשחיה במשך 7 שנים... ופרשתי מהקבוצה התחרותית לא מזמן... ואמרתי הגיע הזמן שאני אתמקד במשהו אחר... במשהו יותר מהנה ופחות משעמם חחח ואמרתי שוואלה גלישת רוח אחלה דבר ואני רוצה לנסות. נרשמתי לקורס אצל מתי פרידמן בשדות ים ("פרי-גל") של רוח... וזהו, מקווה שיהיה טוב... רציתי לדעת מה אתם חושבים על הספורט הזה? קשה? קשה מדי? מהנה? כמה מהנה? אני אשמח לקבל תגובות, עמית.

hagitoz

New member
תגובה לגבי אשדוד ולגבי גלישת רוח :)

הי, קודם כל אני שמחה מאוד שכולם שמחים :) שיש פורום כזה וחשוב שתעבירו לכל רשימת המיילים במידה ואתם יכולים כדי לקדם אותו, זה יעזור לכולנו. לגבי אשדוד, אתה רואה, אני אפילו לא ידעתי שיש כזה אתר והוא נחמד מאוד ומשלב גלריות של כל תחומי האקסטרים שזה מעולה!! ונשמח שתשתף אותנו בכל דבר שקורה באשדוד בתחום האקסטרים. בנוסף לגבי גלישת הרוח, אני באופן אישי לפני שעסקתי בקייטסרפינג גלשתי כ- 4 שנים גלישת רוח ומאוד נהנתי, מתוך הניסיון האישי אני יכולה להעיד שגלישת רוח הרבה יותר קשה ללמידה מקייטסרפינג אך פחות מסוכנת מקייטסרפינג, גלישת רוח מצריכה יותר רוח על מנת לגלוש וקייט מצריך פחות רוח אם רוצים להתחיל להנות מהגלישה, לדעתי הקייטסרפינג מתאים מאוד לישראל אם זה לגבי תנאי רוח, חופים בארץ וכדו', בנוסף תחשוב על הציוד (מצנח הוא תיק קטן והגלשן קצר מאוד יחסית לגלשן רוח שהוא גדול ומפרש, תורן, מנור ....) חס וחלילה אני לא משווה בין שני התחומים , לכל תחום כבודו במקומו מונח :) אני בכוונה מסבירה לך עובדות קיימות . מה שלא תבחר , העיקר שתהנה ושזה יעשה לך את הריגוש שספורט אקסטרים גורם לכל אלו שעושים ובטח אתם מבינים..... אדרנלין!! מאחלת לך הרבה הצלחה ואם יש לך שאלות לגבי גלישת רוח אני אשמח לעזור, חגית עוז

ShpigelmaN

New member
תוווווווודה רבה~

שמח שאת שמחה שאנחנו שמחים על פתיחת הפורום :))))) חחחחח השתלבות נעימה לי :) חח ולכולם פה........

קוראים לי יבגני...

אבל כולם קוראים לי ג'ניה...ג'ניה לכטמן ואני מכיר מלא מהנבחרת...חלקם שפרשו וחלקם עדיין שוחים גל, מעיין, לוטם, רן, איליה וכו...

yakov shaul

New member
גלישת רוח

הי אני גולש רוח כבר כ 8 שנים. זהו ספורט מדהים אבל דורש המון השקעה בזמן מחוייבות וגם לא מעט כסף. השנה הראשונה מהנה וגם קצת קשה, למי שסובל מהחורף לא יהיה קל להתקדם. כמו כן , כמו בכל ספורט שדורש ציוד גם כאן מומלץ לקנות ציוד מתאים ולהחליף אותו ככל שמתקדמים. זהירות, ענף ספורט זה הינו ממכר. בהצלחה.

למעלה