אהלן אהבה עבודה וחדר קטן

ט י נ ה

New member
אהלן אהבה עבודה וחדר קטן

איתן יקירי קראתי את הצעתך להקשבה לאוסף האמת מתבשל לי עוד רעיון .... מסתובב אוסף במהדורה מיוחדת מוקטן יותר שיש בו גם את " לו ידעת " שיר מופלא של נחצ´ה ימינה שמאלה דואט מהופעה חיה עם אבא וגראפיטי מהגירסא המקורית. ניתן לתדלק את האוסף הזה דרכינו מהמשרד אבל השיסה שלא עשינו זאת עד כה שלא רצינו שזה יבוא במקום האוסף הכפול. אוסף במהדורה מיוחדת של דיסק אחד ב 6052226 במחיר 15 שח בלבד. העבר הלאה את המסר

הי סי!!!

אפשר לרכוש אותו במופע של בסילווסטר בראשון? אני מת על השיר "ימינה שמאלה" בגירסה ה"אחרת" כמו שמופיעה באלבום האוסף של נחצ´ה שגם לך יש כמה שירים שם( -אם זכרוני אינו מטעני כי אין לי את הדיסק).

ט י נ ה

New member
בוודאי ובוודאי .. אבל ...

חשוב לי להגיד לך אבי מותק שהמופע בסילווסטר הוא מאוד חלקי ומצומצם זוהי מסיבה בבית העם של סירקין הכניסה בתשלום ( אבל כמובן שאתה מוזמן שלי ואשתך כמובן ) ובלי כל קשר יהיה שם דוכן דיסקים גדול שלי וכמובן שעותק אחד ישמר לך במיוחד. נשיקות סי

רגע רגע....

אולי אנחנו לא מדברים על אותה הופעה, אני מתכוון להופעה באוסקר בראשון בשעה 01:30 האם את מדברת על ההופעה הזו ????? (איזה זמנים מדליקים, בגלל שיש כמה הופעות ביום יש מקום לבלבול !!)

ועוד משהו

אני מתכוון לאוסף שכתבת עליו בתחילת השרשור (עם השירים ימינה שמאלה וכו) כי את האוסף הרגיל כבר קניתי מזמן ...וקיבלתי מייל אתמול שזכיתי בעותק אחד עם הקדשה אישית שלך מהחידון שהתקיים פה בתפוז. איזה כייף לללייי !!!

actress

New member
אופנוע היום בבוקר שמעתי את הודעתך

מפני שהפלא אבד לי באוטובוס ורק לי זה יכול לקרות אז בסילבסטר היא לא היתה באוסקר כפי שידוע לי, אני עפה אני הולכת להפגש עם הנהג הוא מחזיר לי את הפלא

למעלה