אהלן אהלן אהלן

אהלן אהלן אהלן ../images/Emo24.gif

מה שלומכן בננות? הכל טוב? אצלי הכל מצויין. אני מרגישה נהדר , המצב רוח חזר אליי ואני חוגגת ... ואני באמת חוגגת עוד מעט את יום הולדתי ה - 20 (2.8)
מה איתכן? ומה שלומכן? איך החופש? חם , הא? מזגנים דחוף!! שמרו על עצמכן ... אוהבת
קארין

ל3

New member
קארין אני לא מאמינה- גם לי יש

יום הולדת ב 2.8- איזה מקריות!

אוייי טרילילילילילי ../images/Emo140.gif

איזה מגניב!!! בת כמה תהיי? 24 , לא? אויי איזה מגניב. שתינו באותו תאריך .... אני כולי מלאת התרגשות והתלהבות
אז יאללה , אני כבר מחכה ליום הולדת שלי!!!
קארין

לא ממש ב2.8 אבל דומה מאוד 12.8

כולנו אריות, רק שאני אריה מאוד מאוד "ותיק", אם אכתוב לכן גם את השנה בוודאי תתעלפו, ולכן אסתפק בעובדה שאנחנו ילידות אותו החודש...
אתן יודעות שהבדיחה הכי גדולה עם המזל האסטרולוגי שלנו, היא שהמאפיין העיקרי של המזל הוא השמש, ועבורנו השמש היא ממש גזר דין בעייתי.... אבל הסתדרנו עם זה עד היום, ונמשיך כך גם בעתיד שבת טובה

3ויוי

New member
ואל תשכחו אותי גם אני- אריה

עוד מעט אוטוטו 31.7- אהיה בת 49 ומרגישה כמו בת 19. שמחה להיות בחברה טובה, לא להיעלב כל השאר ,,,, ,,תבינו לא תמיד מתקבצת לה חבורה מיוחדת כזאת,,,,(ס,,ת,,ם,,גאוות אריות) יש רק קבוצה מפורסמת אחת שאני מכירה ,והם היו הכי טובים שיש בענף הבידור.(הם "האריות"-אנחנו " הלביאות ".) "זהו-זה" -והם- מוני מושונוב,בר-אבא,דובלה גילגמן ,גידיגוב. שלכם ויוי.

ל3

New member
מוסיפה

גניפר לופז, שמעון פרס וכו´. כל אלה הם גם מזל אריה- " קדימה אימפריה". נורא מצחיק באמת שכולנו בעלי אותו מזל. אז שיהיה יום הולדת שמח לכולם והראשונה מבינהם היו ויוי- נעשה לך יום מיוחד- ההמשך יבוא.....

ל3

New member
ועוד משהו

חשבתם על זה שהיתאפשר לנו להיות שייכות גם למשפחת החתולים ( לביאות)וגם למשפחת הכלבים ( זאבות) - לא חושבת שעד היום שמעו על זה גם לא גדולי חוקרי הטבע

maruan

New member
לכול הלביאות המקסימות ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אני לא אריה ולא לביאה אני טלה נולדתי ב6\4\1974 מאחל לכם יום קסום ויום מתוק מדבש תשמרו על עצמכם יאללה סלאמאת לביאות מתוקות
חזק מכול ה-

gaia20

New member
אריות ולביאות../images/Emo49.gif

שיהיה לכולם מזל טוב מאחלת לכולם סופשבוע נעים ושבת שלום ד"א- אני דגה (6/3) בגוף ובנפש...

אז ככה ... ../images/Emo171.gif

אז מזל טוב קודם כל לכל הלביאות!!! שיהיה לנו רק מזל והמון בריאות ...
אוהבת אתכן מאוד ...
קארין

למעלה