אהלן אהלן אהלן:)

PuRple winter

New member
אהלן אהלן אהלן:)

שלום לכולםםםםםםם.... אני אורי מנהריה ואני חדש כאן בפורום..מקווה שכולכם תגיעו להופעה היום בגרין פאב בקיבוץ כברי...!!! מקווה לקבלת פנים חמה ואוהבת:) ולאיתי ואמיר...הגדולים מכולם אשריכם...רק רציתי לומר עם תזכרו שזה אני מההופעה הקצרצרה ביגור שרקד ממש מתחתיכם על הבמה וחייך כל הזמן מאושר כמו שהוא תמיד מאושר כשהוא שומע אותכם..ואחר כך בא מאחורה והרעיף עליכם מילים טובות וחיבוקים מההתרגשות שהמוסיקה שלכם גורמת(או שמא אלה היו החומרים הבלתי חוקיים שזרמו לו בדם באותו רגע?!) מקווה שתתתנו היום בראש בכברי..בעצם בטוח שתתנו בראש.. ואמיר אל תשכח אמרת שאתה לא מקדיש שירים בהופעות אז הקדשת לי את כל ההופעה היום...:)

Hadardur

New member
ברוך הבא! שבת שלום... שהות מהנה:)

וואי ויש לך שם ממש ממש ממש יפה

PuRple winter

New member
תודה...

השם זה שילוב של שני דברים אהובים עליי...אובססיה לצבע סגול..והסגידה לחורף...!

Hadardur

New member
כמו השיר של הגאנז? אממ.. דיברתי על

השם הפרטי... חח אבל גם הניק ניים ממש ממש ממש יפההההה

PuRple winter

New member
אהה אופס

חחח...אממ אז תודה בכל מקרה חחח...לשם הזה אין סיבה מיוחדת חחח... ולא בלי קשר לגאנז..חח

י ר ד נ י

New member
חורף ../images/Emo99.gif

יששש סוף סוף מישהו שאוהב חורףףףףףףףף שיבוא כבר!!

PuRple winter

New member
עם הנקודה למעלה חח..

זה אורי כמו באוראלי ולא כמו בכרוב...?(מבחינת ההגיה)

Hadardur

New member
חחחחחחחח מטורף... אבל ההברה?

אאאאאאורי או אוריייייי חחחחחחחחחחחח איזה טימטום של שבת

הווווו אתה כמוני :)

פעם היה לי ניק purple rain אבל עשיתי משתמש חדש :) ברוך הבא מותק :)

PuRple winter

New member
אהההה אוווווורי או אורררררי

חחח....אז ת'אמת שהתשובה לגבי זה לא כל כך ברורה כי אבא שלי קוראי לי עם הדגש על ה"רי" ואמא עם הדגש על ה"או" ולפעמים הם סתם מתחלפים..וגם חברים שלי קוראים לי פעם ככה ופעם ככה..ככה שאני מאוד מבולבל לגבי המיניות של השם שלי... אבל כולם כולם כולם כולם קוראים לי "דיקמן" ...לא לא בגלל זה יא ראשים כחולים זה פשוט השם משפחה המטריף והמשעשע שלי!!!

PuRple winter

New member
חחח אכן...

כן כן ...מה לעשות אבל לא בוחרים שם משפחה...אז כמו שיש "פינס" אחד..יש גם "דיקמן" אחד...

למעלה