אהלן אהלן...

פקידונת

New member
אהלן אהלן...

נעים לי מאד: בת 29, גרושה + 1. הסיפור שלי הוא סוג של טלנובלה לא רעה... התגרשתי לפני כ-6 שנים, לאחר הסתבכותו בפלילים של בעלי דאז. כמובן שלא ידעתי דבר וחצי דבר על מעלליו, ורק כשנעצר- קראתי בעיתונים !!! האיש נעצר ל- 24 שנים... מה שאומר: אני "חד הורית", ללא סיוע ממקור כלשהו. לא היו לנו נכסים, כך שאין מה לעקל לטובת הילדה, האיש לא משתכר, כך שלביטוח הלאומי אין ממי לגבות- אז גם לא משלם... אני גוררת את החיים בעניות מחפירה. אינני בעלת מקצוע, ולכל הצרות- עברתי תאונה לא קלה, ואחריה נותרתי עם נכות שאינה מאפשרת לי לעסוק בעבודה המצריכה עמידה...אפילו עבודות נקיון אינני יכולה לעשות. בימים אלה, אני בתהליך שיקום מקצועי דרך לשכת התעסוקה. שיקום זה כולל "אבחון מקצועי" הנמשך 4 ימים, ולאחריו מאבחנים איזה עיסוק תואם את כישוריי. אחרי האבחון, אתחיל אולי ללמוד משהו. שמחה שמצאתי אתכן יקירות.

ברוכה הבאה יקירה ../images/Emo140.gif

עושה רושם שאת בחורה אופטימית , מלאת כוח רצון להצליח אז השארי עימנו
בהצלחה

סיוולה

New member
תלכי לברר ברווחה, אצל מי שמטפל בנושא

אסירים. 1. אני מכירה בנות, שגרו פעם בסביבתי, שהילדים קיבלו המון הטבות בגלל שהאבא אסיר. 2. אני חושבת שכדי לך לפנות ובמיידית, לעו"ס הזו, ולברר מה הזכויות שמגיעות לילד/ה שלך. מהכרותי את הנשים הקודמות, אני יודעת שעזרו להן בהרבה דברים, ובהרבה תחומים. בכל אופן בעיר שלי חולון, יש "רשת" שמטפלת בזכויות של הילדים של האסירים, ואני יודעת שהם עושים למען הילדים האלה - ביום ובלילה נפלאות, אם זה בעזרה לרכישת מחשב, אם זה בהצמדת "חונך", אם זה אפילו בהנחות לגנים/קייטנות וכו'. 3. לעניין כך שהאבא הוא אסיר, ולביטוח לאומי אין ממי לגבות, להיפך, ברגע שהוא אסיר או מקבל קצבת נכות, את יכולה להגיש תביעה לבית משפט, ואם יש לך כבר פסק דין ביד, את יכולה ללכת לגבות. אסירים ואפילו מקבלי קצבת נכות, חייבים, את קולטת, חייבים במזונות ילדיהם. אם את רוצה אני יכולה להפנות אותך ל"פסיקת" בית משפט לעניין כך שאסיר לא פטור מתשלום מזונות ילדיו. את יכולה, להקיש ב"גוגל" מזונות קטינים עם המילה "אסירים" ויעלו לך כל מיני פסקאות לעניין זה. שיהיה לך בהצלחה וכל טוב ורד

../images/Emo3.gif../images/Emo25.gifורד יקירה,מה היינו עושים בלעדייך??

מה שלומך? אני רואה שגם את במחשב עכשיו,,נכנסתי לקצת,,, שבת שלום אילנה אימא של ניתאי וליאם היקרים תודה על מה שיש,ותודה על מה שאין

סיוולה

New member
נכנסת ויוצאת. שמה לב? אני בין לבין, בין כאב

חד לפחות חזק, וכן הלאה. סיוולה אצל אבא שלה. נעמולה בחדר שלה - מחשב וכו'. אני קצת מנסה למשוך את היום בלי לקחת תרופות היסטריות. סך הכל הכל בסדר. נושמים. מחייכים. יש שמש בשמים והכל סבבא. שבת שלום בשורות טובות נשיקות לניתאי וליאם ורד

פקידונת

New member
סמכי על "גברית" כמוני...בררתי ה כ ל.

ברגע שהתגרשתי, הפכה ילדתי לקריטוריון אחר. אם הייתי נשארת נשואה על הנייר, היו לנו הפריבילגיות שציינת. בשעתו, היתה לנו הנחה של 100% בארנונה, הנחה במעון וכו'. איך שקבלתי את הגט ביד, הייתי מחוייבת להוכיח שוב בכל הרשויות- שאני חד הורית... ככה זה: יד אחת לא יודעת על מעשיה של היד השניה. בקשר למזונות האב: ביטוח לאומי משלם דמי מזונות רק במידה ואינני עובדת, וגם אז מקזז את סכום המזונות מכל קצבה אחרת. תאמיני לי, תבעתי אותו בבית המשפט. כשלא העלנו דבר, פניתי לתבוע את הוריו...גם משם לא יצא כלום. משהו טוב שיצא לי? פגשתי אתכן!!!

סיוולה

New member
פקידונת, אין מצב. לא רחוק ממני גרה אישה

שיש לי 2 בנות, כל אחת מקשר אחר. ילדה מקשר נשואין והיא כבר גרושה. וילדה מחוץ לנשואין. 2 הבנות מקבלות סל הטבות מפה ועד יריחו, בזכות זה שהאבות שלהם "אסירים". תשאלי, תנדנדי, לא יודעת מה תעשי. זה לא יכול להיות. אני יודעת שמבחינת השקעה בילדים, יש המון בתחום הזה. אני לא יודעת מבחינת קטע של הנחות בארנונה וגן וכו'. אני יודעת מבחינת "מחשב", "קייטנות", "הצגות", כל מיני פעילויות שהילדות הללו השתתפו, ועלו לאמא משהו כמו 5 שקלים לילדה, וזה הופנה למקומות כמו "שפיים", וכל מיני מקומות מרהיבים ומדהימים בארץ. לענין ביטוח הלאומי, בביטוח לאומי אין כפל קצבאות. רק קצבה אחת מתקבלת. תאמיני לי - כדי לקבל את הקצבה שבה הכי פחות נפגעים. קצבת נכות - זו קצבה שאת גם נתונה להתעללות. למה? כי את נשארת נכה, אבל אם את יוצאת לעבוד ומשתכרת מעל 1,800 ש"ח, שוללים לך אותה. אז העונש נשאר אותו עונש. נשארת נכה, אבל הכסף שאמור לספק לך חיים קצת יותר מכובדים וקלים נשללים ממך. לעניין זה שאת יוצאת לעבוד, ומייד ביטוח לאומי מקזזים את סכום המזונות, לדעתי, צריך להלחם בכך, במיוחד לנשים שרוצות לצאת לעבוד ומשתלבות בשוק העבודה, אין מצב ש"ביטוח לאומי" יעניש אותם, לדעתי, צריך לפרוס להם שטיח אדום ולהעריך אותם על כך שהם יוצאות לעבוד ונושאות בנטל גדול יותר. מה שמחמם את הלב לקרוא בסוף את השורה האחרונה "משהו טוב שיצא לי? פגשתי אתכן". שתבורכי. תבררי קצת יותר, אני יודעת גם מהאישה הזו, שיש איזה ארגון שמייצגות ארגון נשות אסירים (גם גרושות), כי הילדים נשארים בכל זאת הילדים של האסירים, והחובות של האסירים כלפי הילדים לא נעלמים. לכי תמצי את כל מה שמגיע לילדה שלך, מתוקף היותה, כמה עצוב לומר, בתו של אסיר. שיהיה לך בהצלחה רק בשורות טובות המון שמחה בלב ובחיים ורד

ערה???תביישי לך עם תינוק בבית אייך לא../images/Emo3.gif

וילד שהולך לבה"ס,,, מזמן שכחתי מה זה לקום ב 9... האמת,,כשניתאי היה בגילאים של 3 + ישנו בשבת עד 10 גם,,כל החברות קינאו בי ממש,, אגב,,מה בישלת לשבת?? אילנה תודה על מה שיש,ותודה על מה שאין

סיוולה

New member
עכשיו יש לי זמן לענות לך, כי בדיוק הערתי

את סיוולה ונעמולה, והיום עף לו בריצה ודיצה. אני אין ל בעיה של תינוק. יש לי בעיה של גורים......... הקרציות האלה מתעוררים ראשונים, מתרוצצים בבית מעל הראש שלי, מטיילים חוזרים והולכים מעליי, כאילו אני איזה חפץ דומם. רוב הפעמים אני מתעוררת בבהלה, כשאני מרגישה שמשהו נושף לי באוזן, וזה מתברר שזה אחד הגורים שתוהה למה נועדה האוזן שלי. לישון עד 10.........גם היה מזמן זמן. אבל זה השתנה מכח הנסיבות והגורים, לא קשור לקטנה שבת 3 או לגדולה, יותר בי ובבעיות הרפואיות שלי, שלא נותנות לי מנוח מכאבים וכו', אבל יותר מכל מה שגורם לי להתעורר מוקדם, זה משפחת הגב' תולי על שלל גוריה. כמו עכשיו, אני יושבת וכותבת, והמנוול הקטן עלה על השולחן אוכל אחרי שהחבאתי ממנו איזה משחק של הקטנה, הוא מצא את זה ועכשיו מקרקש לי בראש. מה הם חושבים החתולים, שאני אהבלה. בכלל כל היום, אני מנהלת איתם שיחות שמתחילות כשיחות "מפקדת לפקודיה" ונגמרות כ"צורחת אל צרוחיה". אבל בסך הכל זו חוויה מדליקה, הם ממש כמו תינוקות קטנים ומתוקים. ההבדל? שלא צריך לשלם עליהם למעון. לבשל אני לא יכולה. אסור לי לעשות כלום. למרות ששבוע שעבר הצטיינתי ועשיתי ב"קוקי" עוף, תפו"א וגזר, במין תערובת של מתוק-מלוח, אבל יצא די מוצלח. עכשיו אסור לי לבשל, האמת שגם אסור לי לקום מהמיטה ולעשות כל פעילות שהיא, אבל אני עושה. ומה יהיה יהיה. בשורות טובות שמחה בלב שבת שלום והכי טוב שיהיה ורד נ.ב. וההוכחה - עוד מעט יפסיקו להפגיז את שדרות....כי לא ישארו בעזה אנשים שמסוגלים להפגיז....

ורד יקירתי,,מה קורה אצלך??מאז שעזבתי,,,

נהיה בלגן...?? לא מבשלת,, חתולים בכל הבית,,יפה לך,, והערת אותן בשעה 19:20 בערב??מאיזו שינה יקירתי,,, שבת שלום ,, אילנה

סיוולה

New member
יפה שלי מתוקה שלי, הגעגועים עשו לי חור

בלב, מבחינת הקטע של המון המון לדבר עוד יותר איתך. השעות שאני מסוגלת לנהל שיחות שפויות איתך, בשבועיים האחרונים אני מבלה את השעות הללו, בכאבים והתפתלויות (צירי לחץ לפני לידה, אמרתי לרופא ב"מיון אורטופדי") או ב"מוקד מכבי" או ב"מיון" של בית חולים אסף הרופא. השעות שאני מאלצת אותם לשחרר אותי הן שעות הזויות, אז אני לא מטרידה אותך. עד שאתאפס והגוף יחזור לתפקודו הרגיל, אז בטוח שאתקשר אליך ונצחק ונהנה עד השעות הקטנות של הערב. מה שקורה אצלי - ואצל כל עם הישראל הצוהל והשמח - זה שעכשיו מתחיל עוד מעט הקיץ ואני מה זה מאושרת. אני לא צריך יותר להעיר את נעמה, איזה כיף. זה אומר שאם אני אמשיך וארגיש טוב, אוכל לצאת לעבודה ב- 7.00 בבוקר ולא ב- 7.10 איזה כיף? גן החיות שהשתלט לי על הבית נשאר, וזה אומר 3 גורים ואמא. האמת שאני "מתה", מעריצה, עפר ואפר לרגליה של אמא-חתולה, להבדיל ממני, היא ממשיכה להניק, להבדיל ממני, היא מקדמת אותם תמיד בסבלנות, בליקוקים, בהבנה, ובעדינות. לגביי שאר התפקוד בבית של תולי היא מתפקדת על תקן עציץ, לא מרגישים אותה ולא כלום, היא רק מראה "חיים" כשאני רוצה לאכול משהו, אז היא חושבת שמתוקף זה שאני אוכלת היא גם צריכה להשתתף. בסוף, רק מהמבטים שלה אני מסיימת ברבע מהזמן את האכילה, והאמת - חצי צלחת אני מעבירה לה במיידית. אילנה - משהו מדהים - איך שאני שמה את האוכל בצלחת שלה, היא לא אוכלת, היא מייד מייללת ומכנסת את גן החיות ודואגת מעל הראש שלהם, שכל אחד יאכל, שאף אחד לא יגזול מאחיו ולו חלק יותר גדול. זה דבר מרתק ומדהים, פשוט לראות אמא שאוהבת את גוריה ודואגת לגוריה בצורה כל כך רגישה ואמהית. בסוף היא אוכלת את השאריות של השאריות של השאריות. אני פשוט מאוהבת בתולי הזו. לבשל... אף פעם לא הצטיינתי. אני מדי פעם עושה איזו הברקה, שחולפת לי ביעף. רוב הזמן האוכל מבושל ע"י החנויות לבישול אוכל ביתי, או מבושל אצל אמא שלי או אצל אחיות שלי. התלבלבת - הערתי אותן בשעה 7.20 בבוקר, או שכנראה אני כתבתי מספר לא נכון. השמחה האושר והסבבא של החיים - יש חופשששששששששששששששש לבתי הספררררררררררררררררר. והחיים יפים. ה ל ל ו י ה.. הרבה נשיקות שפע של טוב בלב בשמחה והכי מומלץ - לאמץ גור חתולים ועוד יותר מומלץ - לאמץ שניים נשיקות חמות (על השפתיים) לליאם וניתאי וכמובן לך, נשיקה ישר ללחי הבמבולית ורד אמא של: נעמה סיוון תולי (להלן: "טולי") בלאקי מאמי ובלו ועוד שני ג'וקים, שהגורים סיפחו לחיינו, לא מוכנים לוותר עליהם או להפרד מהם, ואני עוד תוהה למצוא לגו'קים שם...... אולי הצעות???????????

../images/Emo24.gifורד יקירה,שמת לב שיש חדש ב"שכונה"???

אבי חדש כאן,,,מעניין,,קצת שינוי רענן,,לא..??? אגב,,אני לא "חברה" של גו'קים אז ממש לא יכולה לעזור, ובנוגע לאימא חתולה,,ממש מזכירה אותי,,ממש ,,,,, לאמץ בעל חיים ממש לא כרגע,,ואולי כלב,,דלמטי ו/או לברדור ו/או גולדן רטריבר ביי יקירתי,, הולכת לסיים את יומי עם הילדים,במיוחד עם ליאם אילנה

למעלה