אהלן אהלן!

Oshry058

New member
אהלן אהלן!

בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי לאזרחי ישראל!! איזה כיף לי, נכון? רציתי לשאול משהו בנוגע למענק. השתחררתי ב-18 לחודש (שלישי האחרון) ואין לי מושג כבר מתי אני מקבל את המענק! חלק אומרים לי שב-1 לדצמבר ביחד עם המשכורת האחרונה של נובמבר. מצד שני אחרים אומרים לי שאת המענק מקבלים רק בחודש שאחרי המשכורת האחרונה - דהיינו בדצמבר! אני אשמח מאוד אם מישהו כאן התשחרר בנובמבר שנה שעברה (07) שיוכל לענות לי מנסיון! בבקשה, אני לא רוצה יותר שיגועים, תענו רק אם אתם בטוחים חד משמעית בתשובה שלכם! תודה רבה רבה!

Oshry058

New member
תיקון!

"מצד שני אחרים אומרים לי שאת המענק מקבלים רק בחודש שאחרי המשכורת האחרונה - דהיינו בינואר!"

Oshry058

New member
עברו בדיוק שבועיים מהשחרור (18.11)

היום הראשון לחודש וכל מה שנכנס לי זה 400 שקל שהם משכורת על חצי החודש האחרון שלי בצבא! מה קורה עם המענק? הוא יכול להיכנס סתם באמצע חודש או שאני צריך לחכות עכשיו עד ה-1 לינואר?? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? זה לא שאני לחוץ, אבל כן היו לי תוכניות עם הכסף הזה!

shiridag

New member
תשובה...

מי שמשתחרר בסביבות ה15 לחודש (בין ה-11 ל- 18 בקירוב) מקבל 80% מכספי מענק השחרור בראשון לחודש הקרוב, כלומר בראשון לדצמבר אצלך ועוד 20% בראשון לחודש הבא- בראשון לינואר. במידה ולא תקבל כלום בראשון לדצמבר- יכניסו לך את כל הסכום בראשון לינואר.

למעלה