אהלן אהלן

jonsons

New member
אהלן אהלן

הי חברה, אני חדש כאן בפורום, וחייב לומר לכם שכיף לקרוא אתכם. אחרי הרבה פוקר בפייסבוק עברתי לפולטילט - תודה על ההסברים על איך לקבל את ה 100$. זה באמת עובד.... עכשיו אני במיקרו סטייקס, מורווח קצת וכמובן רוצה ללמוד עוד. אין מה לומר, ההבדל ברמות מאד משמעותי כשזה על כסף. בכל מקרה - רציתי את עזרתכם בנוגע לתכנת מעקב - אחרי שחקנים / אחרי הביצועים של עצמי. יום אחד כשיהיה לי בנקרול רציני אולי אקנה אחת, בינתיים הייתי רוצה איזה גרסה שאפשר להשתמש בה.... אפשר לקרוא לזה try before you buy, נגיד... :) הקיצר, לא מצאתי טורנטים או לינקים שעובדים לי. אם מישהו יסכים לפרסם כאן זה מאד יועיל. תודה!

2המרפא

New member
אהלן אהלן לך

אתה יכול להוריד פוקר טראקר לגרסת ניסיון ל60 יום. התוכנה לדעת רבים הכי טובה בשוק העיקר אל תשרוף את הרול שלך כמוני

Harleydude

New member
המרפא

מה קרה לרול שלך? אני לא מתבלבל, לקחת פעם מקום 9 בסנדיי מיל נכון? ומשכת 10K? אתה מוזמן להגיב לי בפרטי אם אתה לא רוצה שזה יהיה על דפי הפורום, אני מאוד מתעניין בתהליך המשיכה מכיוון שאני מתכנן למשוך בעתיד הלא כ''כ רחוק ורוצה לדעת מה קורה עם זה מבחינת בנקים\מיסים וכו'.

2המרפא

New member
הרול שלי פעם היה בסטארס משם משכתי הכל

הרול הנוכחי (זכרונו לברכה) הוא בפול טילט. בזמנו אפשר היה להתעסק עם סטארס דרך אנטרופיי והמשיכה הייתה הרבה יותר פשוטה היום אי אפשר, כמו כן אפשר למשוך צ'קים. מבחינת מס כל עוד אתה לא עובר 70 אלף שקל בשנה אין צורך לדווח (אם זכור לי נכון לי אישית לא עשו בעיות ולא שאלו שאלות). הצעה שלי אם יש לך סכום סביר תמכור אותו, יש אנשים שקונים אלפים תשאל את אורן הוא מכיר כמה כאלה. ככה גם לא תשלם עמלות משיכה, אני לא זוכר כמה נראה לי 5-7%, וגם תוריד את האופציות שבבנק ישאלו אותך שאלות מיותרות (עוד הפעם לי אישית זה לא קרה אבל שמעתי על אנשים אם סכומים יותר נמוכים שכן). מה שאני אומר לך נכון ללפני כמעט שנתיים וממה שאני זוכר (הייתה תקופה מעורפלת אם אתה מבין מה אני מתכוון).

Harleydude

New member
תודה

אליי התקשרו פעם מהבנק על משיכה קטנה של 400$, הייתי בזמנו בחו''ל אז הבנק לא קיבלת תשובה מאיפה הכסף, הכסף התעכב קצת אבל בסופו של דבר הופיע בחשבון והבנק אף פעם לא שאל אותי מאיפה הכסף. למכור לאנשים זאת אופציה אבל אני רוצה להכיר גם את התהליך הסטנדרטי, טוב נקווה שעם הזמן יהיו לי יותר תשובות.

למעלה