אהלן אהלן

Zidan de Toledo

New member
אהלן אהלן

שלומות ואיחולים לכולם, כיף לראות פורום לכבוד יוצר מס1' 1 בארץ. הכי ישראלי שיש בהחלט. האמת היא שקצת מוזר לכתוב בפורום של שלום (שיזכה לחיים ארוכים), במיוחד לאחר כתיבה בפורום של חברו, יוצר לא פחות גדול, המשורר מאיר אריאל.. עבודת קודש נעשית, וכולנו מחכים בקוצר רוח לאלבום 'יציאה'. אגב, משה לוי אמר אצל קוטנר נדמה לי, שבגרסאו האקוסטיות האלה הם פשוט מפריעים פחות לשירים, הגדרה הכי טובה שיכולה להיות ואני מסכים לחלוטין. העיבוד של 'געגוע' מצמרר. חוצמזה, אם יורשה לי להביע דירוג אישי ולומר ש'ערב ערב' בעיני הוא המועדף, במיוחד בחורף וברגעים יפים אחרים, סאונד ייחודי וטקסטים אדירים של שלום.כמובן ששאר החומר משובח גם הוא ,אבל אלה הם כבר 'צרות טובות'.. שיהיה רק טוב (עוד בגלגול הזה).

Zidan de Toledo

New member
אכן כן ויתרה מכך,

יש לי זיכה מיוחדת למאיר אריאל המשורר, לאחר שהופעתי עם יצירותיו ברחבי הארץ עם להקת 'הדלתות נפתחות מעצמן'.

novemberain

New member
וואו ../images/Emo12.gif

כמה אני אוהבת את מאיר אריאל, ניסיתי בעבר להשתלב בפורום שם, זה היה חסר טעם, אבל אני כן מבקרת קבועה באתר:) ויופי של בובי מקגי יש לך בחתימה

novemberain

New member
אגב

יכול להיות שאני טועה (וכיול מאוד להיות), אבל זו לא להקת קאריזמא במופע 'דלתות נפתחות מעצמן'?

Zidan de Toledo

New member
אל תלכי לבדך בשדה המוזהב..

ניסית ליכתוב בפורופ מאיר'קה וזכית ליחס שאינו הולם?? מפתיע אותי מאד.. דווקא היחס שם חמים ומשפחתי לטעמי (במיוחד לנוכח העובדה שהמשפחה נוטלת חלק פעיל). ואכן היתה זו להקת קאריזמא שליוותא את מסע הבחירות, אנחנו פצחנו לפני שנה-שנתים במופע מחווה שרץ במחוזות הארץ.. אבל למאיר פורום משלו , כדי להתרכז בשלום..כי "כל אחד רוצה שלום עכשיו" אגב, יופי של וולך יש לך שם בעצמך..

novemberain

New member
הו, לא יקירי,

לא אמרתי שלא קיבלתי יחס הולם חס וחלילה. האנשים שם מדהימים (אני עדיין קוראת שם לעיתים), אבל זה נראה שכולם מכירים את כולם וויתרתי, אבל אני נהנית להיכנס לאתר ולקרוא בפורום:) וצודק, את הפורום נשאיר לשלום:) ו
על הוולך.

novemberain

New member
וואקשה

אתר מדהים שמרכז הרבה חומר בתוכו, מצד שמאל יש קישור לפורום... ממש פה

novemberain

New member
אוי, תודה..../images/Emo5.gif

לא בדקתי בכלל, חשבתי שזה ברור שהוא יפעל - מתאים לי
עצלנית...

למעלה