אהלן אהלן

חן חמי

New member
אהלן אהלן

מה שלומכם אנשים????? אני אצל חברה שלי (עדי) דיברתי אתמול עם שריתוש תאמינו לי, בחיים לא ידעתי עד כמה היא באמת באמת באמתתתתתתתתתתתתתת נשמה! שיחקה אותה בגדול, ואז מה אם זאת נהיתה שיגרה, העיקר היא אחלה בחורה! עינב אחותי מזלטוב, אמרתי לך בפלא אבל לא הספקתי לכתוב לך אז הנה עכשיו! ומיטללללללללללל התקשרתי אלייך קודם הביתה, אני אצל עדי במסנגר חיברנו אותך אחותי... אם לא יצא לי לדבר איתך היום, תדעי שאני חולה עלייך ותזכירי לי לדבר איתך על משהו יום ראשון עדי וליאור רוצות לנסוע למשרד ב"ה תודיעי לי אם בא לך לבוא איתנו ונדבר על זה........... חוץ מזה יש חדש?

שושיתה 1

New member
הכל טוב חמי אחותי

ואיי כמה שאת חסרה. הכל טוב נשמה. ואיי אחלה דיברת עים שרית סבבוששש..... תיהיא בקשר נשמה. שהיה לך אחלה ערב ביי נשמה!!!

חן חמי

New member
חחחחחחחחחח מה קורה אחי

אני יחזור בקרוב תאמין לי למרות שאני יודעת שיש כמה שדווקא די טוב להם שאני לא כאן..... חחחחחחחחח חבל! ושרית אמרה שאני לא נורמלית! בצדקקקקקקקק (היא צחקה)

מושיק20

New member
חן ממי- לאן נעלמת????

התגעגענו

Music4Life

New member
היי חן, ברוך שובך בעולם האונליין!

מה קרה לאיטרנט שלך עוד לא הבנתי? מה שלומך?

Music4Life

New member
מושיק!! תקרא....

שנים לא דברתי איתך במסנג'ר, אתה כבר לא אוהבת להתחבר אני רואה הא???
בכל מקרה לא יודעת אם יצא לי לדבר איתך הרבה היום אבל אם תהיה מחובר, אני אהיה בערך בסביבות 22:00 בלילה או אחרי

חן חמי

New member
בקרוב חמוד

טוב עושים פה משהו במחשב אז אני במסנגר של חברה שלי מיטל רצי שתתחבר אחרת אני ישתגע עלייך חחחחחחחחחחחחח

חן חמי

New member
כן אחותיייי

ראיתי שהתחברת אבל יצאנו רגעעע בגלל שליאור והשטיות שלה תכף נתחבר בינתיים אני כאן מאמי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אוקיי ../images/Emo13.gif

הלכתי היום עם ענבררררררררר לסיבובבבבבב!!!! וראיתי את שרוןןןןןןןןןן
אבל לא דיברתי איתה... אז היא לא דיברה איתי, כי היא ראתה שראיתי אותה ולא באתי לדבר איתה!
חחחחח... ואז ראיתי עוד כמה אנשים מעניינים! :) טוב, נו.. זה לא מעניין פה אף אחד! חח.. עוד מעט אני מתחילה ת'סיבוב השלישי במשחק.. חח אני קודם צריכה לראות איזה שיר יצא! ואל תדאגו! זה לא משחק שאומר- 'איזה שיר אתם שונאים?!' פשוט מוציאים את השירים, לפי הסדר- מהשיר שהכי פחות אהבתם, ואפילו שירים שאהבתם ואתם חושבים שיש יותר יפים מהם באלבום- ואז מגיעים לשלושת השירים שהרוב חושב שהם הלהיטים של האלבום/ השירים הכי יפים..

למעלה