אהלן אהלן :)

ZuLi90

New member
אהלן אהלן :)

אני לא יודע אם זוכרים אותי , אבל הייתי פה ואז הפסקתי ועכשיו בא לי לחזור... בכל אופן לי קוראים ליאור ואני בן 17 מאשקלון. האלבום ME קלאסיקה של ממש.... , ומזה הזוועה הזאת של האלבום החדש שלהם :\

taroboy

New member
ברוך שובך,אכן ME הוא מצוין,בקשר לאלבום החדש..

יש בטאגליינס כמה שירשורים של דעות חברי הפורום לגבי האלבום החדש,אתה מוזמן לקרוא. אני תום נעים מאוד^^

ZuLi90

New member
שלום שלום תום :)

אכן קראתי וראיתי שבעיני רובכם הוא המשך המסחור מהאלבום TSF.. אני משוכנע שזה נכון... כי שני האלבומים הראשונים באמת טובים... :):)

ברוך הבא=]

אני לא אחזור על מה שאני חושב לגבי האלבום החדש, אתה בעצמך אומר שהספקת לקרוא מה הדעות של רוב הפורום, ואני גם בטוח שהנושא יעלה עוד המון פעמים.. אני רק אסכם בזה שזוועה לדעתי זה לא :] השתלבות נעימה

Super Alonit

New member
*:(

לא הפסדת הרבה.
(מצטערת... אני מקובעת מדי על זה שהם גרועים
)

Liquid Dreams

New member
XD

אני גם לא אוהבת אותם, אבל היי, להשאר בגישה חביבה לאנשיםD: [כמו מנטרה: להתנהג קסום ומופלא, להתנהג קסום ומופלא.. XP]

ZuLi90

New member
לא שמעתי בחיים על להקה כזאת ^^

אבל אשמח לשמוע תעלי קישורים :)

הלו הלווו סונטה זה אחלה הנה לך כמה שירים טובי

ם השירים שאני הכי אוהבת יעני P: White Pearl, Black Oceans... Black Sheep Blinded No More The Boy Who Wanted To Be A Real Puppet Misplaced Don't Say A Word Mary Lou 8th Commandment Replica Broken Wolf & Raven Destruction Preventer Ain't Your Fairytale Fullmoon My dream's but a drop of fuel for a nightmare Paid in full In black and white

אני מקווה שראית את זה! (((((((((((((((((((:):

יאללהההההההההה בטח זה לא יקפוץץץץץץץץץץץץ

ZuLi90

New member
חחח

שמעתי כמה שירים ונזכרתי ששמעתי חלק מהם פשוט לא ידעתי תשם של הלהקה! אניווי סורי אבל מי שאמר שהם נשמעים כמו רינגטון ...... ממש לא צודק!!! :p

את בעצמך אמרת שנהנית ששמעת אותם!!

אז צאי מהדעה שהם גרועים כי הם הלהקה הכי טובה בעולם!!! ותחזרי להציף את פורום נייטוויש
מתגעגעת

למעלה