אהלן אזרחים

Quipy

New member
אהלן אזרחים

זה אני שרון יביא לכם ביטחון בואו חיזרו איתי אל תעלת סואץ של מלחמת יום כיפור ,אל שדה הקרב והמוקשים ,רגעי המתח, החרדה והתקווה(שהמיועדים לקצונה אינם יודעים את מילותיה)אחוות הלוחמים, הסיפורים ,הצ'יזבטים ,הגדמים שלא יבשו ,קולות הטנקים , ריח הבשר החרוך,פריחת הדובדבן ועוד.כן ,כן יהיה פיצוץ! תחבורה לקטועי וחסרי גפיים ,עיוורים ופגועי נפש מכל מקום בארץ בחסות "פלסטר" הסעות .ל100 הבאים ראשונים שי גולגולת סדוקה של מיצרי או לחילופין הלם קרב ישראלי משומש במצב טוב.נכון ,עבר זמן אבל תמיד נעים להיזכר

ואתה קורה לזה הומור שחור?

צבא היה ונגמר אך אם הזכרת מלחמת יום כיפור עלתה לי שאלה, החיילים שמרו על החג ונלחמו רעבים או שמה אכלו וחיללו חג ולכן כמות ההרוגים הייתה כמו שהייתה או שהייתה יכולה לקטן במידה ולא היו מחללי חג?

רק דודי

New member
פורום ע-נ-ק!!!../images/Emo6.gif

איי אני חולה על בדיחות שחורות!!! זה כזה גם מצחיק אותי וגם מותיר אותי המום כל פעם מחדש!!! אגב אני דודי, בן 18 חייל בצבא המסטול לישראל ואין אני מקווה שאשתקע כאן... התחלתי לאהוב בדיחות שחורות כששמעתי כמה בדיחות בסגנון ואני משתף אתכם (ובטח כבר שמעתם חצי מהם אם לא כולם..) איך קוראים למאפיה של היטלר? -בגאטו!
איך שיחקו בינגו בשואה? -עם המספרים שעל היד!
שני ילדים רבים בגטו. פתאום אחד מהם זורק על השני סבון. אז השני נעלב וצועק לו: "הי!! בלי לערב הורים!!" (האמת בדיחה איומה.. זה פשוט נורא! הם הפכו אנשים לסבונים!! אבל זה פשוט בדיחה מצחיקה...)
איך הלן קלר (מי שלא מכיר - עיוורת וחירשת מאוד מפורסמת בעולמנו) גילתה את האוננות? -ניסתה לקרוא לעצמה את השפתיים...

למעלה