אהלן אחיותי התאומות

עדה ב

New member
אהלן אחיותי התאומות../images/Emo8.gif

גם לי יש המון סיפורי חמות וגיסות, שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. אז נתחיל מהתחלה. אני בת כמעט 41 ובעלי בן 34. אני אשכנזיה והוא מרוקאי, עכשיו תארו לעצמכם מה קורה להורים מרוקאים שהבן יקיר שלהם מביא בחורה יותר מבוגרת ממנו......???? מיד מההתחלה התחילו כולם, ההורים ושתי האחיות שלו, להפעיל עליו לחץ פיזי "מתון" להפרד ממני. אז לפעמים זה עבד ונפרדנו וחזרנו ונפרדנו וחזרנו ונפרדנו.........כך במשך שלוש וחצי שנים. זה הגיע בסוף למצב שבפרידה האחרונה שלנו הוא פשוט הפסיק כמעט לתפקד, רק הלך לעבודה וחזרה הביתה (להורים). באחת משיחות הטלפון שלנו אמרתי לו שהוא חייב לעשות משהו עם עצמו ולהגיע להחלטה או שהוא נשאר איתי או שנפרדים ואני לא רוצה יותר לשמוע ממנו, הוא נשבר התחיל לבכות ואני אמרתי לו שהוא חייב ללכת לטיפול פסיכולוגי לעשות לו סדר בראש. שגם אם יחליט שהוא לא חוזר אלי זה בסדר ואני יקבל את זה העיקר שהוא יהיה שלם עם עצמו. בקיצור, הוא הלך לטיפול (כמובן שבהתחלה הוא לא רצה, אבל אח"כ הבין שהוא צריך את זה) וחצי שנה אחרי שסיים את הטיפול התחתנו. היום יש לנו שני ילדים (בינתיים) מקסימים ואנחנו (הוא ואני) מרגישים שהילדים האלה זה ה...נה נהנהנהנה נה נהנהנהנה לכולם. אנחנו מאושרים ומאוהבים וכולם אוכלים את הכובע. אבל, אחותו הגדולה של בעלי לא מחליפה איתי מילה ולא רואה אותי ממטר, מהיום הראשון שהיא ראתה אותי. בהתחלה עוד הייתי מתרגזת ומתעצבנת על זה, אבל עכשיו גם אני לא רואה אותה ממטר ואני גם נותנת לה להרגיש את זה. אחותו הקטנה, אומנם, מדברת איתי אבל גם זה נראה לי שלא יחזיק מעמד הרבה זמן ואני יעשה לזה סוף, פשוט כי נמאס לי מהפה המלוכלך שלה. זהו, עד כאן להפעם ועוד הרבה סיפורים פיקנטיים בהמשך, ועל ההורים שלו עוד לא סיפרתי כלום. לילה טוב!

סמיילי22

New member
אני פשוט מעריצה אותך../images/Emo45.gif

הדהמת אותי ברצון שלך והאומץ שלך ללכת אחרי הלב!!! כן ירבו כמוך.

עדה ב

New member
../images/Emo45.gifאני לא מצטערת לרגע!!!

כל עוד יש לי בעלי שרוב הזמן תומך בי בענין של המשפחה שלו ויש לי את שני המלאכים הקטנים שלי, כולם יכולים לקפוץ לי!!!! איך אני נהנית, כל פעם שאנחנו אצל ההורים שלו, להתפנק על בעלי ולהוציא להם את העיניים. הרבה פעמים היו לי כל מיני נקודות שבירה, אבל האהבה של בעלי חיזקה אותי והיום אני משתדלת לא להתייחס לכל מיני הערות או דברים שהם עושים, אם יש משהו שהם אומרים או עושים ישר אני תוקעת מרפק לבעלי והוא כבר מסדר את העיניינים. יש לי מזל גדול שבעלי מודע לאיזו משפחה יש לו.

ר של ניב

New member
גם אני עושה את זה אבל

אצלנו מספיק שאני פותחת זוג עיניים אל בעלי, מיד הוא מוציא הערה שתסתום להם את הפה. למזלי אני מסתדרת טוב עם אחות בעלי, אולי אפילו יותר טוב ממנו. וגם עם האחים שלו. אבל ההורים שלו... בלתי נסבלים

למעלה