אהלן אילתים, יש לי שאלה מקווה שתעזרו לי....

אהלן אילתים, יש לי שאלה מקווה שתעזרו לי....

אהלן לכם... השאלה שלי היא קצת דבילית, אני מקווה שתקלו אותה בהבנה חחחחחח אז ככה ב-28/6 אני מגיעה בטיסה לאילת, היום הזמנתי את הטיסה (וזאת פעם ראשונה שאני טסה לאילת, בשאר הפעמים הגעתי באוטובוס) וחוץ ממספר הזמנה לא קבלתי כלום... השאלה שלי היא כזאת: שאני מגיעה לנתב"ג אני צריכה להראות להם את המספר הזמנה וזהו???? כאילו המשרד נסיעות לא היה אמור להביא לי איזה כרטיס טיסה או משהו??? סורי על השאלה הדפוקה... וד"א איזה כיף לכם שהראל סקעת מופיע אצלכם כל סופ"ש...

harhanegev

New member
כרטיסי הטיסה בוטלו לפני כמה שנים.

כדי לנצל את מלוא האפשרויות לטיסות מוזלות, אני מציע לך בפעם הבאה לבדוק קודם כל באתר ארקיע ולא ללכת למשרדי נסיעות שמשתדלים לפעמים לדחוף לאנשים את הטיסה שעול בסביבות 400 שקל גם אם יש קצת לפניה / אחריה טיסה ב-200 או ב-300 שקל.

MasterD_iL

New member
חחח זה לא שאת טסה לחו"ל

אין מי יודע מה סיבוך בזה...סדר הפעולות הן ככה(במידה ושילמת כבר מראש את הכרטיס): 1. מגיעה לטרמינל 1 בנתב"ג שעה לפני הטיסה(חשוב! לתפוס מקום טוב ולהמנע מתורות ארוכים). 2. ניגשת לבדיקה בטחונית, שם שואלים את כל השאלות הדביליות (סמיר ועזיז השכנים מעזה עזרו לי לארוז את המזוודה...כן). 3. אחרי זה את ניגשת לתור הארוך שאת תראי (לפי החברה שאת טסה כמובן, ישראיר או ארקיע) לפי זמן הטיסה שלך. 4. בדלפק השירות בד"כ מספיק להציג להם אפילו רק ת"ז והם יודעים כבר מה ההזמנה שלך.. אם זה לא עוזר, אז מספר הזמנה תמיד יהיה אפשרות שנייה.. ישאלו אותך איפה את רוצה לשבת (אני ממליץ על 13A.. הכי רחב ונוח לרגליים) ויקחו ממך את המזוודה לתא המטען. אם יש לך משהו שביר את יכולה לבקש שהם ישימו סטיקר "שביר". 5. אחרי שקיבלת את הכרטיס טיסה המיוחל, צריך לעבור עוד בדיקה בטחונית קטנה, ונכנסים לאולם שבו מחכים לאוטובוס שיקח אותך למטוס. 6. תשימי לב לכריזה, שמודיעה על עליה למטוס בערך 20 דקות לפני זמן ההמראה. 7. בירידה מהמטוס צריך לחכות למזוודה...שזה את בטח יודעת.. זהו, אלה היו 60 שניות (אולי 600....אבל לא נורא) על איך באים מסודרים לטיסה.

havlaz

New member
גם בטיסות לחו"ל אין כרטיסים כיום

(אולי אם אתה טס באיר-ג'ורדן...) בבריטיס איירווריס אתה עושה את ה-check in לבד מהבית או מעמדה ממוחשבת (יש לך איור של כל המטוס ואתה בוחר אפילו איפה לשבת, מגניב לאללה!)

intertemp

New member
בנוסף

גם אין יותר ביקורת גבולות, יש עמדה שבה מעבירים כרטיס מגנטי (כזה שנרשמת עליו בטיסה הקודמת ואם לא אז תעשה את זה) שמים את היד במכונה ואז זה מוציא לך כרטיס שעברת ביקורת גבולות ואז אתה הולך לקבל חותמת ונגמר

Liraz 6q

New member
מראה תעודת זהות

הם כבר יודעים מי את למה מתי כמה ואיך..

AdamINC

New member
../images/Emo45.gif

זה כמעט יותר זול ממחיר שמקבלים אילתים.. בעצם, זה יותר זול. חזרתי בי.

harhanegev

New member
תלוי באיזו טיסה.

למי שקונה תיקתקים, כמעט כל הטיסות עולות 219 ש"ח, וחלק גדול עולות 149 ש"ח (למשל, לחזור מהצפון במוצאי שבת).

harhanegev

New member
אני שמח לשמוע

שהיית במשרד נסיעות של צדיקים בני צדיקים. אבל בכל מקרה עדיף להזמין ישירות בחברת התעופה, כי אם רוצים לשנות משהו, בחברת התעופה עונים לך מצאת החמה עד מאוחר מאוד בלילה, ובמשרד נסיעות לא תמיד.

למעלה