אהלן, אמרו לי בפורום מתגייסים שיש

אהלן, אמרו לי בפורום מתגייסים שיש

כאן מישהי בשם סיוון עם כינוי "סיונתו" (או משהו כזה) שתוכל לספר לי על המיונים לבטאון חיל האוויר? תודה:)

סיונתו

New member
../images/Emo13.gif תודה

מה את צריכה לדעת בדיוק

אוקיי, סיון עם ו' אחת:)

רציתי לדעת איך המיונים הולכים לבטאון חיל האויר... איזה סוגי מבחנים, כמה שלבים יש, וכו' וכו'... כל מה שתוכלי לספר לי. תודה:) מיה.

סיונתו

New member
אז דבר ראשון- הי מיה

וככה- את מגיעה לשם ושמים אותך באיזה חדר ונותנים לך שאלון אישי כזה...שדי דומה בכל המקומות עם שאלות כמו- למה ואיך הגעת אלינו למה דווקא אלינו מה התחביבים מה האופי תכונות טובות תכונות רעות וכו'... אחרי זה הכניסו אותי לחדר של יעל (העורכת) ושם היא שאלה אותי עוד על עצמי ושאלה דברים על השאלון האישי הזה, די דומה בכל המקומות. אחרי זה- נותנים לך שאלון אמריקאי עם 100 שאלות על ידע כללי... די פשוט אחרי זה את הולכת הביתה...

תודה:) ואיך השאלון?

הוא ברמה גבוהה? קשה? ומה יש אחרי זה? יש עוד שלבים חוץ מהשאלונים? כן, אני יודעת שאני נודניקית.../:

סיונתו

New member
../images/Emo13.gif לא את לא

השאלון בנוי משאלות שאין מצב שמישו ממש יודע את התשובה ושאלות שאת יודעת בטוח את התשובה ואמרו לי שם שהם לא ממש מתחשבים בזה ואם את לא יודעת את השאלות אז זה לא מה שישפיע על הקבלה שלך לשם. אבל בכול מקרה תעני על כל השאלות. ולא- אני לא חושבת שיש עוד שלב... הם רק מבקשים ממך לשלוח להם כתבה שתכתבי על איזה נושא שהם יתנו לך ויתנו לך שבוע ככה לעשות את זה...ואחרי זה הם יתנו לך תשובה. בהצלחה
אם יש לך עוד שאלות תשאלי בכיף

תודה רבה רבה:) אני רק מקווה שבאמת

ישלחו לי מיונים... התקשרתי לשם ואמרו לי שזה בחודש הבא.... שונאת לחכות... יש אולי איזו דרך להתכונן לשאלון?

Starving Marvin

New member
עד כמה שאני יודע...

כשכותבים בלי ניקוד אפשר גם עם ו' אחת וגם עם שתיים- זאת מכיוון שללא ניקוד לא מסומנת הדגש ב-ו' שמייצגת את ה-ו' השנייה שנבלעה בתוכה. עם זאת, ניתן לכתוב את המילה גם עם ו' אחת, בשל הגישה שכתיבה ללא ניקוד כמוה כהעתקת הכתיבה המנוקדת- כך שבעצם "סיון" ו-"סיוון" הן מילים זהות. רוצה לרוץ למורה שלו ללשון ולחלוק עלי?

רק דודי

New member
רציתי לענות לך למסרים אבל...

משום מה זה רץ נורא לאט אז נעשה את זה פה: כמו שסיון אמרה, מגיעים לשם, בקריה, יושבים בחדר ועונים על שאלון עם פרטים אישיים (שם גיל תחביבים וכו') ואז שאלון של 100 שאלות בנואי ידע כללי ותקשורת. (מי הרמטכ"ל הראשון, מתי הייתה מלחמת ההתשה, מהו "ברווז עיתונאי" וכו' וכו') ואז ריאיון אישי אצל מפקדת היחידה. לאחר מכן שולחים אותך הביתה לכתוב כתבה בהיקף של כמה מאות מילים (בתקופה שלי זה היה 1000 מילה, אצל סיוון כנראה שפחות). ואז תשובות... וזהו...

למעלה