אהלן אני חדשה פה ואני קטנה ולא...

chobity

New member
אהלן אני חדשה פה ואני קטנה ולא...

קשורה אבל אתם תצטרכו לסבול אותי :) קרה לכם פעם שישבתם מול המחשב ולידכם דף ועיפרון והתחלתם לצייר עיגול ריבוע משולש.... ואז פיתחתם את הציור הזה ועשיתם אותו קצת יותר מושקע? או שזאת רק אני... :) טוב קיצר לי יש כמה כאלו... ואני אפרסם לכם אחד אם יש לכם גם תפרסמו! אני קוראת לזה שהעלתי ציור שיעמום ובגלל זה רשום מעלה (bored now) טוב תהנו לכם! דר"א אני עדי פישר בת 13 וחצי ואני חולה על ציור קומיקס ואנימה אמממ אני דיי קרציה ואני אשתדל כמה שפחות להציק :) נעים להכיר!

ailag

New member
ברוכה הבאה

בקשר לציור השיעמום, אני אקריב מעצמי וארשה לך להציק לי באיציק
צרי קשר, נקטין את הציור. בקשר לאנימה, עם הניק שלך לא יכולתי לנחש שום קשר שהוא בינך לבין אנימה

chobity

New member
יאיי ציור אנימה! הטובים שלי עכשיו

בת"א כי עברתי מבחנים להתקבל לחוג קומיקס והם היו צריכים ציורים שלי ודר"א התקבלתי! יאייי לי! והנה ציור שלי הוא לא באיכות טובה כי הקטנתי אותו

ברוכה הבאה

מה זאת אומרת לא קשורה? את אוהבת קומיקס? אז את קשורה. בקשר לזה שהציור שלך גדול מדי... תנסי לראות אם יש מישהו שאת מכירה שיודע להקטין תמונות. זה תהליך די פשוט שניתן לעשות עם תוכנות רבות. ברוכה הבאה ותיזהרי כי יש פה די הרבה משוגעים (לא כולל אותי, אני סתם "מיוחד").

comicsgirl

New member
ברוכה הבאה עדיונת!

(מקווה שלא אכפת לך שאני קוראת לך ככה :) ) בקשר לגיל: היה לנו פעם וויכוחים על הנושא, אבל זהו. נגמר. את מוזמנת להשאר ככל שתרצי! :) מזל"ט על הקבלה לחוג קומיקס, תוכלי לתת לי קצת יותר פרטים על החוג? גם אני מחפשת חוג על קומיקס. yeepi! סוף סוף עוד אחת שמציירת אנימה, אני לא לבד! :)

קרייטון

New member
א כל ברוכים הבאים ^_^

ב מזל"ט על ההתקבלות ג אתן לא היחידות, גם אני!!! *אף אחד לא אוהב אותי
* אגב קומיקס גירל, את התחברת לי לאייסי?

למעלה