אהלן .. אני חדשה פה... מישהו מכם מקשיב ללהקת "היהודים" ?...
M maayan15 New member 11/9/02 #4 וגם אני אני אני ../images/Emo3.gif אני הכי אוהבת את "אלה" "שחק אותה" ו"עידן האלוהים" שלך...מעיין (שמחר עלולה להיות מתה...אבל זה כבר ממש אופ טופיק...)
וגם אני אני אני ../images/Emo3.gif אני הכי אוהבת את "אלה" "שחק אותה" ו"עידן האלוהים" שלך...מעיין (שמחר עלולה להיות מתה...אבל זה כבר ממש אופ טופיק...)
R rainbowgirl New member 11/9/02 #5 אני חושבת שכולמ שומעימ את היהודימ דרכ אגב... הפוסטרימ שיש על ההופעה בפורומ באר שבע-יהיה לי אחד! לא עמ קישקושימ!
אני חושבת שכולמ שומעימ את היהודימ דרכ אגב... הפוסטרימ שיש על ההופעה בפורומ באר שבע-יהיה לי אחד! לא עמ קישקושימ!
א אשת גרביים בהכחשה New member 11/9/02 #6 דפנטלי ../images/Emo9.gif יש מישהו שלא? (הכוונה, בפורום הזה
א אשת גרביים בהכחשה New member 11/9/02 #11 לא? הוו וואל, עניין של טעם.. אבל מה נסגר עם וכל הג´יבריש הזה? מותר לשאול למה?
N nickless m New member 11/9/02 #7 היהודים?! הם בסדר פלוס מינוס.. קצת גנבים אבל אחלה גיטריסט...הדיסק האחרון שלהם הכי טוב. אבל הניק שלך זה מה שמשך את צומת ליבי :> אריק קלפטון-לילה אחלה שיר! אחלה אמן! אם את אוהבת את זה אז אני ממליץ לך גם על hey hey :> נשתמע.
היהודים?! הם בסדר פלוס מינוס.. קצת גנבים אבל אחלה גיטריסט...הדיסק האחרון שלהם הכי טוב. אבל הניק שלך זה מה שמשך את צומת ליבי :> אריק קלפטון-לילה אחלה שיר! אחלה אמן! אם את אוהבת את זה אז אני ממליץ לך גם על hey hey :> נשתמע.
N nickless m New member 11/9/02 #9 בשוונג של הרגע ../images/Emo8.gif איזה ביזבוז להיות תפוז איזה שיגעון להיות צנון ולא נעים להיות סלט חצילים איזה ז*ן להיות ביצת עין
בשוונג של הרגע ../images/Emo8.gif איזה ביזבוז להיות תפוז איזה שיגעון להיות צנון ולא נעים להיות סלט חצילים איזה ז*ן להיות ביצת עין
© © Tweety © New member 11/9/02 #12 אני ממש לא שומעת ../images/Emo108.gif אותמ ולא מחזיקה מהמ המ פשוט גרועימ לדעתי לפחות שמיצי..
C casperit New member 11/9/02 #13 ברוכה הבאה! אני לא ממש שומעת אותם.. אבל אממ אני רוצה לשמוע (איי גאס) יעל