אהלן ! אני חדש כאן

romens

New member
אהלן ! אני חדש כאן

אז אני כמו כולמכם מת על דויד אין זה כבר הפך אצלי למיין סגנון חיים שיגרתי לקום בבוקר לשים את אחד הדיסק שלו וכוס קפה ביד פשוט רגעים של שלווה רגע לפני שכל המתח ועצבים של היום הרגיל מתחיל אני בטוח שאני לא היחיד שזה ככה אצלו אז אני מקווה שתקבלו אותי יפה ( חסר לכם שלו) ויש לי שאלה לא הצלחתי להגיע להופעה שלו בסוכות יש לו גם הופעה בקיץ ביוני ככה או שאני יאלץ להמתין עד לשנה הבאה?

sarita4

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ברור שנקבל אותך יפה
ולמה לחכות עד הקיץ להופעות יש לך השבוע ובעוד שבועיים הופעות
ותוכל למצוא תאריכים בלוח ארועים ובנוסף לכך מתקיים מפגש פורום ב9/2 בת"א פרטים בהמשך הדף ונשמח מאוד לרואותך במפגש

romens

New member
כן אני יודע

ביום שישי יש את ההופעה בזאפה שמעתי שזה הולך להיות הופעה סוף משהו חזק מגיעים להופעה אני חושב הרכב סלסה אני לא יודע איך בדיוק קוראים לזה כמו שהיה לו במצדה 99 הגרוסה סלסה באנד אז שמעתי שזה יהיה דבר מדהים אבל ישלי בעיה עם היוום הזה אז תגידי יש בדיוק אותה הופעה גם בעוד שבוע?

sarita4

New member
בעוד שבועיים זו לא אותה הופעה

זו הופעה אחרונה לסיבוב הופעות שהיה לו על הדיסק הכפול, "המיטב לעכשיו" ולהופעה בזאפה יש 4 תאריכים ו-8 הופעות מה25/1 עד ה28/1

handlessman

New member
פשוט תסתכל בלוח האירועים...

יש שם תאריכים, שעות, וגם את שמות חברי ההרכב שמופיעים יחד עם דויד ועוד מידע נוסף, פשוט תלחץ על השורה של המידע

YulaShpil

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא

בוודאי שנקבל אותך יפה, כמו כל אחד שמעריץ את דויד ברוזה
לכולם יש מקום כאן, בצל הפרדס
. וכפי שכבר אמרו, אין צורך לחכות עד הקיץ (אלא אם אתה נעול על להגיע רק להופעה במצדה), אלא יש גם הופעות כבר השבוע, ובשבוע הבא. מקווים גם לראותך במפגש הפורום. פרטים על הכל בלוח האירועים.

glitter8

New member
אחלה בלוג יש לך על דיויד

כל הכבוד!! ההופעות במצדה לא יקרות, מה שיקר הוא הסך הכל של הנסיעה לשם הלינה, טיול בסביבה, אוכל ושאר ירקות וההופעה יכולים להגיע בקלות ל- 400-500 ש"ח אבל זה שווה כל שקל וזה כבר כמו לצאת לנופש בדרום... וההופעה ביום שישי- לדעתי כבר אין כרטיסים אבל זה יהיה מופע גדול עם נגנים מעולים בתור מי שהיתה בבערך 10 הופעות שלו אני הולכת רק למיוחדות ובאמת לא ויתרתי על מצדה ועל ההופעה הקרובה ביום שישי, שווה את המאמץ הכספי!

למעלה