אהלן, אני חדש פה וברצוני לספר משהו.

אהלן, אני חדש פה וברצוני לספר משהו.

אני ואחים שלי לא מסתדרים אני חושב שכאחים אנחנו מחפשים אגו במשפחה, ז``א יותר תשומת לב יותר דיבורים רגש מההורים וזה הגיע למצב של שנאה בן אחים במקום לתמוך ולעזור לאחד השני ולשמוח בחלקו של השני זה הגיע למצב של הצקה ויותר להדחף ואז שאח אחר מקבל תשומת לב אז האח השני נעלב בגלל שמשהו אחר מקבל יותר תשומת לב וזה כולל אני.אני הבחור היותר ביישן,רגיש שיכולים לפגוע בו או לשבור אותו ואני נעלב במהירות ואני מרגיש שאני עול על המשפחה שלי כאילו אני אשם במצב בבית וזאת בגלל שלא סומכים עלי ושלא שואלים בעצתי. איך אתם יכולים לעזור?

אולי תספר על עצמך קצת?

בן כמה אתה? בני כמה האחים שלך? הסיטואציה שאתה מעלה היא מתאימה לילדים בגיל ההתבגרות, כל אחד מפתח עצמאות משלו ורוצה את המקום הראשון אצל ההורים. אל תחשוב לרגע שאתה עול על המשפחה, אני מבטיחה לך שאתה לא כזה, אבל תנסה לדבר עם ההורים שלך על מה שאתה מרגיש, לא ציינת כמה אחים אתה אבל זה נראה כאילו אתם משפחה גדולה וההורים לא יכולים לשים לב להכל, הם סה"כ בני אדם. תמצא דרך לדבר איתם, או אולי עם אחד מאחיך שאליו אתה מרגיש הכי קרוב. בהצלחה ואתה מוזמן לשתף ולספר בכל שעה.

אז אספר לכם קצת עלי

כבר עברתי את גיל ההתבגרות ואני בן 22. ואנחנו במשפחה כ- 4 אחים. למרות שבגיל הזה חושבים שמשהו שבן 22 הוא כבר עצמאי לעצמו ובעל ביטחון עצמי גבוה. אז טעיתם זה לא שאין לי, יש לי! אבל לא הכי גבוהה.

בטחון עצמי הוא לא פונקציה של גיל

אבל אולי בגילך אתה כן בוגר יותר כדי לנסות לפתור את הבעיה ובעל אמצעים וכלים טובים יותר כדי לפנות להורים שלך ולנסות לדבר איתם על מה שקורה.

כאנשים כרושמים כאן ומנסים לבן אדם..

במצוקתו אתם עברתם מאין התמכות או קורסים בשביל לפתוח פורום כזה? כי כעיקרון בפורומים בתפוז יש המון נושאים: משפחה, נישואין, לימודים, אוכל וכ`ו . אז חשבתי שאולי מי שמארח אנשים בפורומים שונים ועוזר להם עבר קורסים או תואר כלשהוא. אז מענין!

ברוך הבא../images/Emo13.gif

אני מציעה שפשוט תגיד מה מפריע לך!אל תשמור... תגיד שמפריע לך כל מה שקורה,תגיד מה אתה חושב. אני בטוחה שתצליחו לפתור את זה...

למעלה