אהלן :], אני יודעת איך הכול יגמר.

Lina D

New member
אהלן :], אני יודעת איך הכול יגמר.

אני לינה אחת מצופות הסדרה המדהימה- קטי המכוערת. ראיתי ב-ד-י-ו-ק על אותו עיקרון אותה סדרה באיטלקית. בסופו של דבר זה יגמר כך שאנדרי יבין שהוא צחק עליה והוא יתחיל להרגיש רגשות קלפי קטיה. הוא יציע לה נישואים והיא תסכים! והם יתחתנו!!! אחר כך יוולד להם ילד או ילדה וכשהם יחגגו לו\לה יום הולדת 8 חודשים [יהיו 8 נרות על העוגה] יבוא סשה ישאל: מה הילד\ה כבר בין 8? טטטטחחחחחחחחחח!!!!!!!!! אני עדיין זוכרת את זה.. גם אתם מתים על הסדרה המגנובבבהה הזאת!????.

white angels

New member
../images/Emo58.gifמעליי!

מאמי יופי שאת יודעת אבל יש כאלה שלא רוצים לדעת מה יהיה..=\ ולשאלה שלך-אני מתההה על הסדרה
מכורה לה
אחת הסדרות המדהימות שאני רואה השנה..

panci thet i

New member
כן :)

גם אני הייתי חולה על הסדרה אבל עכשיו בגללך אין לי חשק לראות ... את מבינה....

../images/Emo214.gifשלום !

ברוכה הבאה
חבל שלא כתבת בהודעה שאת מפרסמת משהו שיהיה בעתיד
, יש אנשים רבים בפורום שלא רוצים לדעת איך תגמר התכנית, אלא להיות מופתעים.. אני מקווה שלמדת לפעם הבאה
אני הדר, מקווה שתהני איתנו

שושי101

New member
אבל תאמת..

זה היה דיי צפוי שהוא יתחיל להרגיש רגשות כלפיה ו(ברור שלא ישר..!) הם יתחתנו וזהה...... *נ.ב...... אם אתם תוהים למה אני כאן...טופ הטיול התבטל ונדחה ל 6.- ..כי אין מספיק אנשים .....אז עכשיו אני בים המלח חח...!

שושי101

New member
טנקס איזה חמודות!...

באמת כיףף פהה כולם אומרים שאחרי יומיים זה כבר משעמם ...אבל זה ממש לא ככה!
אני כל יום מתעוררת ב6 בבוקר והולכת לים אחר כך לבריכה (היא ריקה וממש כיף לשחות לבד) ואז לארוחת בוקר וקניות...ובקיצור כיף חיים! ואני גם ממליצה לכם על המלון שלי.. גולדן טוליפ יש כאן ארוחות חבלז זה מלון ממש שוה (ומלאא עוגות ומתוקים חח) בהצלחה גם לכם בלימודים ואם כל הלחצים במיוחד בתקופה זו
כולם ליהיות אופטימיים !! הכל יעבור !

יאיאי שמחה שאת נהנת../images/Emo13.gif

תהני הכי בעוווווווווולם
ובהצלחה בכל תחומי החיים
תוודה מאמי גם לך בהצלחה
אוווווווווווהבת

white angels

New member
שמחה בשבילך../images/Emo13.gif

עוד לא הייתי בים המלח
מקווה שאהיה שם מתישהוא.. והמון תודה מאמי,שיהיה לך בהצלחה בלימודים ושיהיה לך רק טוב

../images/Emo214.gifאני לאאאאאא!!!!../images/Emo46.gif

מרינההההההה, תלמדי לשרשררררררררררררררררררר |זועקת|

אויי נו באמת,

כאילו שזה לא ברור מאליו שהתכוונתי אליה ולא אליייך ! וגם משרשרים תגובה אחרי תגובה ! יאללה איתךך..זה מעצבןן @! כאילו שאת לא הבנת שהתכוונתי אלייה... טווב עזבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבי,

למעלה