אהלן, אני נוסע לארה"ב ורציתי לקנות

tov tov10

New member
אהלן, אני נוסע לארה"ב ורציתי לקנות

שם חלקים לאופניים כגון מעביר אחורי+קדמי, זוג גלגלים ואולי קראנק ובוקסה. שתי שאלות:1. איך אני יודע האם החלקים מתאימים לאופניים שלי, יש לי אופני זנ"ק מסוג GT מעט ישנות (ARROWHEAD אם מישהו מכיר את הדגם...) ויתכן שלא יכירו שם את הדגם ולא יוכלו לעזור לי 2.עד כמה זול יותר מבישראל לקנות באיזור פילדלפיה/ניו יורק? אולי בכלל כדאי להביא אופניים חדשות??? עיזרו לי....תודה!

danGlus

New member
אז ככה

1. מעביר אחורי - למיטב ידיעתי יש 2 סוגים: רגיל וסראם 1:1 . אם ה shifters הם שימנו אז אין שאלה 2. מעביר קדמי - פה יש כמה וריאנטים - אני חושב שכי נפוץ זה top pull (ז"א שהכבל מגיע מלמעלה) ו top swing (ז"א שהציר מעל הקלמפה שאוחזת את המעביר). 3. גלגלים - אם האופניים ישנות אז צריך גלגלים עם נאבות רגילות , חישוק שמתאים למעצורי וי 4. קסטה - 8 או 9 גלגשים - לפי ה shifter של המעביר האחורי. 5. אין לי מושג מה זה בוקסה לגבי מחיר, לפעמים יש מציאות, כל מקרה לגופו - ביחוד בהזמנות אינטרנט. אני מצאתי דיל טוב על גלגלים ב greenfishsports (חנות ב NY)

bmat

New member
חנויות זולות בארה"ב

ההצעה שלי - חפש חנויות מקוונות, בעלות אפשרות לאיסוף עצמי. קניתי ככה מחנות בחוף המערבי, לא שילמתי מע"מ (כי הכתובת הרשומה בארץ) ולא שילמתי משלוח, כמובן. יצא זול משמעותית מחנויות בארץ ומחנויות בארה"ב. בהצלחה. ואם באמת תמצא כאלה באזור נ"י - אשמח לשמוע.

למעלה