אהלן אנשים אני חדש! והיום בהופעה!

BurningUp10

New member
אהלן אנשים אני חדש! והיום בהופעה!

היי מה קורה? טוב קוראים לי אלעד. ואני חדש פה. סביר להניח שאכתוב פה מדי פעם אבל לא יותר מדי. אני בן 19 בצבא. מנגן על גיטרה, בעיקר אקוסטית גם קצת חשמלית. והיום אני גם אגיע לתמונע להופעה של קורין. פעם ראשונה שלי בהופעה של קורין. ראיתי אותה בעבר בהופעה של דנה ברגר שהיא התארחה.:) אז מי בא להופעה?

clyps

New member
כל כך חבל שלא באתי../images/Emo7.gif

נו, לא נקבל דיווח?

דיווח

כמה הערות לפני ההופעה עצמה: הייתה מטורפת בקהל שרקדה כמו מטורפת. האם היא מטורפת הבית בתמונע או שמדובר בדבר חד פעמי? אלונה דניאל ענקית. גם בתיפוף, אבל בעיקר בגובה. כשכל הנגנים עמדו בשורה הם נראו לידה קטנטנים והיא עוד עם ראסטות אז בכלל. ולהופעה: קורין שילבה בין לבין אנקדוטות על זה שלפני שבוע את יום הולדתה היא העבירה בטיסה, וכמה שהיא שמחה להיות כאן, וחייכה הרבה במהלך כל ההופעה. היא סיפרה על קשר הירח ועוד כל מיני שעשועים שכאלה, למשל ב"שיר בכיף" כשיש את ה "מי אמר שלא נותנים בכיף לחיות" את כל הבית היא דיברה ואז כשהגיעה לשורה המסוימת שאלה את הקהל "מי אמר בעצם? מי אמר?" וסיפקה פרצוף משעשע. אז היה מאוד נחמד. ולשירים עצמם, לא היו הפתעות, זה נראה לי סט קבוע: מ"קורין אלאל" לא היה כלום, ממש רציתי מותק, אבל למי אכפת מה אני רוצה, מ "פירות אסורים" היה את כבשים כמובן ואת פירות אסורים שהיה נפלא. מאנטארקטיקה היה את אנטארקטיקה, הטבעת נפלה ושיר לשירה בהדרן עם אלונה דניאל. מזן נדיר היה את זן נדיר כמובן, שהיה השיר האחרון לפני ההדרן, את מעיין שפתח את ההופעה ואת ימי הפרח והאהבה כמובן. מכשזה עמוק היה את לחיות ואת כשזה עמוק, איפה פירמידות איפה? מתנינענק היה את תנינענק ואת יפה שהיה יפה מאוד, ומהכחול של השמיים היה את מה הפרח, שאחריו מישהי שישבה לידי צעקה לקורין בשנינות רבה: "את הפרח". בהדרן היה את "שיר לשירה", "שיר בכיף" ו"אי שם בלב" שם קורין נתנה לקהל לשיר וליוותה אותנו בקצב משלה. היה נהדר, כיף ופשוט הייתי מאושר להיות כל כך קרוב אל קורין כפרה עליה. מי ייתן ויהיו עוד הרבה הופעות טובות כאלו, ושתתחיל לעבוד כבר על אלבום חדש.

שכחתי משפת אמי

, חכם מצידי. היה את שפת אמי, קשר הירח ואי שם בלב בהדרן כפי שציינתי. חבל, אני ממש רוצה לשמוע את כל השירים, האלבום הזה הוא הכי טוב של קורין בעיניי.

וכמובן ששכחתי עוד

אלי סורני שר שיר מהאלבום החדש שלו, ליצנים או משהו בסגנון, אלונה שרה את על גגות תל אביב המעולה, וקורין שרה גם את חזקה מהרוח ושיר שהיה בפרוייקט של גלגל"צ או משהו. בתקווה שלא שכחתי עוד כלום.

clyps

New member
וואווו

הופעה שווה ביותר... השיר של אלי סורני הוא "שוב ליצנים" ("חייבים לחתוך ורידים בשבילך..חייבים לאהוב אותך חזק...") והשיר מהפרוייקט של גלגל"צ היה "שיר לגרביים" שגם הוא אדיר...
שמחה שנהנת!!! ותודה על הדיווח!!
שיר
.

clyps

New member
היה את "את יפה"?!?

אני לא מאמינה
חודשים אני מחכה שהיא תבצע את השיר הזה, מגיעה הופעה שאני לא באה אליה והינה, היא בצעת אותו, אלוהים צוחק עליי

clyps

New member
שלום אלעד../images/Emo13.gif

אני שיר, למרת רוחי לא יצא לי להגיע להופעה בתמונע, אבל אני מחכה בקוצר רוח להופעה בחדרה ביום חמישי. ספר לנו עוד על עצמך איך הגעת לקורין, כמה זמן אתה שומע אותה, אילו עוד אמנים אתה שומע
ברוך הבא!

ולדמן

New member
הו,שלום לך../images/Emo13.gif

אני אנדי,סרסור זוטר בא"י המתפתחת,ואני אוהב זיתים. סתם- אני עומר(ואני לא מסתדר עם השם הזה
) מת"א. מה שלומך?איך הגעת לקורין?שירים אהובים?פחות אהובים?שאר ירקות?
ו(בקול של יזהר אשדות): אני ממליץ בחום על האוסף החדש של יזהר אשדות,שמו בישראל הוא "הלילות שלנו",קנו אותו,אתם לא תתאכזבו.(והמלצה אישית שלי:שווה להשקיע את ה-10 ש"ח או כמה שזה לא יהיה ולקנות את האלבום במהדורה הכפולה,הכוללת את כל ההופעה המפורסמת בהארד רוק קפה,לראשונה ב-DVD.בעיני הוא בטופ 5 של אלבומי ההופעה הישראליים,וללא ספק פסגת הקריירה של אשדות(ובלי קשר,קורין מתארחת שם לביצוע משותף וחזק ביותר של "תן לי קצת ממך" ומשתתפת בקליפ של "התחלות",ונחמד לראות אותה עם השיער הארוך והאוביישן.הלא כן,שיר?
).). בקיצור-מומלץ מומלץ מומלץ.

clyps

New member
נו באמת אנדי..

תוכל לחבר בניהן קו ולהוכיח לכולנו שהיכולות המוטוריות שלך לא השתנו עד כדי כך כתוצאה מהסנפת מלח לימון.

למעלה