אהלן אנשים זה אני ניב..

brain186

New member
אהלן אנשים זה אני ניב..

DOCB למי ששכח..החלפתי שם. טוב אז ככה ייום שבת ייצאתיי לטיול הכנה..כייי ב21 ייש ליי קבוצה להוציא ליערות הכרמל! אייזה כייף =] תאחלו לי בהצלחה.. יש למישהו רעייונות לצופרים.. אני צריך עוד צ´ופריים =]

יש לי מלא רעיונות....!!!

ואיזה כיף לך שלא דוחים לכם את הטיול ביגלל המצב....
אז שיהיה לך בהצלחה! ותחפש כמה דפים אחורה יש לי שם הודעה באורך קילומטר עם מלא מלא מלא רעיונות לצ´ופרים. אם אתה עצלן מידי אז אולי אני תכף אחזור אחורה לחפש את זה ואכתוב את זה פה מחדש... או שבעצם אני אשים את זה בלמעלה... שעוד אנשים יהנו מיזה
נועה

השקעתי, והלכתי לחפש את ההודעה ההיא

לא היה לי כוח לנסח מחדש, קבל את זה ככה... לקחנו מקלות ארטיק ציבעוניים עבים, והדבקנו עליהם עיגולים כאלו מניירות קרפ, בצבעים אדום צהוב ירוק, יעני רמזור, ואת האדום עשינו הכי גדול, וכתבנו "עצירה ראשונה, תהנו..." וחילקנו את זה בעצירה הראשונה שלנו, (דההה...) זה צ´ופר לא כל-כך יפה אבל נעבור הלאה... עשינו סרטים לראש מנייר כסף (תיצחקו כמה שבא לכם, יצא מהמם... הרבה יותר יפה מבריסטול\סול\מפל) וחיברנו להם מנקי מקטרות ירוקים ופומפונים ירוקים בקצוות ולפומפונים הידבקנו עיניים זזות, יעני מחושים עם עיניים, יצא ממש חמוד!!! בבוקר חילקנו ריבועים מסול שתוב עליהם "את שקמה (השבט שלנו) לא רק רואים אלא גם שומעים" והיו מודבקות עיניים זזות על הסול, שהיה קשור לחוט שחיבר את זה ליד - יעני צמיד, ועל החוט היו שני פעמונים גדולים כאלו ככה שכל תזוזה של היה שמעו את הרעש שלהם. זה אולי לא ממש מקורי אבל חמוד...! עוד משהו לא כל-כך מקורי שחילקנו היה סרטים לשיער שעליהם היה כתוב "שקמה" אבל זה היה יפה, כי כולם הלכו עם זה. ועכשיו הצ´ופר הכי שווה בעולם, לוקחים את השמות של כל האנשים בגדוד, ולכל אחד עושים את השם מפנטזיה... יודעים מה זה נכון? החומר הזה שטובלים בו חוטי ברזל ואז הם יוצאים עם מעיין ניילון שקוף ציבעוני... בקיצור זה צ´ופר יפה לאללה, אבל דורש ים השקעה, כולם ממש ממש התלהבו ממנו, ותלו אותו על הצוואר ועל התיקים. והצ´ופר האחרון שחילקנו שגם היה חמוד היה בלון שהדבקנו לו עיניים זזות, עשינו לו שיער מנוצות, ועליו היה כתוב "שלא ייתנפח לכם הראש". אותו חילקנו בשיחת משוב המשעממת והארוכה רצח שעשו לנו אחרי הטיול, זה יצא במיקרה שהייתה את השיחה הזו, אבל זה היה ממש ממש מיתלבש... וכולם מה זה צחקו מיזה... זהו... מספיק... נועה. שבט שיקמה המעצמה הירוקה!

למעלה