אהלן אנשים יש לי שאלה

loveponcho

New member
אהלן אנשים יש לי שאלה

היום קניתי mp3 שלדעתי נקרא kin-mp3 יכול להיות? ואני צריכה שתעזרו לי. מה אני עושה עכשיו בשביל להוריד אליו שירים? אני יכולה להוריד ישר או שאני צריכה לעשות משהו עם הדיסק הקטן הזה שיש בקופסה בשביל שאני אוכל להוריד שירים?

loveponcho

New member
בבקשה תענו לי

אפילו שזו שאלה טיפשה תענו לי כי אני לא יודעת מה לעשות

matke

New member
תחכה שיאירB יכנס

הוא מבין בנגנים כאלה

TheRealDeal

New member
תשובה

אם יש לך ווינדוס XP נדמה לי שזה עובד בלי הדרייבר, תנסי לחבר את הנגן ובדוק אם נוצר עוד כונן במחשב שלי, אם נוצר עוד כונן אז לא צריך את הדיסק, אם המחשב לא מגיב אז צריך להתקין את הדרייבר. אחר כך פותחים את המחשב שלי ופותחים את הכונן החדש שנוצר, הכונן הזה הוא בעצם הנגן.. פשוט להעתיק לתוכו שירים. בהצלחה

weird dust

New member
זה תלוי בנגן

ישנם נגנים ג'נרים שכן דורשים תוכנה מה שאומר שזה לא חייב להיות דרייבר אלא תוכנה להכנסת שירים. בכל מיקרה יש עוד אנשים שמבינים רק שלא כולם נמצאים כאן 24 שעות ביממה. נא להקפיץ רק אם השירשור יורד לדף הבא! ועוד משהו: אם אין לכם מושג איך קוראים לנגן לפחות תיתנו תמונה.

TheRealDeal

New member
כמו...?

כל הנגנים הג'נריים הם אותו הדבר(ועל כן שמם), אז אם יש נגן ג'נרי שדורש תוכנה אז הוא לא מהסוג שאני מדבר עליו..

loveponcho

New member
אז מה אני עושה?

אז בדקתי, וברגע שאני מחברת את הmp3 למחשב נוצר לי עוד כונן. זאת אומרת שעכשיו אני יכולה פשוט להעביר שירים מהמחשב לmp3?

יאיר B

New member
../images/Emo26.gif

אחרי שחיברת את הנגן למחשב (לחיבור USB) ונוצר כונן חדש ב"המחשב שלי", את עושה "העתק"-"הדבק" מכונן אחר או מדיסק לכונן החדש שנוצר. חשוב!!! לאחר שגמרת להעביר את כל השירים שאת רוצה לנגן - צריך לבקש אישור מהמחשב לנתק את הנגן. ליד השעון נוצר סמל חדש (ריבוע ירוק עם חת לבן). לחצי עליו פעמיים עם העכבר, בחלון שייפתח לחי על עצור, חלון נוסף נפתח - לחצי על אישור. הסימן החדש נעלם מאזור השעון ורק אז ניתן לשחרר את הנגן מהUSB. אם לא תעשי את זה בסדר הזה - את עלולה לגרום לנזק לנגן ואפילו למחשב.

למעלה